Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Julia Sargentini

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pozsonyban és Varsóban is csak a pillanatnyilag hatalmon lévő vezetéssel tárgyal, Magyarországon viszont a pártállam ellenségeivel találkozik. ..
• Európa bajban van, de összefogással visszaverheti a populisták rohamát  • Kovács Zoltán most Brüsszelben osztotta az észt, azaz szokás szerint fröcsögött - azt a hangot képviseli, amely útszéli hangot beszél egy diáklányról, ha az bírálni merészeli a kormányt   • Az Audi nehéz helyzetben van és…..
Tegnap olvashattuk, hogy Varga Mihály Moszkvába készül, hogy újratárgyalják a paksi hitelt Putyinékkal. De hogy is jutottunk idáig? Hogyan lett az „évszázad beruházásából” a rendszerváltás utáni Magyarország legkínosabb gazdasági kudarca? Egy biztos: 14-ben Orbán tényleg a semmibe ugrott fejest…..
Felfegyverzett verőemberek vagy fél tucatnyian próbálják kidobni varjú László DK-s országgyűlési képviselőt az MTVA Kunigunda utca épületéből. A felvételt most a 444.hu szerezte meg és tette közzé. miután az MTVA - meglepő módon - egy manipulált változatot hozott csak nyilvánosságra...
Magyarország a tüntetésekkel visszaszerzi nemzetköz becsületét, már látni, hogy a király meztelen, az udvar pedig sebezhető; Orbán Viktornak továbbra is a bajkeverésen jár az esze, ajánlatos, hogy az EU és a NATO minden eddiginél éberebb legyen, az emberek pedig igenis vonuljanak ki az utcára,…..
Julia Sargentini 2018.12.28 23:31:58
@Kunhallmi Agnes: Ugy lesz, olyan jelentest rityentunk, hogy Orbanek osszeszarjak magukat. Megirom majd, hogy ez mar a holokauszt. Sot inkabb azt irom, hogy ez mar rosszabb mint a holokauszt. Orban elvette a zsidok vagyonat, aztan nem vett reszt a melegfelvonulason, es most mar a karacsonyfa felgyujtasat is megtiltja.
Na ezzel most elkapjuk a gonosz diktatort. Az egesz vilag szamara kiderul micsoda kegyetlen embertelen diktatura van itt