Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Man in love

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akinek fiúgyermeke van, és nem eleve transzvesztitának neveli, az előbb-utóbb kénytelen olyan intézményeket keresni, ahol nehéz vasak láthatók. A kisfiúkat ugyanis az autók, a vonatok és a tankok érdeklik, és bár szívesen megnézik őket számítógépen, videjón, ők még…..
Man in love 2010.09.01 14:19:22
Zamárdiban, a rév felé menet is van egy ilyen tank, rakéta, vadászgép, stb. kiállítás. Bár a fószer aki - szinte teljesen egyedül - vezeti, elképesztöen idegesitöen ellenszenves, azért a vasak kurvára ott vannak. Ugyan belemászni csak egy tankba lehet, illetve külön pénzért egyebekbe is, de azért lenyügözö igy is. Illetve további érdekessége, hogy állitolag mindegyik gép müködöképes (najó, a MIG meg a helikopter biztos nem az), s menni is lehet velük. Nyilván az is külön pénz, tekintettel arra, hogy amivel mi mentünk az állitolag 700 litert fogyaszt 100 km-n, de azért nagy élmény ahogy bepöccen alattad a 39ezer köbcentis motor! Söt nagyon sok pénzért még akár Te is vezetheted.

Ezzel szemben Szolnok mellett is van egy ilyen repülögép kiállitás, nnna az kábé egy rakás szar, hacsak nem göbzibuzi valaki. Semmihez sem lehet hozzáérni, belenyúlni. Felejtös.

Egyébként megértem én ezt egy kicsit. Ferihegyen is van egy repülögéptemetö. Amikor elöször ott jártam a gyerekkel, még be lehetett ülni a TU-154-es pilotafülkéjébe is. Három nagy gép volt nyitva. Mikor másodszor jártam ott, már csak az egyik nagy gépbe lehetett bemenni, annak is csak az utasterébe. Kérdeztem miért. Aszonták hogy a látogatók mindent szétkúrnak, letörnek, oszt nincs nekik se energiájuk, se pénzük hetente javíttatni a cuccokat. Hát így. Gondolom azt a Trabantot ott Berlinben nem szedik miszlikbe hetente azért.
Mármint utoljára holnap közlekedik a nyári szombatonként és vasárnaponként járó nosztalgia-UV-szerelvény a Hűvösvölgy és Kamaraerdő között. A BKV augusztus 15-én vezette be ezt a szolgáltatást, és nagy-nagy öröm, mert áttörés. Noha Lisszabontól Prágáig sok nagyvárosban…..
Man in love 2009.09.27 09:30:40
@erminavet: Szerintem nincs igazad barátom. Az Általad lehurrogott kommentelők többsége nem fröcsögött, hanem megjegyezte, hogy drágállják a dolgot. Nos, közlekedésbuziként és kétgyerekes apukaként imádom az ilyen programokat (sőt a használatban lévő tömegközlekedési eszközöket is), de vajon miért nem lehet ezt a bérletemmel, vagy normál villamosjeggyel igénybe venni, tehát miért nem ugyanolyan mint a többi BKV-járat? A szentendrei tömegközlekedési múzeumba például egy BKV-jegy a belépő (bérlet nem játszik). Ez korrekt. Tehát a kommentelők többségével maximálisan egyetértek. Meg Veled is Erminavet abban, hogy ez tök jó program.
Nagyon szeretek biciklizni! Éppen ezért tudom, hogy mik a korlátaim. Egy bringás futár sokkal jobban biciklizik nálam. Nem hiszek abban, hogy a fővárosi utak többsége alkalmas hely a kerékpározásra. Ráadásul a hétvégi bringások többsége akkora durung (direkt nem bunkót írok -…..
Man in love 2009.09.21 11:25:24
@Ted Striker: Volt bizony már halálos gázolás bringával nem is egy. Néhány éve pl. egy vidéki országgyűlési képviselőt ütöttek el, aki meghalt. Nem találom sajnos a linket.

Ettől még érdekes a post, s még érdekesebbek a hozzászólások. Sokat lehet belőle tanulni, hozzászólni már nem szeretnék. Bringázom 4 éve a városban, van jogsim is. Sokszor ütöttel el majdnem, s egyszer ütöttek el tényleg az Andrássy bicikliúton, rajtam múlt hogy élek, vagy nem sérültem súlyosan, s nem a szabálytalan autóson, aki szemből, záróvonalon át balra fordult (azóta erre is figylek ott). Szerintem is az a legveszélyesebb Bp-i bringaút, de nem az egyetlen életveszélyes sajnos. Én ott bizony a kocsik közt megyek, havi két anyázást megér az életem.

Csak annyit tennék hozzá, hogy vigyázzatok magatokra is, meg egymásra is (meg rám is, én is vigyázok). S akkor jobb lehet minden. A fröcsögés, meg az anyázás nem segít, s attól még ugyanúgy meghalhatsz, vegy megölhetsz valakit. Megéri?

Egyébként tényleg sokmindent lehet ilyenekből tanulni, ha odafigyeltek, s jól szűrtök.
hogyvolt 24 6x10 – 15:00-16:00 2009.08.31 11:00:00
Elnézést kérek mindkét hűséges 24 hogyvolt olvasómtól a késésért, jövő héten ígérem, meglesz péntekre a hv.15 óra van. Filler epizódot zártunk, mindenki megbeszélt mindenkivel mindent, egy kicsit fellélegeztünk a nyaktörő tempó után, remélhetőleg csak ideiglenesen.…..
Budapest egyik legszebb és legbalesetveszélyesebb sétánya található a budai rakparton, a Margit híd és az Erzsébet híd közt. Éppen négy éve így írtuk a budapesti kerékpárutakat felderítő cikksorozatunkban a területről: „Ahogy az arénában a hálós-pajzsos harcol a…..
Amikor Navarro ex-kollégánk küld valamit, az rendszerint nagyon durva pusztítást végez a szürkeállományban (a legutóbbi ilyen alkalom ez volt). Most is ez a helyzet, a Star Wars univerzum teljes megreformálása következik, a főszerepben Gobbi-Wan Kenobi. A reflexszerű húbazmeg mellett…..
Man in love 2009.07.01 11:03:18
@SzerelmesDolgok: Őszintén szólva asszem inkább büszke vagyok rá, hogy ezt nem értettem. Legalább látom, hogy nem vagyok beteg ember. Egyébként még így is elég szar poén. Nnacsásztok.
                                       photo by Esther Kirby"Mindenki perverz egy kicsit, csak nem meri…..
Man in love 2009.06.10 15:12:25
Kislány!

Először is ha elmegy egy örömlányhoz, az miért fáj Neked? Valszleg nem is fogod megtudni, ha így alakul.

Másodszor meg sztem nem örömlányhoz fog menni a pasid, hanem inkább el fog hagyni egy másik nöért, akivel úgy müködnek a dolgok, ahogy neki is jó. S aztán el fog hagyni. Ez lassan fog megtörténni.

Egyébként meg elég nagy marha ezzel a szexfilmre való hivatkozással; ez pont az a módszer, ahogy bemutatja saját éretlenségét, meg azt, hogy tojik a fejedre, s egyébként is a legkontraproduktívabb (sajnos, pedig milyen egyszerű lenne). Ha elkezdenétek csevegni a dolgokról, megnyílnátok egymásnak szóban is a vágyaitok tekintetében, s közben megpróbálna gyengéd lenni, s valóra váltani azokat a dolgokat is, amiket Te szeretnél, akkor előbb-utóbb eljutnátok oda, hogy annyira felspanolódnál, hogy Te követelnéd a seggbekúrást, s naponta leszopnád. Kétszer. Ha Te megkapod azt amire - akár kimondatlanul is - vágysz, akkor mindent meg fogsz tenni érte, s még élvezni is megtanulod. Ehhez persze az is kell, hogy tisztában legyetek pl. az anális szex szabályaival, de ezzel sztem Ő sincs tisztában, hiszen csak a szexfilemkben látta.

De amúgy legalább a szopást ne vonjad már meg tőle (már ha egyébként megérdemli a figyelmed). Annál jobb dolog a földön nincs, a másik igazi elfogadása, s ráadásul kiélvezheted, hogy Te vagy az úr mindenekfelett! Addig tart, amíg Te akarod, úgy van vége, ahogy Te akarod, ráadásul a lehetőségeknek rendkívül széles a tárháza. Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni. Menni fog. Ja és persze követeld meg Te is, bár nem tudom, hogy egy nőnek az milyen, de a csajomat elnézve elég jó lehet.

Sok sikert
Tardai történetek Hatvannégy 2009.05.19 11:00:00
A szakács Bandi végre dugott! És nem csabai karajt, amivel a spanjai baszogatják. Mondjuk, kellett neki mondogatnia, hogy már olyan hiánya van, hogy a végén langyosra mikrózza a felszúrt karajt, azt' lekúrja. Azóta, ha a Petinél valami hidegtálas rendezvény készül, mondogatják…..
Tardai történetek Hatvanegy 2009.05.13 10:00:00
Egyelőre lövése sincs senkinek, hogy megkerült-e Raban kelyhe, de hogy a Vladi meghalt érte, elvileg elég csúnyán, az tuti. Ráadásul nem sokon múlott, hogy a szakács Bandi basz a fejébe egy buzogányt, de végül aztán egy baltaarcú szlovák faszi nyársalta fel egy trükkösen…..
hogyvolt 24 3x24 12:00-13:00 2009.02.19 09:05:00
Dél van. No, ezt is megértük, itt a harmadik évad utolsó része, ami nem kevés izgalommal szolgál azoknak az elvetemedett 24 rajongóknak, akik valamilyen (általam fel nem fogható) okból, még nem látták ezt a harmadik évadot lezáró epizódot. Ha itt végeztek hőseink, végre…..
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
Man in love 2009.02.11 10:16:03

Szerintem ez (is) kurvajó poszt volt. Én sem értem miért örülünk annyira Rózsa Sándornak. Meg ettől az egész betyárkultusztól égnek áll a hajam. S már a bábszínházban is ennek örül a gyerekem. Fasza. RobinHoodos diafilm dettó. Akinek nem megy szabályosan/törvényesen, az csinálja úgy ahoyg tudja. Na nemár!

Egyébként meg területeket a németektől is vettek el akkoriban, csak marha szarul csinálták. Gyakorlatilag meg lett ágyazva a II. világháborúnak. S ennek része volt Mo. szétkapása is (azt is szarul csinálták), nyilván a hőbörgő oldalra kerültünk '39 környékén. Örülhetünk, hogy aztán nem lettünk sokkal kisebbek területileg, mint vagyunk. Sok-sok évszázaddal korábban pedig tényleg úgy lettünk olyan szép nagy Nagymagyarország, hogy jól széthódítgattuk a környéket. Nna azt biztos nem a gyönyörű csajaink tették, hanem a különböző kigyúrt katonák, akik bizony jól odabaszták a buzogányt férfinak, elővették a cerkát nőnek, ha valaki megkérdezte, hogy mit is keresünk ott voltaképpen. Nem kéne ezt annyira dicsőíteni. Mint ahogy az amerikaiak sem értem mitől olyan büszkék a történelmi múltjukra, nem megemlítve közben minden idők talán legsikeresebb népirtását, lásd indián őslakosok sorsa.

A lényeg meg teljesen igaz, kölcsönösen cselekednünk kéne, a romáknak nagyobb tömegben kéne akarni a beilleszkedést, a nemromáknak (szándékosan nem azt írom, hogy "a magyaroknak") pedig meg kéne erre teremtenie a lehetőséget. Mindkettő hiányzik. Bár a híradásokból úgy tűnik Sztojkáék azért találtak módot a felemelkedésre, na azt meg pont meggátolni kellett volna. De ezt is elkúrtuk/-ták valakik.
A Maximban meztelenül pózolt Olga Kurylenko, láthattuk már ruhátlanul a Hitman filmben is, azóta játszott a Max Payne-ben és a Quantum csendjében. Szerintem a legjobban a Hitmanben nézett ki legjobban, a James Bond filmben nem tudott dögös lenni.Bónuszként még két olyan képet is…..
Man in love 2009.01.24 19:51:27
@Káposztakukac: Ááá, biztos Ő is akkorát szarik, mint egy VIM-es doboz. :o)
hogyvolt 24 3x20 8:00-9:00 2009.01.09 13:00:00
BUÉK minden kedves 24 rajongónak. Reméljük, hogy Jack kalandjai az idén is folytatódnak, nem csak a már nagyon várt 7. évadra gondolok (ami ugye most vasárnap startol dupla résszel), hanem a magyar képernyőkön is újra feltűnik hősünk.8 óra. Ott fejeztük be, hogy Kimba Rambo…..
hogyvolt 24 3x19 07:00-08:00 2008.12.19 09:00:00
7 óra. Nagyon csúnya véget ért a múlt rész, mivel Jack közkívánatra, gyakorlatilag kivégezte Mongúzt, amin mi nagyon meglepődtünk. Na, de senki se él örökké, pláne nem a 24-ben. Itt aztán mindig is hullottak a fontosabb mellékszereplők, néha a főszereplők is, de ez így lesz…..
hogyvolt 24 3x16 04:00-05:00 2008.11.21 09:00:00
4 óra. Bár a Cool-on most indult Jack Bauer ötödik mocskos szar napja, én még a harmadik napot próbálom gatyába rázni. Mikor már azt gondoltuk, hogy kezd leülni a történet, és gyakorlatilag ugyanott járt a sztori, mint ahol elkezdtük, végre izgalmas dolgok történnek, és egy-két…..
Man in love 2008.12.10 16:25:24
Bruti!

Mi a
lof@sz van a folytatással? Nincs semmi bajod ugye?
hogyvolt 24 3x15 03:00-04:00 2008.11.07 12:01:00
3 óra. Az előző részben megtörtént az, ami sokaknak nagy örömet okozott, míg mások sajnálkoztak. Jack kinyírta régi ellenségét Ninát, így az mehetett Sugárberci apjuk után, és megérdemelt szabadságukat töltik valahol a Karib tengeren. Mondjuk én kifejezettem örültem, hogy a…..
A rendőrség valóban bekeményített, nyilvánosságra hozták az októberre és novemberre bejelentett, gyalogosokra és biciklisekre vonatkozó fokozott ellenőrzések első eredményeit. Az ORFK közleménye szerint a balesetveszélyes helyeken és napszakokban ellenőriznek, külön…..
Az utóbbi napokban több levelet is kaptam, amelyben a MÁV internetes jegyvásárlását elemzik. Én hiszem, hogy egy történelmi ponthoz értünk. Még ha egy kicsit "fapados" is, de legalább elindult. Azt hiszem én sem írhattam volna le jobban az észrevételeim, mint a Debreceni…..
Man in love 2008.06.24 10:21:05
Én arról nem is álmodom, hogy ez-az kinyomtatása nélkül, meg ügyfélszolgálatra menés nélkül működjön valaha is valami, ami a MÁV-val kapcsolatos. De azért ezt a net-es jegyvásárlást így is nagyon támogatom, alig tudok szarabb dolgot, mint vonatjegyért sorbaállni (ööö ... postán, vagy ... ööö ... orvosnál). Node, térjünk a lényegre: Pozitívum: 1. Végre van ilyen! Negatívum: 1. 24 darabban van maximálva a vásárolható jegyek száma. Mi a lóf@szé'? Iskolás-csoport? Kiránduló társaság? Miazmás? Pont ezt kéne a netre tenni, mert egy ilyen jegyvásárlás a pénztárnál tart vagy 15 percig. Nem értem! Nekem pl. 38 kellett volna. Mehetek a pénztárhoz basszus. 2. Ha fenti még nem lenne elég, akkor a következő lépésben, a helyjegy-vételezésénél már csak 10 darab a maximum. Ezt a következetességet eccsém! Nem is magyaráznám tovább. Nekem pl. 38 kellett volna. Mehetek a pénztárhoz basszus. 3. Ezt már valaki említette fentebb: a helyjegynél nem lehet kiválasztani, hogy hova akarsz ülni. 4. Van rajta dohányzó hely választási opció, csak épp nem működik. Jó-jó tudom, cigi=ciki, de azért vannak még dohányosok, nekik is vannak érdekeik. 5. Most komolyan, mi a túróért nem tud egy nyavajás számlát is nyomtatni az a nyavajás automata. Vigasztaljon mindenkit, hogy tesztüzemmód van még csak ezen a nyáron. Használjuk minél többet, s kommenteljünk minél többet, s írjunk meg mindent az ügyfélszolgálatnak. Nem álmodoznék arról, hogy elolvassa majd bárki is, aki illetékes, de hátha mégis. Vagy legalább látják, hogy van érdeklődés, vélemény. Hátha segít.