Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Iamthelaw

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Nincs mese, a szőrtelenítést nem annyira kedveljük, de ez van. Viszont egy angol csaj hadat üzent a hónapra az epilálásnak, borotválásnak és meghirdette a JanuHairy-t, azaz a szőrös januárt. Azóta nem kevesen kapcsolódtak az akcióhoz és mutatják meg, hogy milyen jól érzik magukat a…..
Ass blaster A ló túloldala (2) 2019.01.07 20:59:48
Na szóval... Tegnap reggel nekiálltam írni. Egész nap a billentyűket vertem, aztán átnéztem és beélesítettem. Elég kemény írásra sikeredett vártam hogy kicsontozzanak vagy a libsik vagy hazaffyak. Vagy mindkettő. Gyanús volt hogy olyan lájtos kommentek jönnek. Mi a fasz? Nézem a posztot a felétől…..
Iamthelaw 2019.01.08 19:38:52
@MACISAJT1: én akkor most sokszorosítom és terjesztem, mert kevesen foglalták eddig össze ilyen pontosan a helyzetet :)
Németországi sajtóértesülések szerint a Honda és a szimulációkat végző osztrák partnere, az AVL összerúgták a port. A szakítás érzékényen érintheti a Red Bull-t és fiókcsapatát is...
Iamthelaw 2019.01.07 16:39:22
• Orbán 5. hadoszlop az EU-ban és a NATO-ban  • Karas: A Fideszt pedig ki kell zárni a Néppártból!  •  A történelmi tények Schmidt Mária német szakértőjét sem érdeklik túlságosan..
Iamthelaw 2019.01.05 18:30:14
@rasztaszív: Vitatkozhatunk napestig, akkor sem lesz a baloldali liberális agyhalott társaság se tisztességes se alkalmas az ország vezetésére. Az hogy orbángyülölet van nem program, ahogy a progresszív adóztatás sem az és a befekvés az EU-nak sem az. Boldog vagyok hogy nem baloldali liberális kormány van, ha az lenne, nem élnék itthon. De hála Istennek és a magyar nép értelmesebb felének most nincs és a belátható jövőben nem is lesz baloldali vagy liberális vagy baloldali liberális :) kormány ebben az országban, és nekem csak ez számít.
Iamthelaw 2019.01.05 23:09:16
@Sir Bates dö Hól: Én nem azt írtam hogy nem vagyok tisztában az általad felsorolt problémákkal kapcsolatban, de ezt én még mindig jobbnak ítélem mint bármit amire a jelenlegi ellenzék képes. A szar az a szar de nekem kisebb kupac szar mint a nagyon nagy szarkupac a baloldali liberális oldalon. Ha érted..a kisebb rossz elvét.
Iamthelaw 2019.01.07 16:18:56
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: A kurva anyádnak van gazdája te retkes kis köcsög, ha valaki nem ért egyet veletek akkor rögtön gazdázni kezditek? Patkány vagy ahogy az eszme társaid is, faszkalap. Nem tűnik fel hogy ebben az országban néhány ezer agyhalotton kívül senki nem kér belőletek??? Nem feltűnő hogy képtelenek vagytok megmozdítani bármilyen tömeget a saját kiscsoportos aktivistáitokon kívül? Ez az ország soha nem lesz többé szocialista liberális kormányzás alatt, és ha nem megy parlamenti módszerekkel akkor megy majd máshogy. Így vagy úgy, nektek itt nincs több sansz. És most leszophatod magad
Egy súlyos beteg fiúnak megengedték, hogy megnézze Vlagyimir Putyin elnöki különgépét. Arszlan Kaipkulovnak az orosz vezető küldött egy kamerát, hogy filmezhessen a fedélzeten, persze nem mindent...
Iamthelaw 2019.01.05 16:20:16
@1349973572759: Ritka nagy faszfej lehetsz :) és matekból sem vagy ott a szeren..
Iamthelaw 2019.01.05 16:22:38
@Nagy fasz vagy te Válasszunk: ne erőlködj, egy éti-csiga szellemi szintjén áll a többi liberál gyökérrel egyetemben, fölösleges etetni :) ignoráld a picsába
Az európai versenyzők hamar megismerték a pályát, különösen az új-zélandi Paul Radisich. Két adáson vagyunk túl a dominikai palikozásból, és ha agyonvernek sem tudom megmondani, miről és kinek szól ez a műsor, amit Exatlonnak hívnak, és kábé olyan, mintha a Survivor…..
Iamthelaw 2019.01.04 12:24:24
@noblesseoblige: nem csak a seggfej tipikus magyaroktól hánynom kell mint amilyen te is vagy.. A fikázás a lételemetek.
Iamthelaw 2019.01.04 12:54:59
@A Hannibal Lektűr-attitűd: mert az RTL Klubon nem ugyan az a fos megy csak más csomagban ugye??? Faszfej vagy, de trollkodni tudsz
Az elmúlt napokban, hónapban országosan több százezer ember vonult utcára. Itt Vas megyében is több, mint ezren mentek el a szombathelyi tüntetésre. Mégis, sokan nem tudják, miért is tiltakoznak annyian a hidegben: mi most a Momentum által írt, és a demonstráció alapját jelentő 5 pontot igyekszünk…..
Iamthelaw 2019.01.04 09:28:59
@frikazojd: Olyan vagy mint egy fasz csak kisebb és ostobább. Fasznak legalább van haszna neked nincs.
  "A mai világ elég rendesen lefelé halad a lelki, erkölcsi, szellemi lejtőn" - állítja a közgazdász Bogár László, s véleményével nincs egyedül. A konzervatív világlátásúak egész hitrendszere arra az erősen megkérdőjelezhető, nosztalgikus mítoszra épül, hogy annak idején minden jobb volt, s…..
Sokan fogadják meg az új év kezdetekor, hogy jobb munkát találnak. Egy milliomos vállalkozó elárulta az önéletrajzok négy plusz egy legfontosabb jellemzőjét...
Iamthelaw 2019.01.03 14:28:15
@LebensraumamOsten: kifejezetten nem gerjedek a fiatal munkaerőre, mondjuk úgy hogy 35-55 környékén lehet igazi munkatársakat találni, a haverok buli fanta fiatalok csak és kizárólag problémát jelentenek munka szempontból.
Iamthelaw 2019.01.03 14:39:28
@Szaktanár: I think you have a serious mental problem.. Poor you..