Regisztráció Blogot indítok
Adatok
toros

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai, szórakoztató cikkünk a biztató nevű trójai mail vendégszerzőnk keze munkáját dicséri egy örök hálás témában.   A szülők A szülőket sok kategóriába oszthatjuk, például aszerint is, hogy alacsonyak vagy magasak, netán kövérek vagy soványak, esetleg barnák vagy…..
toros 2010.04.10 23:08:48
@soproni1: Vessző előtt szóköz, buzi-e vagy? Amúgy természetesen semmi sem lesz, max kimaradsz a tizenhatéves csajok lakáson belüli stíröléséből. :)
A balliberális oldal egyik legkedvesebb hivatkozási alapja az úgynevezett „haladás”. 2008-ban, Európában élünk, nem a sötét középkorban, ennek megfelelően kell viselkedni, tessék szépen elfelejteni az ezzel inkompatibilis nézeteket – mondják. Mi pedig ezt üzenjük…..
toros 2009.08.29 11:04:25
@Suum Cuique:

Igazitrebisch hozzászólása miért hangzik "kissé nihilistán"? A gondolkozás képessége egyenlő a nihilizmussal?
toros 2009.08.29 13:19:49
@Suum Cuique:

A bányában kőtörésre teljes mértékben alkalmasak a nők, simán hozzáedződnek. Vagy választójog csak 100 kg fölött járjon?

Ennél azért jobb, legalábbis elgondolkodtatóbb válaszra vártam.

A másik pedig, végülis minden mindegy, legalábbis az egyén szintjén, hiszen a végén a jelenlegi formád a halállal megszűnik. De az, hogy ápolom a magyar hagyományokat (konzervatív) és emellett támogatom a melegfelvonulást (liberális), nem jelenti azt, hogy egy kissé nihilista vagyok. Persze nihilista is vagyok, mondjuk egy tízórás teljesítménytúra után minden mindegy. :)
Köszönet Süni-nek! Forrás: racing-bazar.hu Ford Mondeo 1.8 Td 96 Decemberi, Spoilrezett szép allapotban...
toros 2009.03.17 14:40:36
@A Futrinka utca lakója:

Az a probléma, hogy ez egy okádék, amelyet műanyagipari szakik(?) hoztak létre. Bár egyes körökben ezt hívják "igényes tuningnak". (Lagzi Lajcsit meg művész úrnak...)
A Konzervatóriumon van egy több részes vita a drogokról és azok legalizálásáról, amely a végén már kölcsönös tettleges intellektualizálásba fajult. Az összes poszt ez alatt a tag alatt érhető el. Emlegetve vannak források, történelmi események, és elvek igen nagy…..