Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nekemtenemmutogatol

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, hogy olvasta-e valaki a Ford Taunus cikket még tavaly a TC-n. Amikor készült, a fotózás után elég soká' ottmaradtam dumálgatni a kocsi tulajdonosával, Borsi Mikivel. Szó esett akkor egy 170-es Mercedesről is, ami valahol a közelükben, egy garázs mélyén porosodott…..
Van úgy, hogy kis példányszámú képes magazinok főszerkesztőit elcibálják egy egzotikus országba, ahol ötcsillagos hotelban lakhatnak, megnézhetnek pár folklórestet, meg kapnak egy vaskos Power Point-prezentációt a rohamos léptékkel fejlődő turisztikáról. Az ingyen…..
Az új-zélandi kormány egy olyan törvényt akar február 28-tól érvénybe léptetni, ami jogot formálna a hatóságoknak arra, hogy az illegálisan zenét letöltőket leválasszák az internetről. Ezen számos Twitter-, Facebook-, és Mypace-felhasználó olyannyira felháborodott, hogy…..
A "legkommunistább dolog a kapitalista Magyarországon"-verseny erős favoritja a magyar hatóságok által kiállított nemzetközi jogosítvány. A dolog annyira szép kerek, hogy el sem hinnénk, ha nem láttuk volna Varga Péter fotósorozatán. Adott egy vicces külsejű,…..
nekemtenemmutogatol 2009.02.17 23:33:23
1. a poszt egy faszság, lásd a nemz. előirást/egyezményt
2. az okmányirodai ügyintézőt nem ér basztatni, egy elbaszottul sokrétű, rosszul tervezett és sok helyen kendácsolt rendszeren kell dolgozzon, nem ő találja ki
3. természetesen köztük is van lusta meg barom, mint minden más munkahelyen, de ettől még a többség keményen dolgozik, hogy az ostoba államnak legyártsa a papirokat
4. másfél évig dolgoztam velük naponta órákat, nem csak annyi tapasztalatom van, hogy "igényeltem útlevelet és a gizike a körmét reszelte"

5. NZ-n élek, a nemzetközi jogsit kiröhögték picit, és javasiolták, hogy hagyjam otthon, a magyarral lehet egy évig vezetni (bármilyen külföldivel)
6. csináltattam ittenit, azóta semmi gond, ez van személyi helyett is

7. aki panaszkodik, hogy ergya a magyar nemz. jogsi annak látnia kéne egy NZ adókártyát

8. itt a nemzetközi jogsit az autóklubnál lehet kérni, az érvényes helyi jogsid kell hozzá és 20 dollár

9. Az államcsőddel hiába fenyeget bárki egy okmányirodai vagy önkormányzati ügyintézőt, mert akkor mindenki a fasz rossz oldalára kerül

10. Mo-nak fel kell nőnie ahhoz, hogy a felesleges vizfejet csökkentse, hatékony ügyviteli rendszerekkel és olyan környezetté kell válnia, ahol munkát talál az, akire az állami ügyintézésben nem lesz szükség

11. mert ha az ostoba azt gondolja, hogy bunkóskodhat az ügyintézővel és fenyegetheti államcsőddel, az nyilván szivesen fogja fizetni az adót, hogy a kirúgott ügyintéző kaphasson segélyt

A küzdelem látványa mindig beindítja az embereket. Valamennyi sportág arra a csillapíthatatlan érdeklődésre épül, hogy aki a földön fekszik, vajon fel tud-e még állni. Erről szóltak például Rocky történetei, és a közönség akárhányszor megnézte volna, hogy a tönkrevert…..
killtheradical Vér és mesüge 2009.02.15 11:05:00
Az emberi hülyeség nem ismer határokat. Azt hiszik, hogy ők aztán árják? Lószart, mama! Le volt írva a könyvben, hogy mink max. szolganépnek lennénk jók - és így is bántak velünk. Azt hiszik, hogy ők a nemzetközi kommunizmus elleni utolsó védőbástya? Jajám. Egyik erőszakos…..
Idén talán még nem is beszéltünk gasztronómiáról, pedig mindig érdemes vele foglalkozni. Most a Süddeutsche Zeitung által összeszedett klasszikus konyhai tévhiteket adom közre a saját megjegyzéseimmel.A modernség és az egészséges életmód kedvelői már bő egy évtizede…..
Akit még nem küldött el sértett műkovács az anyjába, az nem tudja, mi az élet. Akit még nem neveztek "nílusi palócnak", na az sem. Nekem, aki évek óta viselem a kemény, meszes páncélt, talán az itt következő volt az eddigi legviccesebb Homár-levelem. Attila a fejébe…..
w Hol gyávaság van 2009.01.25 15:30:00
Dagadó kebellel büszkélkedik a környezetvédelmi miniszter a budaörsi Tescóban, és jó oka van az örömre. A hipermarketek mostantól visszaveszik a műanyag palackokat, sőt a sörösdobozokat is, és ezzel hétmérföldeset lépünk, arccal a környezetvédelem felé. A probléma…..
Mivel szombat van, ezért csak egy rövid történettel jelentkezünk Csilla jóvoltából. Aki teheti, ma ne nagyon mozduljon ki, mert kissé hűvös van...Tavaly Aug. 1-je óta több mint 300 állást pályáztam meg (nem vicc!), valamint legalább 5-6 portálra regisztráltam magam. Az eltelt…..
nekemtenemmutogatol 2009.01.11 04:23:23
Magyarországon egy kivételével csak ismerősön keresztül találtam állást. Pályáztam persze én is mindenre, szakmán kívül is. Külföldön, pár hónap alatt lett állásom olyan cégnél, amiről álmodni sem mertem, egy egyórás, elég részletes interjú után (ahol nem kérdeztek se vallást se semmit) amelynek volt HR, általános és szakmai része is, felvettek, tiszteségges pénzért.
Itt mindenki külföldi, mindenféle színű és fazonú alak van, a 100 embernek majd' 40 anyanyelve van. Ja, és lecsekkolták a magyar referenciáimat, a HR néne tudta mit kérdez, tudta mire kíváncsi, az első profi HR-es volt életemben. Az első napomon a küszöbön volt egy welcome ajándékcsomag, a cég rugalmas és tiszteli a munkavállalót.

Felrémlett, hogy otthon a graftonnál hétfőn voltam interjún és szerdán felhívott ugyanaz a némber, hogy menjek interjúra, mondom hétfőn voltam... "ja, bocs, rossz az arcmemóriám" BJKA.

Külföldön se kolbi a kerítés, naná, hogy nem, de a feleségem is meg én is elhelyezkedtünk, pedig van kisgyerekünk is, Igaz, hogy itt is lúzerkodnak a HR-esek, de a kb 300 megpályázott állásból 250-re kaptam visszajelzést, hogy kösz, sok sikert, most nem jött össze.

Olyan is volt aki az azonnali kezdéssel hirdetett állásra két és fél hónappal később kaptam egy választ, hogy nem engem választottak.

Otthon sok rossz tapasztalatom volt, és kevés jó.

Alapból én nem tartom hülyeségnek, ha ismerős ajánl be, csak ez felelősség is, mert őt hozod kellemetlen helyzetbe, ha nem végzed jól a munkád. Ha megállod a helyed, akkor meg úgyis szarik bele mindenki, hogy hogy kerültél a céghez...

Az angol a világnyelv, meg kell tanulni.
 Lehet saccolgatni, hány anpig elég a gáz. Lehet bánkódni azon, hogy mennyire volt jó ötlet a legkisebb falut is gázfűtésre állítani, tíz- és százmillárdokkal dotálni a gázfogyaszást, példátlanul gázfüggővé téve az országot. Lehet neofita buzgósággal tenni hitet a…..
Konzervatórium Pilótajáték 2008.05.11 18:10:00
/Kép: NÉGYmadár/ Tény: a társadalombiztosítás pilótajáték, mivel az állam a ma befizetett járulékokat helyből ki is pengeti a mai nyugdíjasoknak nyugdíjra és egészségügyi ellátásra. Ergo a holnap nyugdíjasai nem a saját befizetésüket kapják vissza, mivel az a befizetés…..
Mint azt bizonyára tudják, a diákmunka a kizsákmányolás egyik kortárs és legális fajtája. A Homár ezért nem egészen érti Attila panaszát - barátnőjét lehúzták 8 rugóra Tesco-pénztárosként -, legalább nem egy bányában kellett kézzel gyöngyöt csiszolnia: A következő…..
Mindig megy a sírás, hogy le sem szarják a vásárlót, kisemmizik és utána még meg is alázzák, ha neadjisten reagálnak a panaszára. Bálintkának sikerült rácáfolnia erre, ráadásul a Homár közbenjárása nélkül, ami igazán dicséretes proaktivitás. Az egyre kisebb…..
Egy igazi nyári kötöttpólós botványt leplezett le Mitilla, akit Tihanyban külföldi vendégével aláztak le egy 1. osztályú árfekvésű kávézóban: Kedves finn vendégünket levittük a minap a Balatonra, mit neki a Balti tenger, lássa a magyart is. Azt azonban nem gondoltuk, hogy a…..
Subba Az év címe 2006.12.29 19:18:00
Majdnem 365 napot kellett rá várni, de megérte. Az aktuális Best címlapjáról: FÉRFIVÁ ÉRETT DING-DONG BANDI Érdemes az egész cikket is elolvasni, majdnem ugyanilyen jó végig...
Azt állítom, hogy míg Magyarországon eléggé öles léptekkel fejlődik a bortudás – noha sok tanulnivalónk van még, ugye –, addig a pezsgőkultúra sehol sincsen. Magunk sem sokat foglalkozunk vele. Nem nagyon iszunk szpárklingot, vagy ha mégis, legfeljebb szilveszterkor és…..
Subba Mindennek a vége: privi.hu 2006.12.14 22:35:00
Mi itt a Subbánál büszkén állíthatjuk, hogy nagyjából a komplett magyar internetet láttuk már. Soha semmin nem lepődünk meg, az olvasók által beküldött linkek többségét látva még a szemöldökünket sem húzzuk fel. A privi.hu azonban más. A privi.hu ugyanis a magyar internet…..
Nagyon nehéz és nagyon idegesítő. Aki csinál két percet, az mehet űrhajósnak meg minden...
nekemtenemmutogatol 2006.12.13 23:48:22
Tudjátok hogy kell olyat főzni, hogy egyszerre legyen vérlázítóan buta és egy harminc évvel ezelőtti Népszava kisszínesének hű lenyomata? Hát így. A tuti recept: - Egy idióta verseny - Egy idióta szervező közhivatal - Egy csodálatos nevű zsűrielnök - Minél…..