Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bougie

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Végre nálunk is havazott, így fülig érő szájjal érkeztem meg ma reggel. Fasza parkolóhelyet fogtam, volt idő elszaladni reggeliért, kiválót kávéztam, aztán az örömömnek egy csapással vetett véget a tegnap esti összefoglaló. Azzal indítunk, hogy Bálint nem tud aludni, mert mindenki horkol.…..
Napfényes hóolvasztó keddet kívánok mindenkinek és az a jó (...) hírem van, hogy világuralmi terveim apró részeként a HV-író csoportban is átvettem az irányítást, úgyhogy ma is én írok. A monitorok, telefonok és tabletek előtt ne legyetek restek hangosan ujjongani, örülni, táncikálni és tapsolni……..
Kellemes kikapcsolódást kívánok minden VV-n belül és VV-n kívül élő ápoltnak, ezúttal külön köszönteném a kommentelők kozul Adamadamot, akivel megbeszéltük hogy jövőre mi is jelentkezünk, okosabbak és tattikusabbak leszünk mint a bentiek és valamelyikünk majd úgyis megnyeri. Szóval egyrészt az idei…..
Bougie 2020.12.29 20:41:13
@Ármándójózsi: Ejnye, pedig azt is belinkeltem annó:D Luca a barátnője, aki megbocsájtotta neki a Ginával való bűnbeesést:)
@Kosztarika: Ez a veszély nem hinném, hogy fenyegető, még alig 1000 ember nézte meg:D
Post nubila phoebus – ez jutott eszembe, mikor reggel kinéztem az ablakon és megláttam milyen takony idő van már megint. Egyszer biztos lesz phoebus, csak lenne már az az egyszer, mert nem emlékszem mikor találkoztunk utoljára. Aztán elkezdődött az összefoglaló, mert karácsony -1. napon, vagy…..
Bougie 2020.12.23 16:59:22
@Brazen01: Nyugi, szerencsére a nézők nem látnának semmit belőle:)
Bougie 2020.12.24 09:48:43
Nagyon jól tette Dani családja, hogy a kishúgát nem szerepeltették a karácsonyi videóban, el tudom képzelni Amanda és Fru kistesói milyen bántásokat kapnak a kortársaiktól a nővérük viselkedése miatt.
@úgymond olvasó mmkk: Sorstárs, ezek szerint nem csak én vagyok annyira szerencsétlen, hogy pont karácsony előtt történik olyasmi, hogy fogorvoshoz kell menni:( Én már szerencsére túl vagyok egy íny körülmetszésen, ma reggel tudott sos fogadni egy fogorvos, ugyanis a dokim pár hete szült, kértem, hogy ajánljon maga helyett egy szintén lelkiismeretes, precíz, kedves, fiatal orvost.
Bougie 2020.12.24 09:50:48
@Ármándójózsi: Nem motoros futár Bálint? Rosszul emlékszem?
Hellóhalló kedves olvasók és kommentszekció, ma megint én és az ápoltak mindennapjai. Megint PP, ezúttal egy szolid vasárnapi szettben, a cipője megy mondjuk az asztalhoz. Mindenféle sallang nélkül vágunk is bele rögtön a közepébe, hogy ki mehessen el egy álomcsónakázásra. Wtf. Egyrészt hova?…..
Bougie 2020.12.21 16:47:03
@Alice from madness: Csak nem, a DM tudtommal nem szponzor:D A kabátot a Cipo&Baxx miatt adogatják körbe, gondolom ragaszkodik hozzá a hogy minél többször legyen látható, nincs mindenkinek, mert vittek be saját ruhákat is. Ha megfigyeled a lányoknál is ugyanez megy, Fru rózsaszín felsője másnap már Ginán volt a kiválasztáson.
Bougie 2020.12.21 19:27:05
Hellószia mindenkinek, ismét itt vagyok és velem együtt érkezik a tattika nélküli kiválasztás, az 5x3órás fárasztó munkahét utáni megérdemelt bulika, valamint az előzetes alapján a bakcigány megmutatja egy szekrényajtónak, hogy ki az alfa. Csapjunk is bele, PP vár minket hawaii ingben és már ígéri…..
Egyre erősebb az érzésem, hogy Péterünk stylistja olvassa a blogot és úgy válogatja össze a műsorvezető aktuális szettjét, hogy muszáj legyen megemlékeznünk róla. Ezúttal egy a pszichedelikus világ ihlette ingben pompázik és valljuk be, a műsor gyakran felveszi a versenyt egy komolyabb trippel.…..
Bougie 2020.12.20 14:58:56
@Rugdoll: Akkor megnyugodtam, ilyenekre illene figyelniük. Nem mintha nekem annyira fontos volna, hogy legyen Robis vagy Mercédeszes matrica, ha csinálnak, akkor viszont legyen mindenkiről.
Bougie 2020.12.20 17:50:43
@Nátha ellen bálna: Elméletileg megúszhatja eltereléssel is, vagy az ilyen esetben már nem lehetséges?
Peti ismét igazi divatdiktátor ebben a sárga farmerdzsekiben, ma arról nyilváníthatunk véleményt (figyelsz Gábor?), hogy kapjanak-e a villalakók karácsonyi üzenetet a szeretteiktől. Nos, gondolom mindenki hallotta már a mondást, hogy „anyád se szeret” de nem akarok annyira rosszindulatú lenni, hogy…..
Megint Anikót kapom, esküszöm hogy hiányzik a túlmozgásos PP. Ráadásul Ancsa úgy látom jelmezes buliba készül, csak azt nem tudom eldönteni, hogy özvegyasszonynak öltözött, vagy Harry Potteres jelmezversenyre megy. Bár oly’ mindegy, mert egyiken sem nyerne. Hiányoltam Pétert, s mintha csak olvasná a…..
Bougie 2020.12.18 12:40:53
@Alice from madness: Ilyen szempontból teljesen az ellentéted vagyok, nem szeretek egyedül lenni, barátokkal, társaságban érzem igazán jól magam. Egyszer rendeltem házhozszállítással ételt onnan, finoman szólva sem voltam megelégedve vele. Naponta-kétnaponta főzök magamra, szükségem van friss alapanyagokra, amit jobban szeretek én kiválasztani, ráadásul több olyan termék van, ami az üzletben kapható, online nem. Egyszóval a kajámra nagyon-nagyon háklis vagyok. Ruhákat is sokkal jobban szeretek üzletben venni, ahol fel tudom próbálni, meg tudom nézni, bár mióta online rendeléseknél is sok helyen ingyenes a visszaküldés, azóta többször igénybevettem ezt a lehetőséget. Biztosan hülyének fogsz nézni, nagyon analitikus gondolkodású vagyok, kezdetektől fogva vezetem több szempont szerint az adatok napi alakulását, így legalább látom, mennyivel több fertőzött van X megyében Y naphoz képest, hánnyal vannak többen kórházban stb. a közzétett adatok alapján, amikkel kapcsolatban nekem is vannak elég komoly kételyeim.
Bougie 2020.12.18 13:06:17
@Alice from madness: Örülök neki:) Többen megkérdőjelezték már emiatt az épelméjűségem, hogy ugyan mi szükség rá, és biztosan nagyon sok időmet elveszi. Holott képlettel dolgozom, kb. 1-2 perc az összes új adat bevitele, majd lehúzom a mellette levő oszlopot, hogy lássam a változásokat. Nagyszüleimnek kérésükre havonta átküldöm a táblázatom, azóta sokkal nyugodtabbak, hogy több információhoz jutnak, mint ami a hivatalos oldalról elérhető. A járvány kezdetén megkérdeztem a 71 éves szomszédomat, hogy kell-e neki valami, szeretné-e, hogy segítsek a bevásárlásban neki, mondta, hogy majd szólni fog, ha igen, azóta több alkalommal én vásároltam be neki. Önkénteskedni is szoktam, ha másnak segíthetek a tőlem telhető módon, akkor nekem is sokkal szebb napom,
Jobb kedvem lesz. Abszolút el tudom fogadni, ha valaki velem ellentétesen/máshogy gondolkodik, legyen szó bármilyen kérdésről, nincs nálam a bölcsek köve:)
Bougie 2020.12.18 18:54:23
@Brazen01: Jo Nesbø nekem is az egyik kedvenc skandináv íróm, nagyon sajnáltam, hogy elmaradt az áprilisi Könyvfesztivál, ahova jött volna. Jelenleg Søren Sveistrup: A gesztenyeember című könyvét olvasom, nagyon magával ragadó a történet. Ha nem skandináv krimi, akkor Scott Turow, valamint Laura Marshall kötetei nyerték el leginkább a tetszésem. Turow: Az utolsó tárgyalás c. könyve lesz a következő, amit elolvasok, mostanában jelent meg.
@Alice from madness: A sorozatgyilkosságokkal kapcsolatos történetek iránti függőség tinédzserkorom óta nálam is megvan:D Magyarok közül Faragó Ottó: Magyar sorozatgyilkosok (1990-2012) c. könyvet ajánlom. Olvastam Csabai Márk ilyen témában írt művét is, nagyon rövid, összecsapott munka tévedésekkel tarkítva, ennél csak jobbak vannak e körben.
Egyébként nagyon sok jó könyvet írtatok, rákerestem számosra, amiket még nem olvastam, és a nekem tetszőket felvettem az olvasnivalók listájára, szóval mindenkinek hatalmas köszönet:)
Legkedvesebb nyomoroncaink Bálint győzelmét Gábor távozását ünneplik, mínusz Rencsó, aki a kanapén fetrengve küldözgeti életveszélyes jókívánságait minden mozgó célpont felé lézerszemeivel. Fru kötelességtudó lány, ezért az ünneplők táborából kiszakadva legalább 34 és fél másodpercet eltölt Renivel…..
Bougie 2020.12.16 18:00:07
@Alice from madness: Az a baj, hogy aki így gondolkodik, azt nagyon kis eséllyel tudod meggyőzni az ellenkezőjéről, csak meddő vita lesz belőle. Tőlem, ha ilyet kérdeznek, hogy mikor jön a gyerek, akkor mindig viccel próbálom elütni, például azzal, hogy nem tudom, még nem írt, hogy jönne vagy azzal, hogy még csak a gyakorlás fázisában járunk, majd neki szólok először, ha élesben fog menni:D Látnod kellene utána az illető döbbent arcát:) Tesód élje úgy az életét, ahogy neki jólesik, az a lényeg, hogy boldog legyen, akár itthon, akár külföldön, akár kapcsolatban, akár egyedülállóként.
Bougie 2020.12.16 18:37:24
@Nátha ellen bálna: Ennél még cifrábbakat is. Az abszolút pofátlan kérdés nyertese az volt, aki megkérdezte, hogy megfoghatja-e a melleimet, mert még nem tapintott sosem ilyet.
@Alice from madness: Ne érezd magad emiatt egy percig sem rosszabbnak/kevesebbnek másoknál. Nem tudom felfogni, miért fontos az egyeseknek, hogy azért nem, mert nem akarsz, vagy nőgyógyászati probléma miatt nem lehet, esetleg túl vagy X sikertelen inszemináción, lombikon és feladtad, netán egyéb okból. Én személy szerint a magyarországi sterilizáció szabályozását is abszurdnak tartom, miszerint csak 40. életév vagy 3 vérszerinti gyerek után végzik el a beavatkozást.
Bougie 2020.12.16 18:55:09
@Alice from madness: Jól teszed.
@hereverő heverő: Hogyne, mi sem lenne természetesebb ennél, már vártam, hogy valaki újra feltegye ezt a kérdést :DD
„Olá misz ámígósz”! 4 hetes röpke kis egészségügyi kényszerszünet után „áj em bekk”! S nem csak én vagyok „bekk”, hanem lassacskán a hogyvótok is, mert mostantól (reményeink szerint) az irományok száma exponenciálisan emelkedni fog az eddigiekhez képest, szóval tartsatok ki, mert összeállunk, mint…..
Bougie 2020.12.11 15:03:10
@hereverő heverő: Kifejezetten az esztétikai okból elvégeztetett plasztikai beavatkozásokra utaltam a korábbi kommentemben. Tágabb értelemben az általad említett is plasztikai beavatkozás, gondolom, hogy nálad indokolt volt, baleset miatt került rá sor.
Bougie 2020.12.11 15:08:26
@Alice from madness: Ahogy mondod, plusz gyantázás utáni nyugtató krémmel bekenni az érintett felületet. Volt páromnak én csináltam, így van benne némi gyakorlatom:D
Bougie 2020.12.11 15:26:49
@Alice from madness: Én is azt játszottam fél évig, csak nekem a lábszáramban volt, mára csak fogászati-, illetve mellimplantátumom van.
Akkor leglább Dani megmentette, úgy látszik nem figyeltem kellően:D Azt vallom, mindig jobb a havi egyszeri szenvedés, mint a naponta való borotválkozás és küzdelem az egyre sűrűbb, szúrós szőrszálakkal. Persze ez is egyéni preferencia kérdése.
Bevezetés Mitulá bátit várják nyomoroncaink, végtelen izgatottsággal kicsiny szívükben, Amanda mindkét cipőjét kirakja, hátha akkor dupla adagot kap, Gina nem biztos benne, hogy a bokacsizma elég lesz, mert mi van ha idén xxl méretű lófaszt kap, és csak összehajtva fog beleférni, Robi fehérjében,…..
Bougie 2020.12.09 19:07:21
@úgymond olvasó mmkk: @Alice from madness: Éveken keresztül minden hónapban törzsvendég voltam az ügyeleten, olyan erős migrén gyötört, hogy az injekción kívül semmi sem segített. Nem akartam beletörődni, hogy az már így marad életem végéig, így borzasztó sokat olvastam a témában, hogy mi lehet a megoldás erre. Ami nálam bevált: heti 4-szer sportolok, ügyelek rá, hogy minimum 3 liter vizet megigyak naponta, tejtermékeket, finomított szénhidrátokat, alkoholt, koffeint teljesen száműztem, B2, C, D vitamint, vasat, magnéziumot, káliumot, halolajat szedek naponta. Elismerem, elég restriktív, viszont azóta kutya bajom, egyszer nem tört rám migrénes fejfájás. Nem mondom, hogy bárkinek is ezt kell követnie, főleg úgy, hogy sem orvos, sem dietetikus nem vagyok, pusztán nekem ezek váltak be.
Bougie 2020.12.09 20:16:07
@úgymond olvasó mmkk: Ezt én sem tudom, még nem estem át a koronavíruson, átesett ismerőseimnek teljesen változó volt, hogy meddig tartottak a tüneteik. @Nátha ellen bálna: tanácsai hasznosnak tűnnek (van némi átfedés köztünk a vitaminok tekintetében). Márkát nem írtam, jelenleg Myprotein termékeket szedek, ár-érték arányban ez a legkedvezőbb számomra, de a Scitec, BiotechUSA vitaminjait is használtam korábban., azok is jók.
@WICKEDWITCH: A kávé sima fejfájásnál valóban segíthet, migrénnél csak olaj a tűzre, tapasztalataim szerint. Quarelin valóban egy fokkal hatékonyabb, mint egy paracetamol, ibuprofen tartalmú fájdalomcsillapító, de nekem az sem szüntette meg a problémát, csak enyhén csillapította, nem volt elegendő. Minden ember szervezete más, lehet valakinek a te ötleted válik be:)
Bougie 2020.12.09 20:38:42
@úgymond olvasó mmkk: A helyedben csináltatnék egy nagylabort, hogy kapj egy általános képet a szervezeted állapotáról, működéséről, majd elmennék egy allergológushoz is. Konkrét orvost nem tudok ajánlani, mert úgy rémlik, nem Budapesten élsz.
Anikó vár minket, ő is érzi, hogy nevetségesen komolytalan a napi kérdés, jelesül hogy melyik villalakónak lenne a kedves néző legszívesebben a szomszédja. Ha van humoruk, megszavazzák Ginát. Visszautal az előző rész siratóasszonyaira is, akiknek másik szubkultúrához sorolása talán felér egy burkolt…..
Bougie 2020.12.05 14:24:43
@Hannibal Gabter: Viccelsz vagy komolyan 55 éves vagy? Az eddigi kommentjeid alapján sokkal fiatalabbnak gondoltalak.
Bougie 2020.12.05 15:19:57
@Hannibal Gabter: Meglepődtem a korodon, max. 40 évesnek gondoltalak.
@Alice from madness: Félreértettél, nincs legitim indoka sem a verbális, sem a fizikai erőszaknak, bármit is tesz a másik, a lehető legtávolabb áll tőlem, soha nem is mondanék ilyet, ahogy az áldozathibáztatás sem megengedhető. Ismerősök, barátok magánéletébe nem ásom bele magam kéretlenül, ha megkérdeznek, akkor szívesen elmondom a véleményem, amit belátásuk szerint haszonsítanak vagy elvetnek.
Bougie 2020.12.05 15:45:37
@Hannibal Gabter: Mondd azt, amit apukám mond már sok éve, ha a korát firtatják: 40 meg egy kicsi (valójában idén volt 50 éves:D).
@Alice from madness: Teljesen mindegy, hány nap/hónap/év után bújik ki a szög a zsákból, akkor is ugyanezt tudom mondani.
Itt vagyok, ragyogok kedves feleim, az aggódóknak üzenem, hogy voltunk, vagyunk és leszünk is, max kicsit megritkulva, akik pedig elárasztottak jószándékú üzeneteikkel, hogy hogyan oszthatnám be még jobban azt az embertelenül kurva sok szabadidőmet ami hogyvoltírásra van, hogy ne legyenek ekkora…..
Bougie 2020.11.30 09:55:30
@Qqts: Külső árpa van a szemén, párakötés és szemcsepp/szemkenőcs kellene rá , ha 1 héten belül nem javul, akkor egy szemészeti kisműtét során meg szokták nyitni. Onnan tudom, hogy nekem is volt már ilyen bajom. Csodálkozom is, hogy nem viszik ki szemészhez...
Ancsa jutott mára megint, akinek rémlik, hogy valami külföldi nevű csávó költözött be tegnap, Di-vel kezdődik, forognak a kerekek, mi a faszom is volt te, DIÉGÓ, csak egy kicsit ment mellé Ancsám, négyes alá. Ancsa aggódik Merci miatt (mondhatott volna ladát is, ötös), ugyanis Vivi, Amanda és Gina…..
Tegnap óta megjavították a könyöklőt, így Ancsa nyugodt szívvel nehezedhet rá, míg elsorolja nekünk az összes válaszadási lehetőségünket a napi szavazásra, vagyis hogy ki szerintünk a legőszintébb villalakó, nem tudom nem észrevenni, hogy a felsorolásból véletlenül kimaradt a szoli. Ma reggel Mónak…..
Péter fogad minket, a kreatívosokat idén egy fémforgácsoló üzemből válogatták össze, a napi kérdés, hogy legyen-e Digónak bulija, csak remélni merem, hogy a szavazóknak van annyi humorérzéke, hogy egy nagy kövér nemet szavaznak meg a végére, a kurvaéletbeismár. Egyébként meg szeretnék innen megkérni…..
Takarogy innen - szól a légyre Helga és kajával teli szájjal bassza oda az udavarhölgyi koronáját. Miss Love Island nem beszélhet így - billenti helyére IzomTibi a dolgokat benne. Priviben meghallgathatjuk, hogy annyira be van vadulva Helgától amennyire még soha senkitől, szóval lassan falat bont a…..
Még mielőtt belekezdenék, tájékozódást könnyítendő egy kis segédletet rögtönöznék, ki kivel van jelenlegi állás szerint: IzomTibi és Mekis már nem annyira együtt, mert az intelligencia hányadossal van egy kis baj. IzomTibi és Szilvi (a sörényes), lassan szövögetik a párosodást. Tícián és Karola…..
Ha valaki olyan jól el tud szórakozni egy kötelező elem felolvasásán, mint Ancsa, aki tennap a póverdbájaplikáció és a szavazás (ÉS KVÍZ!!!) rejtelmeit úgy sorolta fel, hogy közben remekül érezte magát, szóval aki erre a pontra eljut, az nálam szintet lépett, műsorvezetésből mindenképpen...