Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mao elvtars

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jézus Mária, ezt nem akartam, a Teremtmény önálló életre kelt! György egy eleve borzalmas képviccre küldte ezt az életerejük teljében lévő bányászokat is térdre kényszerítő iszonyatot. Őszintén sikítozunk a fájdalomtól. Micsoda nep, és ez még csak a kezdet! ..
Mivel blogunk a legrosszabbat szeretné felmutatni, az emberi agy perverz melléktermékeit, kapva kaptunk azon, amikor dirkschneidert egy poszt kommentjei közé a következőt írta be: "Hogy hívják a görög hamiskártyást? Namilesz Teosztasz". Pukk, egy pillanat alatt újra áltis…..
Hihetetlen, de vannak olyanok, akik a Balaton iszapossága miatt is képesek reklamálni. Bea Keszthelyen próbált nyaralni, de úgy tapasztalták, hogy kamu volt a négy csillag, vagy nagyon régen kaphatta a Hotel Kakadu, mert poszt-apokaliptikus látvány tárult a szemük elé, amerre csak…..
Jelentkezzen, aki az idén hallott nagyobb hülyeséget Annál, hogy "Dallas Athéné". Merthogy - talán még a blog hardcore olvasótáborát is meglepve - Szabika képviccének ez a megoldása. A szerző csodálatos ember, ami abból is látszik, hogy a következő szöveggel…..
Mao elvtars 2008.07.10 19:08:02
még 1 yard Favre visszatér? 2008.07.07 00:23:00
A nyári melegben sem vehetik le a focit kedvelők vigyázó tekintetűket az NFL-ről, ahol az utóbbi évtized egyik legmeghatározóbb QB-egyénisége kimosta az edzéscuccát, becsavarta a facemaskját, a fogvédőt meleg vízbe áztatta és harapdálja. (Kickoff cikke…..