Regisztráció Blogot indítok
Adatok
realee

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon megtisztel, hogy emberek törődnek velem, de mi az oka annak, hogy az utóbbi két hétben szinte naponta kapok e-mailt vagy üzenetet arról, hogy miért nem vagyok youtube partner? Csak ma délután rögtön két ilyen youtube-os üzenetet is kaptam (állítólag az egyik magyar videós…..
realee 2012.04.08 03:15:59
Nem áll szándékomban más szennyesében és magánéletében turkálni, nem is nagyon szoktam ilyen feltűnési viszketettséggel rendelkező emberekkel foglalkozni mint Tirexi, de valami módon mégis felbasz engem a viselkedése.

A folytonos ellentmondásai, a korához nem illő viselkedés (XD, gép előtt döglés, szinte teljes vagyonok elpazarlása gépre), egyszerűen kiverik nálam a biztosítékot. Arról pláne felesleges beszélni, hogy azok a videók amikből 200ezret szerzett nem rég (állítólag), azok javarészt letöltött játékokból erednek, ergo más cuccából úgy csinál pénzt, hogy még csak nem is fizetett érte. Elég lenne kedves Tirexi ránézned freddyD munkásságára, aki egész RPCJ Blogos pályafutása alatt ügyelt arra, hogy mindig jogtiszta szoftvereket mutasson be, ne torrentről letöltött dolgokat.

A flegma stílusodat igazából nem is akarom részletezni, egyes embereket úgy senkizel és 14 évesezel le, hogy fogalmad sincsen kik ők és hány évesek, ezzel ellenben mi az SG Fórumon rólad (hála saját óvatlanságodnak és hülyeségednek) majdnem mindent tudunk. Nem is érdekel minket igazából, nem kell félned kamu rendelésektől, levelektől, semmitől mivel ennyire nem vagyunk primitívek.

Szavahihetőségedről meg annyit, hogy alig egy fél éve azt bizonygattad hogy te veszel egy villanyrobit és többet nem gépezel, vagyis de, de csak egy sima HTPC-n. De nem bírtad ki és úgy érezted megint ki kell basznod többszázezret új gépre (te dolgod, tudom), teljesen logikátlanul ráadásul. Az zavar engem speciel, hogy olyan dologból keresel pénzt, amiért nem érdemelnél többet kb 50 dollárnál... De ha normális dologra fordítanád azt mondanám, hogy jó... ott van a 200ezer legalább valami értelmeset veszel, de nem, megint veszel sok szar hardvert amit 1 hónap múlva a piaci ár feléért eladsz, majd elcseréled 2x olyan drágábbra. Havonta eljátszod ezt, és normális embereknél ez kinyitja a bicskát. Ne hidd azt, hogy irigykedek rád, mert semmi pénzért nem cserélnék veled. Megfontolhatnád mi fontos az életben, mert van az a mondás, hogyha nem figyelsz, a fontos dolgokat akkor fogod felfedezni amikor már késő. Vagy az igazán fontos dolgokat akkor veszed észre amikor már elveszítetted...