Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jax Cooper

0 bejegyzést írt és 183 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elsőre egy jó hír: eljött az első adás amikor Éva nem terjeszkedett túl a műsor keretein és megkímélt minket magánéleti vergődéseinek részleteitől. De itt sajnos véget is érnek az örömteli percek, ugyanis az egyik legtrashebb epizód következik. Történt, hogy a közösségi…..
Anikó garbóban, ami plusz pont, és itt jegyezném meg, hogy baszki, Ancsa, nehogy elhidd mán, hogy rühellek, dikk, mer nemis. De ha legközelebb az a magas, szőke, Kásás Tamás-mosolyú öltöztető fiú egy csőgatyával közelít feléd, akkor ugorj fel és fejeljed le, mert így a műanyag dömpert a tévé elől…..
Jax Cooper 2018.12.28 23:13:54
Jax Cooper 2018.12.28 23:14:21
@ibsen: igen, nagyon normális. írtam is neki a facebookon, ott is jófej volt.
Péter fogad minket, és rettentő lelkes, mert ezen a héten az agyhalottak kapnak két pónilovat, hogy megtudják, mi az a felelősség, és Péternek már attól feláll, ha csak kimondja, hogy PÓNI, melyet az alább látható módon illusztrál...
Jax Cooper 2018.12.27 23:31:33
@Angora Cardi: Öribari, az sem rossz, már megérte felregisztrálnom.
Jax Cooper 2018.12.27 23:38:48
@ibsen: EKG, pacsit neked! Végre nem egyedül vagyok. :D
Boldog Karácsonyt mindenkinek, ezúton is elnézést, hogy nem írtam, de most pótolom! Kezdjünk is az elején, ahol a Pán egy poharat pöckölve kényszerít minket arra, hogy az üveghangú "éneklésüket" hallgassuk. Ha még ez önmagában nem lenne elég, a Rúdlény is rázendít, amire…..
Jax Cooper 2018.12.27 23:14:10
@moletty: De figyu már. Most komolyan. A Zsu mi a fenét csinált a mai műsorban? :D Szerintem semmi rosszat. De komolyan. Próbálok nem elfogult lenni. Renyhét még megértem, de Zsura megint nem tudok rosszat írni, azt leszámítva, hogy egyszerű mint egy pohár víz, de ez még mindig nem a legyen ön is milliomos.
Vagy három hete nem írtam hogyvoltot, erre ma mit kapok? Karácsonyi vonyítva sírást, ahol még a legkeményebb játékosok is nyüszítve törölgetik a taknyos orrukat. Te meg kedves hv író rittyentsél ide egy kurva posztot könnyekből. Higgyétek el, én mindent megpróbáltam, de csak ennyire futotta ma. :D..
Jax Cooper 2018.12.26 23:25:04
@Butterske: igen, ebben van valami, lehet azért nem adnak friss anyagokat. és igen, szerintem sem volt olyan gáz. izgult, meg nem tud választékosan beszélni, de azért próbálkozott.
Jax Cooper 2018.12.26 23:33:44
@Maximista vagyok: jesszus. :DDD nagyon hosszúúúú éjszakád lesz. azt nem mondom, hogy meg is éri, de hajrá! :D
Karácsony szenteste mindenki a szeretteivel van. Ezért vagyunk mi is itt a villalakókkal - mondja a csúnya pulcsiba öltöztetett és rénszarvas agancsos hajcsatban végződő búrával Anikó, mire én csak hevesen bólogatok a bejglitől bekábulva és a Karácsony Jimmyvel albumtól megrészegülve. A párbaj…..
Jax Cooper 2018.12.26 14:21:29
Jax Cooper 2018.12.26 14:39:59
@MosóMaca: én amúgy emlékszem, hogy anno a VV4-ben mekkora lejárató kampányt kaptak a lányok, hogy milyen igénytelenek, mennyire csúnyán beszélnek és mekkora k*rvák. Tény, ők sem voltak szentek, viszont 1-1 rosszabb mozdulatukért hetekig cikkeztek anno, most meg már kb. semmin nem botránkozik meg az ember (én mondjuk igen, de a többség nem), nincsenek cikkek, az a normális, ha minél parasztabb vagy a játékban. Nagyot fordult a társadalom, átrendeződtek az értékek. Tény, hogy a mai szériák már nem is olyan nézettek, mint pl a VV4 (azt kb. mindenki nézte), így annyit cikkezni sem cikkezhetnek róla, de hihetetlen, hogy ami régebben kiverte a biztosítékot, arra ma már rápakolva ezer lapáttal is tök normálisnak számít.
Jax Cooper 2018.12.26 14:51:45
@MosóMaca: Éva bunkó, de nem buta. A mai napig emlékszem, hogy volt bent anno műveltségi vetélkedő, ahol nem 6. osztályos anyagban mérte össze egymást VV4 Ordas Ildi és Éva és míg az előbbi semmit nem tudott, addig Éva mindent, még a nagy Laci is meglepődött rajta, aki ugye a széria legidősebb és elvileg legokosabb tagja volt. Éva tipik példája az eltékozolt tudásnak. Az alkohol, a bulik meg a kényszerbetegségei megették rendesen a hatását, szerencsére ma már tiszta, de azóta is a média vonalat akarja erősíteni, az pedig műsorvezetés szintjén szerintem nem áll neki jól, habár egy Belevaló szintjén azért elmegy.
Péter vezeti a mai párbajmozdonyt, és a felvezetőben természetesen máris szóba kerül a hét - mit a hét - a hónap! drámája, Csoki kiköltözött, ennek okairól Péter vagy nem lett tájékoztatava, vagy ő mást gondol minderről, mert ahogy ő fogalmaz, Csokit kizárták Zsu testi épségének veszélyeztetése…..
Jax Cooper 2018.12.24 23:34:51
@Spitzbauer: én ezt még ki is nézem a Zsuzsiból! :) Zsuzsu bolondság. :)))))
Jax Cooper 2018.12.25 00:17:37
@bElannaTorres: persze, tudom. Én neki drukkolok, mégha ez az iménti kommentemből esetleg nem is jött át. :) Szerintem nála jó helyre kerülne a pénz.
Jax Cooper 2018.12.25 01:57:07
@mobilos perpetuum: Egyetértek. Roli, Hunor és Era fanként indultam, mert alapvetően mindig is az eszesebb játékosoknak szorítok az ilyen szériákban, de Zsu is ott volt a kedvenceim között, de őt picit mindig inkább talonban tartottam csak. Aztán telt múlt az idő és elsőszámú kedvenc lett, mert rá kellett jönnöm, hogy itt semmiféle taktika és okosság nem lesz itt Roliéktól. Attól mert valakinek jó a beszélőkéje, és a 6.os osztályos tananyagból kitűnőre vizsgázik, még nem lesz a szememben okos. Igazából totál halvérű ő is, meg a Hunor is, Lacikát már inkább nem is említem, fel nem tudom fogni mit keres még a játékban. Roliéknak nem sikerült egyben tartani a saját csapatukat sem, Erát szökni hagyták belőle, aztán most 1 hete valahonnan összekukázták a Lacikát, mint szövetségest, csak kár, hogy 1 héttel ezelőtt még ő is a Hunorra tette a jelét és Hunor ugyanígy rá. Hatalmas szövetség van kialakulóban. Igazából a Rolinak egy jó húzása volt, az az hogy kivitte az Erát, de lefogadom azt is a Viki súgta meg neki és több volt annál, mint amit az összefoglalókban leadtak, szerintem konkrét utalást tett a Viki arra, hogy őt kell kivinnie. És igen, 29 évesen futár... hülyék között könnyű királynak lenni, de azért ismerünk pár olyan játékost akik pont az intelligencia fölényüket kihasználva döngöltek véglényeket a földbe a játék folyamán és a nézők élvezték is, mert ott tényleg kijött, hogy egy eszes játékossal van dolgunk. Rolitól én semmi mást nem látok, minthogy alszik a kanapén, vagy épp a tökét vakarja, igaz Hunortól még ennyi sincsen. És félre értés ne essék, ettől függetlenül mind a ketten előrébb vannak nálam egy Vivinél, Lacikánál, Gregnél, Reninél, de még Adrinál is.... de a játékuk csalódás.
Tudom, hogy senkit nem érdekel, és én is leszarnám a fasz másik végén, de a decemberem olyan, mintha egyszerre igyekeznék egy hímtaggal az Özvegyet, Puát, Zsuzsut, Cintikét és Krisztiánt szemkifordulásig dugni EGYIDŐBEN, Baukó Évának adnék öltözködési- és párválasztási tanácsokat, Győzőnek…..
Jax Cooper 2018.12.24 14:06:05
@szociál: Évi anno likeolt pár olyan posztot ami Era vissza szavazásáról és Radics kiszavazásáról szólt, aztán fordult a kocka elég nagyot Erával, gondolom ő is csalódott benne, most én is úgy látom, hogy Zsuhoz viszonyul a legnormálisabban. Szerintem Vivikét sem csípi, az is egy érdekes beszélgetés lesz, ha esetleg összekerülnek. :)

Amúgy most komoly, hogy Krisztián súgott valamit Rolinak a Zsuval kapcsolatban? Nekem ez nem tűnt fel és a visszajátszásból sem láttam ilyet.
Jax Cooper 2018.12.24 14:47:33
@szociál: én azt bírtam amikor Csoki kizárását tökre érzelemmentesen konferálta fel Baukó, szerintem örült neki, hogy kizúgott a bantu, szerintem neki ez a Radics-Krisztián-Csoki vonal nagyon nem jött be. Vivinek és Renyhének szerintem is adni fogja, meg szerintem Lacikából is jóindulatúan viccet fog majd csinálni, de vele alapvetően szerintem nincs baja. A normálisabbik felével, akiket te is felsoroltál jól ellesz. És nagyon remélem nem Győző lesz velük, istenem az az ember levisz alfába ha 1-1 adásnál meglátom.