Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alizee

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w 220 felett 2008.08.18 06:00:00
A verseny jó, a verseny hasznos; remélem, kívülről fújja mindenki. Attól lesz egyre jobb és olcsóbb a minden, nemcsak a zenélős kulcstartó, hanem a biztosítás is. Miért? Mert a rosszabb elbukik. És hát izé, akkor abból vesztesek keletkeznek. Egy biztosító esetében egész sokat…..
Flórának köszönhetjük a Hungry Blocksot, ami az egy éve posztolt Fishy egy variációja. Itt nem hallal kell kannibalizálni kisebb társainkat, hanem négyzettel, ami egyben az egérkurzor is. Pörgős, adrenalinos darab, jöhetnek a rekordok (nekem eddig 44 ezer pont). A játék zenéje…..
Alizee 2008.07.30 13:36:48
Jezsuita bloggerek Minden Relatív? 2008.06.25 00:20:00
A Medián felmérése szerint Orbán Viktor kiszivárogtatott beszéde miatt csökkent az MSZP és a Fidesz támogatottsága közötti különbség: a biztos szavazók 61 százaléka voksolna az ellenzéki pártra, míg a szocialistákra 28 százalék. A Nézőpont Intézet…..
Alizee 2008.07.03 23:43:46
Árpádnak a fő problémája, hogy melyik hegyivezetőt válassza. Jézus sem volt hülyegyerek, előre tudta a problémát és ezért ilyeneket mondott:

"21. Nem minden, a ki ezt mondja nékem: Uram! Uram! megyen be a mennyek országába; hanem a ki cselekszi az én mennyei Atyám akaratát.
22. Sokan mondják majd nékem ama napon: Uram! Uram! nem a te nevedben prófétáltunk-é, és nem a te nevedben űztünk-é ördögöket, és nem cselekedtünk-é sok hatalmas dolgot a te nevedben?
23. És akkor vallást teszek majd nékik: Sohasem ismertelek titeket; távozzatok tőlem, ti gonosztevők."

Tehát azt mondja ez az Emberke, hogy sokan jönnek majd, akik az Ő nevében (én azokat is ideértem, aki hasonló szépeket és jókat ígérnek mint Ő) prófétálnak (hegyivezetőknek adják ki magukat) de ő nem fogja őket "(el)ismerni". És azt állítja, hogy a cselekedeteiről tudjátok őket megismerni, hogy ki a hamis próféta és ki az igazi. Ezt tévéből és internetből nem lehet eldönteni Árpád! Azok mind hazudnak ottan és be akarnak csapni, nem csoda ha szkeptikus vagy.

Tehát a probléma az, hogy Árpád, mint ember, korlátozott képességű és nem képes eldönteni, hogy kinek higgyen. Ez az életmódjából következik és amíg ezen nem változtat, nem is fog tudni sohasem választani, így a vitát teljesen meddőnek érzem. Amíg valami ménkű nem csap Árpád kényelmes kis életébe nem fog változni és nem fog tudni választani sem.

Egyébként ha becsapna esetleg a ménkü, akkor szerintem bármelyiket választhatod a nagyobb vallások közül (bár én inkább Hamvas Béla kifejezését használnám, az "életrendet"), tehát bármelyik életrendet választhatod, mindegyik felvezet a csúcsra. Az a helyi viszonyoktól függ melyik a legideálisabb útvonal. A sámánizmus legalább olyan jó mint a Buddhizmus vagy a kereszténység.

A felkínált hegyivezetőket pedig egyszerűen lehet szűrni. "Ingyen kaptátok, ingyen is adjátok." Aki pénzt kér a felvezetésért azzal nem szabad szóba állni, mert hamis próféta. (Elég szomorú, hogy a katolikus egyház is sokszor megégette/megégeti magát ezzel, de nem a gyarló emberekből álló egyházat kell nézni, hanem Jézus Krisztust, Ő mit mondott, mit cselekedett.)
w Az élet napos oldala 2008.06.24 07:00:00
Buzi meleg van, amiről mindjárt eszébe jut a tájékozott állampolgárnak a globális felmelegedés. Az egy nagyon csúnya, rossz dolog, utáljuk. A multik… meg a corporationök, azok csinálják ezt, őket kell szidni, amikor a madarasteszkóba menet átkozódva, prüszkölve…..