Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balage39

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Szuperkupa elhódításával a nyáron a Real Madridtól érkező Cristiano Ronaldo első trófeáját szerezte a zebracsíkos mezben, s komoly érdemek is fűződnek a nevéhez, hiszen ő szerezte az AC Milan elleni összecsapás egyetlen találatát. "Nagyon nehéz mérkőzés volt, mert nagyon…..
Balage39 2019.01.17 11:30:51
@jeneiPALI: azért a Capitanot ne feledjük ;-)
Moise Kean testvére megerősítette, hogy a Juventus nem kívánja elengedni a csatárt, és már megkezdődtek a tárgyalások egy új szerződésről. A tizennyolc éves csatár igencsak háttérbe szorult játékpercek tekintetében, ezért a sajtóban felmerült a kölcsön- vagy eladásának…..
Balage39 2019.01.06 15:39:25
@Dr. Grant: Miért gondoljuk, hogy Allegri keze benne van? Miért gondoluk, hogy a vezetőség nem akar fiatalokat, amikor pont az elnök is úgy nyilatkozik, hogy a fiatal Ronaldot keressük? Miért gondoljuk, hogy a csapatnál dolgozó szakemberek direkt akadályozzák a fiatalok felemelkedését? Csak rá kell nézni az olasz válogatottra pl és választ kapunk a jelenlegi olasz fiatal felhozatalra. Hány Juve szintű? Velük nyerünk majd BL-t, és játszunk majd mindig 7-0-ás meccseket? És ahogy @Il Pjanista is írta, egyszerűen nem igaz, hogy nem játszanak fiatalok. Aki él a lehetőséggel az játszani fog a JUVEnál, de nem lehet 18 éves srácokkal a csapatnak kitűzött eredményeket elérni
Balage39 2019.01.06 15:40:22
Pletykák szintjén már felmerült, hogy ki követheti a Juventus padján Massimiliano Allegrit, illetve a mester neve is felmerült több jelentős klub vonatkozásában, a calciomercato értesülései szerint a Juventus vezetősége inkább megtartaná a Torinóban eddig szinte tökéletes…..
Balage39 2019.01.04 14:03:47
@pedronegroo: rendben van ha így gondolod, nem kívánom ezt megváltoztatni. Nem mondtam, hogy csalóztál, csak sztem van hasonlóság az UEFA ördöggé kikiáltása és a Napoli, vagy Inter, Roma folyamatos bírózása, ellenünkirányuló csalózása között, erre próbáltam utalni. Nem az UEFA-val kell foglalkozni, hanem magunkkal.
Balage39 2019.01.04 14:05:42
@Dr. Grant: abszolut egyetértek azzal, hogy a második már más kategória volt, de azért a döntőben kijött sajna, hogy nem értünk még meg erre
Balage39 2019.01.04 20:55:59
@Il Principino: és ez teljes mértékben így van
Fantasztikus tizenkét hónapon van túl a zebramezes gárda, 2018-ban ugyanis több rekordot is beállított, illetve megdöntött. Az előző futballév végeztével a Juventus hivatalos weboldala összegzést készített a csapat 2018-as szerepléséről. A Juve a Sampdoria elleni sikernek (2:1) köszönhetően kilenc…..
Friss olasz értesülések szerint a Juventus jobbhátvédje, João Cancelo akár az AC Milan ellen megrendezendő Olasz Szuperkupán is visszatérhet. A védőjátékos december közepén kiesett egy porcműtét miatt, visszatérését pedig a műtétet követően január végére ígérték az…..
Az utóbbi napok pletykái szerint az Arsenaltól távozó Aaron Ramsey lesz a Juventus egyik nyári igazolása, s a torinóiak sportigazgatója, Fabio Paratici nem tagadta, hogy a walesi középpályás ott van a célpontok között. "Bízunk benne, hogy ez a szezon legalább olyan jó lesz, mint…..
Balage39 2019.01.02 23:09:22
@fire06: Ha nincs bajod Manzudkiccsal, akkor miért veszed elő ilyen sűrűn? Idei szezonban lőtt 8 gólt, adott 3 asszisztot eddig, az össze fellőtt labda felé megy és ha megtalálja leveszi, megtartja, leosztja vagy elfejeli sokszor a megfelelő helyre. Ezt meg Neked kéne észre venni! Meg azt is, hogy mennyire megvan az összhang közte és Ronaldo között.
Balage39 2019.01.03 08:31:27
@Dr. Grant: Máshogy látjuk. Mandzu és CR folyton változtatja a helyét meccs közben, ezzel komoly koncentrációra kényszerítve a védőket, főleg úgy, hogy Roncit amúgy is kiemelt figyelem övezi. Nem látom, hogy ez gát lenne, ugyanis bármelyik másik szélsőnkkel, akiket játsznai látni szeretnél, ezt nem lehet megtenni, merthát furán mutatna pl. Costa középen :-)Arról nem is beszélve, hogy Mandzu a nagy meccseken igencsak oda tudja tenni magát és alevegőben legalább annyire veszélyes mint CR. A támadójáték gondjait véleményem szerint inkább a középpályán kellene keresni, ott vagyunk elfogyva. (nem véletlen ez a cikk sem)
Muszáj lenne belátni, hogy Olaszhonban a taktikáé a főszerep, ezért nincs annyi terület (erről nemrég Ronci is beszélt amúgy egy interjúban), nehezebb a védelmeket feltörni, ezért többet kell brusztolni érte.
Balage39 2019.01.03 14:12:30
@Dr. Grant: továbbra is tartom, hogy a fő gondunk a középpályán van- főleg annak összekötése a csatársorral hibádzik, meghát nem nagyon lehetett pihentetni,mertnem volt kit- és amíg az nem oldódik meg, nehéz más játszatni. Mandzu képességeit tekintve amiket írtál pro/kontra nyilván egyértelmű, ebben nincs vita, csak jelen esetben sztem kár azt várni, hogy Costa, vagy Berna majd megoldja a gondjainkat, meg a szép focit (amikor persze nem sérültek, vagy nincsenek eltiltva, mert azért ennél többet játszottak volna talán).
A Juventus kész feláldozni Paulo Dybalát ahhoz, hogy a torinói klubhoz kerüljön a PSG fiatal csillaga, Kylian Mbappé a következő nyáron, állítja a La Repubblica. Franciaországi források szerint a PSG-nek a jövő nyáron értékesítenie kell Kylian Mbappét vagy Neymart, az Öreg Hölgy pedig szívesen…..
Balage39 2019.01.03 12:55:04
@pedronegroo: azért a kb 400 millió EUR(16/17-es szám, a 17/18-as gondolom ennél több lesz, majd kiderül) árbevételünkhöz az újabb "szaros" 100 milla nem is olyan kevés. CR-hez köthetően pedig áttételesen igenis nőhetnek a bevételek (több szurkoló, több értékesíatési bevétel,magasabb jegyárak, CR jelenléte miatt magasabb TV-s jogok, vagy pl. a magasabb mezszponzori szerződés, mely már valóság), de ez nem feltétlenül történik egyik napról a másikra. Meghát azért van egy felelős gazdálkodási elvárás is nyilván, szóval nem hiszem, hogy pár hónapon belül kifizetnénk újabb 100 millát egy játékosért eladás nélkül (ha egyáltalán ennyiért meg lehetne venni 100 misiért Mbappét, mert ezt azért kétlem)
Balage39 2019.01.03 13:27:44
@pedronegroo: egyetértek, de azért még csak kb. 4 hónap telt el ;-) azért ennél lehetünk picit türelmesebbek. Be fog az érni sztem (bár ehhez kétség kívül kell egy jó BL tavasz)
Balage39 2019.01.03 13:33:13
@pedronegroo: megegyeztünk :)
Gianluigi Buffon nemrégiben hosszabb interjút adott a Corriere della Sera napilapnak, az interjúban pedig számos témát érintett, például elmondta, hogy korántsem anyagi megfontolásból költözött Párizsba. „Mindig felmerül egy kis irigység, ez teljesen emberi dolog.” - mondta a…..
Balage39 2019.01.03 08:37:08
@Dr. Grant: Azért Buffon távozása kapcsán ne felejtsük el, hogy egyrészt fel lett ajánlva neki pozíció a klubbnál, másrészt, érdemes azt is észben tartani, hogy Agnelli gyerekének a keresztapja Buffon, tehát valószínű azért, hogy igen sokmindent meg tudtak beszélni annó, amikor Buffon döntött. És hát Buffon úgy döntött, hogy a PSG-hez igazol.. Ezt mindenki másképp dolgozza fel nyilván
A Juventus az AS Roma elleni győzelemmel adta meg az alaphangot az ünnepi időszakhoz, majd az esztendő utolsó előtti erőpróbájaként a csapat Bergamóba, az Atalanta otthonába látogat, s nem lehet más a cél, mint a három pont megszerzése, s a nyolc pont előny megtartása az egyedüli…..
Balage39 2018.12.26 21:32:11
@fire06: Jézusom ember, nagyon messze vagy a valóságtól. Ha ez megnyugtat, csak a Te kedvedért regisztráltam(nem bírtam tovább) ;-)
Balage39 2018.12.27 10:24:01
@GGábr81: Lehet igazad van. Dehát, mindenkinél máshogy jön el a pillanat ;-)