Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Im Memoriam Torrente

2 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kuruc.info szólásszabadságának evolúciója 4 évvel ezelőtt, amikor a Kuruc miatt regisztráltam a Discuss-ra, még a "határtalanul magyar" és korlátlan szabad véleményeknek teret adó, ízig-vérig nemzeti radikális portál volt. Ahol, annak ellenére, hogy gyakorlatilag, bármit le lehetett írni és hogy…..
Im Memoriam Torrente 2019.01.10 20:58:37
@Himfy: Üdv a " Harcosok klubjában"... :-))

Lehet naiv vagyok, de szerintem (legalábbis: remélem) ezek a szerkesztők, már nem azok, mint régen. Nagyon örülnék, ha beidéznéd a kitörölt hozzászólásod és azt is, amire írtad.

Az azért elég bizarr jelenség, hogy amit nem tudott a maszop betiltatni erővel, azt sunyin megvette és lassan szétrohassza a maffidesz a -tőlünk lopott- pénzével...

A mondandódban, sajnos nagyon sok igazság van. Amiről eszembe jut a kommunizmus fénykorában alkalmazott, az amerikai lakosságot megszűrő CIA módszer. Akkor fegyveres, militáns beállítottságú, rendszer kritikus (balos?) fiatalokat szerveztek be "katonai" táborozásra, kiképzésre és lövöldözésre. Az egész akciónak voltaképpen azon személyek megismerése (és lekapcsolása) volt a célja, akik egy belső konfliktus esetén, veszélyt jelentettek volna a hatalomra. Természetesen, az ilyen haveri közösségeknél, már a kezdetektől kőkemény megfigyelés és dokumentálás volt a beszervezett titkosszolgálati ügynökök által.
Sziasztok! Életem első blogbejegyzése ez, így lesznek hibák, problémák bőven. Kérlek, nézzétek el ezt nekem! Szeretnék mindenkit megnyugtatni, nem szándékozom hosszú életű blogger lenni, célom elsősorban a korábbi barátaimtól való elbúcsúzás, anélkül hogy egy középszerű szellemi képességű…..
Im Memoriam Torrente 2019.01.02 18:44:55
@maintenator: Remek ötlet! Továbbá: ide büntetlenül bemásolhatják a kitörölt hozzászólásukat is! Hely van, elfér, engem nem zavar... Sőt, őszintén örülök neki!
Im Memoriam Torrente 2019.01.10 20:27:35
@Himfy: Pont mint a hajdani Jobbik... Az is addig alakult, "finomodott", míg végül csak a hitványak és az újonnan érkező, neo-Jobbikosok maradtak. A régi motorosok, az igazi radikálisok, az un. "vadhajtások", pedig: ki lettek vagdalva a pártból és a párthoz közelálló médiából is. Talán a Kurucon maradhattak még meg legtovább ezek a hangok.
Im Memoriam Torrente 2019.01.10 20:39:08
@maintenator: Na ja, az a fránya nyugat, már vagy 150 éve rothad (a jólétben), de a mai napig oda emigrál a hazánk színe-java, míg a hazai politikai-maffiánk, rabol mindent, amit csak ér.

Ha félreteszem a pártpolitikát és csak a hétköznapok tapasztalataiból indulok ki, én úgy látom nem (ál)jobb és (ál)bal oldalra lehet felosztani a lakosságot, hanem dolgozókra-parazitákra, értelmesekre-ostobákra, racionálisokra-álmodozókra. Ez utóbbi réteg a legproblémásabb, ugyanis: itt már masszívan megjelent a teljesen irracionális és kritika mentes, vallásos imádat. (lásd, a két KISZ titkár "prófétánk": fletó és orsós)