Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tré

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnapi írásunk arról szólt, mit nem bír egy ügyfél a masszőröknél.Máris itt a válasz, egy masszőr összegyűjtött néhány dolgot, amit ők, a szakmabeliek nem szeretnek a vendégekben.Tanulságos és igaz is.A masszőr vagy masszőz is ember és ne mondja senki senki, hogy ebből…..
tré 2010.08.17 14:26:51
@Kicsit Bob: Mehetnél thai masszázsra, vagy egyéb olyanra, ahol ruhában masszíroznak és nem olajjal.
Társbérlő Vécépapír 2009.02.21 13:02:00
 Megfigyeltem, hogy az albérlet egyik legfájóbb pontja a retyópapír. Ha elfogy, akkor nincs, és kész. Ha én nem veszek, akkor soha többé nem lesz. Mártírkodom, igen. Próbáltam a "mindenkinek saját vécépapírja van" módszert, de ott volt nagyon ciki, amikor az…..
tré 2009.02.21 19:12:39
Nem laktam albérletben, viszont takarítottam vécét iskolában (ált. isk. + gimi) és szórakozóhelyen is. Tapasztalatok:
1. pisiljünk korsóba, dobjuk a piszoárba a csikket (lányok a mosdóba).
2. bármilyen berendezési tárgy landolhat a vécében (váza, illatosító, kólásüveg, stb.)
3. ha nincs kéztörlő, nyugodtan töröljük a vécépapírba a kezünket, csak letépni nem szabad, mielőtt a mosdóhoz érnénk vele.
4. ha szarás előtt nem néztük meg, hogy van-e vécépapír, és nincs, akkor cserébe nem kell lehúzni a vécét.
5. ez csak iskolai vécében kivitelezhető: ha valaki előttünk nem húzta le maga után, ne tegyük meg!, de kötelező a többieket figyelmeztetni az ajtó bezárásával (belülről - majd utána kimászni az ajtó alatt vagy fölött).
6. a hányás nemtelen tevékenység. Ezért el sem kell vonulni a másik nem tagjai elől, a tánctér is kiválóan alkalmas helyszín.
7. a dugás kefejezetten koedukált dolog, meg a kanapé különben is kényelmesebb, mint a vécé. Az óvszer zacsiját a hamutartóba tegyük, a használt gumit meg majd megkeresik a kanapé alatt/mögött.
Meglepő, de nem volt gond sehol a tamponokkal/betétekkel.
Szóval, nem kell különbséget tenni fiú és lány szempontjából, mert "...az emberek anélkül is elég undorítóak, hogy felcimkéznénk őket..."
(Egyedül a felsős fiúvécébe féltem bemenni, de ez szerintem helyfüggő (is) volt - remélem, nem általános az ilyen!)
Idióta kacatok Étkészlet 2009.01.09 19:31:17
Ez kellene a celebeknek a főzős műsorokba, biztosan nem rontanák el a tálalást. Igaz, én sajnálnám tőlük, mert ha összetörnék egyiket, másikat, akkor a maradékot a fejükhöz vágnám.Karl..