Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cindy

37 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előszeretettel látogatok bizonyos hazai aukciós portálokat, szívesen vásárolok így, mert kényelmes és egyszerű. Vannak azonban bosszantó dolgok, amikre nem árt odafigyelni. Pédául, hogy egyesek abból próbálnak némi pénzt összehozni, hogy felvásárolják a helyi turkáló…..
Cindy 2009.04.05 01:45:29
@Nelli7611: Szia!
Ne haragudj, hogy csak most válaszolok, mostanában nem volt időm a blogra és nem számítottam hozzászólásra.. :)
Igen, szoktam kínaiban vásárolni, amit nem szégyellek. Sőt, gyakran járok turiba is, csomó jó cuccot lehet találni fillérekért. Nem vagyok márkabuzi. A cikkem arra hívta fel a figyelmet, hogy mire figyeljen az, aki nem angol használtruhát szeretne venni, amit valaki "kiturkált", majd drágábban továbbad. Vagy ha mégis, tisztában legyen a minőséggel. Összességében az a véleményem, hogy nem kellene erőltetni ezeket a márkaneveket.
Ha menyasszonyi ruhában gondolkodsz, és sok pénzed van, a Wong elég jó választás. :)
Cindy 2010.10.08 22:47:32
@gercso: Remélem jól felhúztad magad egy másfél évvel ezelőtti bejegyzésen. Kb. ugyanennyi ideje a megszűnt a blog is. Gratulálok és sok sikert a márkákhoz! :))
Nemrég elkészült Péterfy Bori legújabb klipje a Téged nem című szerzeményre. A dal a majd csak most következő második Péterfy Bori & Love Band-lemezen lesz rajta, de már egy ideje digitális formában megvásárolható egy rakás remix társaságában. A klipet Gács Tamás…..
life in pink & red Többet ésszel! 2009.07.31 11:15:00
"4 kislány utazik egy buszon.Mindegyiknek a kezében van 4 kosár.Mindegyik kosárban van 2 macska.Mindegyik macskának van 3 kölyke.A kalauz 2 macskát lekerget a buszról. Hány láb van a buszon?"Szégyenkezve ismerem be, hogy igen, végignéztem a ATV betelefonálós műsorát.…..
life in pink & red Migrén 2009.07.24 10:43:00
Tegnap este elgondolkodtam. Más szemmel nézntem a világot, olyan dolgokat, érzéseket fedeztem fel, amelyekkel eddig nem találkoztam. A kulcsszó: migrén. Hogy mi volt az oka (időjárási front, fáradtság) teljesen lényegtelen.A fájdalom lassan és alattomosan borította el a fejem, 8…..
Másfél hete, hogy véget ért a 3. Balaton Sound. Nem akarok hosszú élménybeszámolót tartani, ezt megteszik/megtették helyettem újságírók, blogolók százai.A fesztivál idén is állati jó volt, és ugyanúgy egy pillanat alatt elszállt. Ami viszont megmaradt, az az éretre szóló…..
..
Villámcsapásként ért a hír, mely szerint kedvenc aukciós portálomat, a teszvesz-t felvásárolta a vatera, és áprilistól mindkét oldalon csak x összegért cserébe lehet majd hirdetni. Eddig ingyen volt, csak bizonyos plusz szolgáltatásokért cserébe és az eladások után kellett…..
Cindy 2009.04.05 01:47:19
@ittvettem.hu: Szia!
Még nem néztem, de köszi a tippet! :)
life in pink & red Hóemberkék 2009.01.30 15:31:00
Tegnap végre igazi hóesésben volt részünk, bárcsak kicsit tovább élvezhettük volna! A szomszéd kislány két hóembert is varázsolt az üzlet elé, tök cuki volt, muszáj volt megörökítenem. :)..
Nem vágyon romantikus lánykérésre, nagy esküvőre, szép menyasszonyi ruhára, mint nőtársaim többsége. Tényleg. Sőt. Viszont egy ilyen tortába szívesen belekóstolnék a nagy napon! Anri nem cukrász véletlenül? Lehet gyakorolni! :)..
Mosolygó Kutyakölcsönző 2009.01.27 19:02:00
Hol máshol? Japánban, Tokióban, a Puppy the world nevű állatkölcsönző áruházban!Vannak dolgok, amik tetszenek Japánban, de amilyen hülyeségeket az állataikkal művelnek, sokszor túlzásnak tartom. Ez viszont egyenesen felháborít. A kutyakölcsönzés egyre inkább teret hódít a…..
Szép első bejegyzés, jó évkezdés. A történet ott kezdődik, hogy tavaly (2008) november 19-én anyósjelöltemmel kimentünk a csornai piacra szőnyeget venni. Lelkesek voltunk, meg hát kariajcsi lesz, a románoknál meg vannak szép darabok, alkudni is lehet. Hát ahogy ott…..
Fura véletlenek vannak. Soha nem figyeltem (nem is emlékeztem), mikor regisztráltam a Teszvesz aukciós portálra. Ma mégis az adatlapomat nézegettem, és villámcsapásként ért a felismerés: pontosan két éve (na jó, két éve és egy napja) bonyolítom itt a kis üzleteimet. Azóta 76…..
Betti barátnőmmel eldöntöttük, végre csinálunk magunknak egy csajos estét, és csak mi ketten belevetjük magunkat a győri éjszakába. Végre nem koncert (persze azt is szeretjük), hanem igazi diszkó, ahova lehet csiniben menni, gagyi zenékre lötyögni és pezsgőt inni.Erkó…..
Eljött az idő, most már tényleg érdekel. Idegenek állítanak meg az utcán, leszólít a pénztáros a teszkóban, megjegyzi a kuncsaft a boltban, még a fősulin is volt, aki Encinek hívott.   Kedves ismerőseim, ti mit gondoltok?      …..
A népszerű műsor minket is megfertőzött. No nem növeljük túlzott mértékben a nézettséget, de az ötletet sikeresen elcsentük, hogy a "kiccsalád" jól szórakozzon. Kedvenc sógorom tegnap felvetette, hogy mi lenne, ha háziversenyt rendeznénk, Hal a tortán módra.…..
2008.10.25. Budapest, Papp László Sportaréna, 20:00 Nem tudom, mikor írták ki a budapesti koncert pontos dátumát, de körülbelül attól a naptól kezdve készültem rá. Soha nem voltam még ilyen rendezvényen, nem volt részem egy sportarénában világsztárt látni, hallani. Persze,…..
life in pink & red Dal a kutyusnak 2008.10.21 16:40:00
Megtaláltam Zizi dalát, ami még hangulatában is illik újdonsült élettársunk jelleméhez. Szerintem neki is tetszeni fog. :)Waltz for Zizi  ..
Tegnap jó szokásomhoz híven az ebay-en bóklásztam, és felfedetzem egy érdekes aukciót. Először nem értettem, arra gondoltam, hogy 1200 amerikai dollárnyi számlára lehet licitálni, aminek kiegyenlítését a jóságos vásárló esetleg átvállalná. De nem. Elolvastam az egyre…..
Most olvastam a kisalföld online-on egy érdekes cikket, amely egyben felhívás is a Rábaközben élő lakosság számára:"Csorna - Most küldik ki a Rábaközben élőknek azt a csekket, mellyel a csornai Margit Kórházat tudják támogatni. A polgármester szerint erkölcsi szempontból…..
Hogy mire is gondoltam? Kis szösszenet, apró megjegyzés: ha nyertem volna a lottón, (azon kívül, hogy építek egy állatmenhelyet/kórházat és szétvásárolom magam a Shopping City-ben), ENNEK az embernek adtam volna egy rakás pénzt, hogy ki tudja fizetni a számláit... a következő 50…..
life in pink & red Nindzsa macska 2008.09.23 16:05:00
Tegnap este könnyesre röhögtem magam. Íme, a titkosügynök-nindzsa kémmacska, aki észrevétlenül lopakodik feléd: ..
life in pink & red Ebay csillag 2008.09.08 08:37:00
Hétfő reggel. Álmos szemekkel kapcsolom be a gépem, és egy levél fogad, ezzel a videóval.Már jól indul a nap. :)..
life in pink & red Bad news 2008.09.07 19:47:00
Tegnap voltunk Erkóval a menhelyen. Sajnos, rossz hírrel fogadtak: a kiscicák, akiket múlt héten találtunk, meghaltak. Mind a négyen. Pedig vittem nekik a tápszert. Azt mondják, az őszi macskák kevésbé szívósak. Ezekben a kicsikben nem működött a túlélési ösztön, pedig másnap…..
Íme, Zsömi és barátja, akinek sajnos még nem tudom a nevét. A pórázt egyébként én fogom, höhö. :)..