Regisztráció Blogot indítok
Adatok
igen7777

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Már kicsi koromban a tükör előtt illegettem magam, az volt az álmom, hogy én legyek a világ legjobb aktmodellje” – ezt válaszolta a mi akartál lenni kiskorodban kérdésre Czagány Klaudia, aki a februári CKM címlaplánya lett. Czagány azt is elmondta a…..
igen7777 2009.02.20 15:03:59
@Mazsa-:

Ez így ebben a formában nem igaz.

Ismeretlen csajokkal nem forgatnak pornót. Ezek a szereplők modellügynökségeken keresztül kerülnek be az iparba, Pierre Woodman is rajtuk keresztül szerződteti őket, és más is. Ennek meg nagyon egyszerű oka van: a pornófilmeket szigorúan dokumentálni kell. Szerződés kell, AIDS és egyéb betegségtesztek kellenek, személyazonosságot kőkeményen igazolni kell, mert ha nem a forgalmazó nagyon megütheti magát. És van még egy dolog: egy gyakorlatlan szereplővel marha nehéz forgatni, mert nem tudja, mit hogy kell csinálni. Szóval amit PW-nél látsz, az nem egészen úgy van, előre megbeszélt és ledumált jelentek azok, pontosan megkoreografálva, de maga a szitu is pozitív ingert kelt sokakban, ez egy szituációs pornó.
Azt gondolom nem kell fejtegetni, hogy amit a filmeken látunk, azt nem kell megpróbálni otthon, vagy mert veszélyes :), vagy mert egyszerűen csak marha kényelmetlen.

Az tény, hogy azért sok a magyar szereplő, mert itt sok a kurva (csehek dettó, de érdekes módon szlovák nincs annyi, szlovén se, horvát meg gyakorlatilag nincs. a románok most kezdenek felpörögni, de ott azért rosszabb felhozatal lényegesen), és van miből válogatni. De szvsz hamarosan az orosz kínálat le fogja nyomni közép európát, itt nálunk amúgy is lényegesen romlik a felhozatal.
igen7777 2009.02.23 10:56:16
@Spielberg:

Nem tud úgy működni a dolog, hogy nincs lebeszélve. Ha a csaj nem egyezik bele előre, akkor simán feldobhatja nemi erőszakért, mindez ugye filmen dokumentálva van.. Szóval ne vicceljünk már.

Escort: ez tény. A csajok jelentős része kurválkodik is. A fotós leszopását viszont annyira nem hiszem, ezek ismerik egymást, más dolgokon múlik az egész. Persze attól leszophatja, de nem ezen múlik.
Munkahelyi (T)error Pénz beszél 2009.01.29 14:20:00
Közkívánatra LorettaSalano története: UPDATE: LorettaSalano 2009.01.29. 20:22:45 Sziasztok, este van, vége a kommenteknek. itt és most elismerem, hogy a sztori FAKE volt, sosem voltam Olaszban,csak kitaláltam 1 sztorit (ahogy többen rámutattatok, több sebből vérzőt!nem volt…..
igen7777 2009.01.29 16:53:16
@LorettaSalano:

ez nem fake. rengeteg ilyen történetet ismerek. :) a tehetségesebbjéből lesz az akinek saját modellügynöksége van (=amint megöregszik, ő maga is elkezd lányokat futtatni).

az viszont egy másik kérdés, hogy értelmes normális ember mindezt mennyire tartja reális karriernek. ezzel valószínűleg nem vagy tisztában, úgyhogy elárulom: semennyire.miért?

például ezért: történetesen hozzánk rendre írnak az ipart már abbahagyó kurvák (bocs, pornószereplők), hogy ugyanmár vegyük le azokat a videokat, amiben szerepelnek, mert nem szeretnék, hogy párjuk, munkahelyük, gyerekük, stb. meglássa őket. a válasz erre az a szerződés amit aláírtak, és ami joglemondást is tartalmaz a készült filmről...

nos, ha nem is szerepeltél ilyesmin, akkor is biztosan van rólad anyag, amikor táncolsz. :) 10 év múlva jó érzés lesz a gyerekednek megtudni, hoyg az anyjuk a bájait mutogatta.
Vastagbőr 12 egy tucat 2008.10.24 11:01:00
Nem nagyon akartam posztolni a 4 napos ünnep közepén, főleg az első, delíriumban úszó napomon, de úgy éreztem, erről muszáj idekaparnom valamit. Tizenkét bombázó egy helyen a CKM férfimagazin hasábjain! Ezzel az alcímmel jelent meg a Blikk promó cikkje. Meg ezzel a három…..
igen7777 2008.10.27 16:31:53
. A lebukott pornómodell 2008.06.18 10:02:00
A mai napra egy igazán húzós történet jutott, a beküldője Lina néven mutatkozott be. A tanulságát mindenki vonja le maga, egy biztos: az internet korában nehéz eltitkolni bármit is, de ilyen szemétséggel tényleg nem találkozni minden nap. Bocsánat, de nem a valódi nevemet írom,…..
. Felhívás 2008.06.11 20:25:00
Elkezdtek jönni az üzenetek. Arra kérlek titeket, hogy ha vállaljátok, küldjetek magatokról fotót is (akár arckitakartat, árnyékosat stb, ha nem szeretnéd, hogy felismerhető legyél). És természetesen nézegessétek a www.diamondhostess.hu oldalt, főleg ha jó munkákat akartok…..