Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Extremitates

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Hogy szoktuk mondani itt, az Exatlonban? A vége valaminek akkor van, ha vége van" - ezzel az örökbecsű mondattal gazdagította életművét Palik László a maratoni hosszúságú sportvetélkedő, az Exatlon utolsó adásában, én meg megnyugodtam, hogy ezek szerint csak jó döntés volt nem nézni a műsort, ami…..
Extremitates 2019.04.23 10:17:52
@MagyarHírmondó: A vége szarabb lett mint maga a műsor pedig az se volt piskóta. Amúgy valaki írta, választható volt hogy 2x 10 millát visz haza a 2 nem, vagy 1x 20-t az egyik. TV2 odaadta az egyszer már kiesett játékosnak a 20 millát. Miért ezt csinálták volna értelmesen?
@-Sarq-: Ember nem érti ezt a két szerencsétlent minek futtatják, mondjuk Palikról az a hír járja mindig jól tudott helyezkedni.
Your browser does not support iframes. Pontosabban honfoglalás ÉS szabadságharc. Aznap. Amikor kiűzték a törököket. 1939-ben. Kossuth Lajos vezetésével. De Arany János is nagy hős volt. Miattuk van a Nemzeti Vágta.  Észbontók, Viasat3, március 25, 18:00 duplarésszel...
Az Exatlon indulásakor ezt írtam a műsorról: Az egész műsor egy bazinagy "hogy állunk a minekkel" kérdés. Lényegtelen, hogy a pályák Dominkán állnak, vagy a Lupa beachen. A versenyszámok felépítése pont olyan elcseszett, mint a Játék határok nélkül emlékezetesen botrányos évadában, ahol teljesen…..
Extremitates 2019.02.02 17:26:07
@szupermodi: megelőztél
@Ronald: Colgate reklám fogsorával kompenzálja a plusz kilókat.
Extremitates 2019.02.28 21:15:56
@szine: Végigfutottál az Exatlonos témákon, köpködted akinek van szeme, mehetsz a kasszához, aztán meg nézd tovább az animéket, babuci.
...btw van egy új poszt ahol olvashatod, az aszott test megadta magát, ott is lesz dolgod.
Extremitates 2019.02.02 17:20:44
Néha nézem, de nem lettem rajongója.
Palik bűn szar, mindent 2 x mond mindent 2 x mond, úgy üvölt hörög ezeknél az ovis sorversenyeknél mintha olimpiai döntők lennének, ráadásul hogy néz már ki? Roppant kínos, meg egyben röhejes.
@gajdos66:
Milyen teljesítmény, küzdelem?
Olyan a szint mintha az úttörőtáborban a Mókus őrs, meg Pocok őrs feszülne egymásnak. Ez szerintem a élsportolóknak is megalázó.
Én már az Exatlon első promója láttán attól rettegtem, hogy előbb-utóbb eljön az a pillanat, amikor a távolról skorbutos öregasszonynak tűnő Palik László lefordul a dobogóról Dominikán. És akkor még nem is tudtam, hogy a műsorvezető csak gyümölcsöt és zöldséget eszik, és minden nap edz valamit de a…..
Kilenc évad kellett ahhoz, hogy így legyen, de jobb későn, mint soha: VV Zsuzsu, a 23 éves pincérnő, az idei évad legnaivabb versenyzője nyerte meg a 36 milliós fődíjat. 106 napot húzott le érte nem éppen normális emberek között, nem éppen normális környezetben, szóval elvitatni nemigen lehet tőle.…..
Az európai versenyzők hamar megismerték a pályát, különösen az új-zélandi Paul Radisich. Két adáson vagyunk túl a dominikai palikozásból, és ha agyonvernek sem tudom megmondani, miről és kinek szól ez a műsor, amit Exatlonnak hívnak, és kábé olyan, mintha a Survivor…..
Nem szerettük nagyon az első évadot, de nem is akartuk kivájni a szemünket egy rozsdás villával a látványtól, leginkább az bosszantott nézőként, hogy ugye ilyen iskola a világba' se, ilyen tanár sose volt, az olyan problémákat meg, mint a leányanyaság, vagy a örökbefogadás,…..