Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pál Gyarmati

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
magyar-magyar szótár nyuggerek 2018.03.22 09:10:04
Elmegy az ember egy kibaszott falunapra: önszerveződés: nyuggerek. Dalárda: nyuggerek. Ha a mazsorette-ket meg a Dalma Denszin't nem számolom : mozgásművészet: nyuggerek. Egy egyet jobbra-egyet balra "néptánccsoport" az általános iskolából: nyuggerek. Plajjbakra gimis lányok ablakot pucolnak, ez is…..
Pál Gyarmati 2018.12.29 17:46:00
tétel: A modern, korszerű picsaemberben már az óvodában  kifejlődik  minden szükséges politikai képessége és készsége. [tudományos kiegészítés: ---köszönhetően az elkertelő "Kindergarten" típusú gyermeknevelésnek, amiben a saját korosztályába elrekesztett kis vérengzőmajomfélék egymásraszabadulván,…..
Gyönyörű példa a begyógyult tekintet-re a kamarilla agyfelbaszás alapú habonyiánus "kommunikáció"-jából:..
Pál Gyarmati 2018.12.29 12:39:19
Mintha Keed nem tunná eldönteni, hogy mostan nemzeti-konzi hatékony, avagy szájjalcsináló teoretikus nem- létezőség fenomenő-TGM- je, a.i Vaju László megverésének a néhai torgyániádákat röhögségességben feljebb múló szennyház: ül a feődon, mint Varnyu a vetésben, prög a seggén , magávan már a vérpafot emlegetu, jezében lemerült mobil phone, handy, amivel nem vesz semmit:
És vérkomolyan, ők a Nép listásan megszavazott kepvisellői, ergo a Magyar Állam hegyzett vezető tisztségviselői, Vadai és Bangó, + a félve visszavonult 6házy Ákos, itt aktiv8ce, kézfogó a másik ex- társelnöknővel, aki taktikailag télleg visszavonult; az eddig 16 éve alatt minden képviselőválasztást elvesztő Vadai sír a " demokrácia" védelmében, de nem japcsolták ki - mind - a hangrögzi gombot vagy ikont, így a MTVA megvette egy RÉSZTVEVŐTŐL(!!!!! - " minden eladó" , mondta Lucifer a L9ndoni szímben Ádámnak- dzóval Bangóné szervezett, a demokratokis módszerek eddig dr. ( külön 4 féléves képzés a Pázmány Jogi Karán hadirokkamtaknak és parlamenti képviselőnek - de 4 félévért nem jár( na) kisdoktori SE!- amúgy Magna CUM laude közgazda, sz'al a demokráciáért ENNEK BŐGNI bizony ellenjavallt! S ha valaki a dwarves csürhébor alkalmatlan honvédségi és rendvédelmi üggyel ( 1 darabbal is! ) foglalkozni, az épp a molett, sikértelen, baszatlan ( öreg jogász férj, 65-70 körül) asszonyság, az ne árulha tovább a Hazát, tajarodjék! 12 éve felhorkant, hogy tán Lezsák levezető elnök Szamuely és Kohn zsizsik diktaturhája ellen szót adott Navra frakkcióvetetőnek; aztán a komcsikat és szocikat elárulva a nihilben élő Flezónál fertőzött tovább.
Ezeket a nyivák macskákat ki kell baszni, ott szarjanak: DE NEM ÁM A SZAKRÁLIS KOSSUTH TÉREN ÁM!! Menjenek a Fehér Ház mögé, 2-es vili vá., vagy - az direkt lyó - Zalkotmány ( Sólyom , az Igazi katasztrófa elnök, egyszerűen röhejesen viselkedő prof. alkotàsa és eredménytelen védelmi kìsérletei) uccába. Az való az őssstes akasztófa-tölteléknek.
Bazmeg.