Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Paradicsomérlelő

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
……a folytatás Nem azért született ez a poszt ilyen lassan mert nincs gondolatom, hanem azért mert túl sok van és ráadásul nem akarok légből kapottan ide csinálni valamit. A felületesség, az általánosítás a mumusom. Rengeteget olvastam és próbáltam rendszerezni. A fejemben utálom a rendetlenséget.…..
Paradicsomérlelő 2019.01.07 14:02:49
Istenem ha lenne időm írni… lenne mit sírni…

A Farkasnő:
A Farkasnő intézményét, mint létező jelenséget elfogadom, elismerem… mondhatni ismerem :) De valahogy mégis, homofób érzésem támad, már-már idegenkedem tőle, bár lehet, csak a kifejezéstől! DE! Nekem is szerencsém van ismerni egy Farkas NŐ-t! És valamit el kell árulnom vele kapcsolatban… A Farkas nő is csak NŐ (a javából)!
Ráadásul személyes tapasztalatom szerint, a „farka” mindinkább a csiga tapogatónyúlványaira (tévesen szemnek hitt képződmény) hasonlít, csak fordított működési mechanizmusban. Azaz „veszély” esetén nem visszahúzza azt, hanem inkább előretolja, „Kapjátok be!” felkiáltások mellett…

A ribanc:
Álláspontom szerint, ahogyan minden férfi tud és helyzettől függően akar is pasi lenni, úgy minden nő ribanc is egyben! Igen, ezen meg lehet sértődni, miközben nem sértésnek, mind inkább tényként írom le, de nem bántásnak! (Ha valakit érdekel, szívesen kifejtem…)
Szerintem ribancnak lenni semmivel nem nagyobb „bűn”, mint férfiként pasinak lenni…

Fasz-körhinta:
Most őszintén…!? Nemtől függetlenül mindenki volt gyermek… és mint olyan ült már körhintán. Én is… többször is… Felnőttként, persze már másról „szól a sztori”, de szerintem az élmény, mindenkiben benne van, amely miatt sokunk felnőttként is „felül”… vagy felültet… ;)

És igen… ez mind-mind az ÉLET része, egy nagy játszótér: és igen, ahogy van (fasz)körhinta, úgy van például homokoz(s)ó is… lehet „társas”ozni, de lehet csapat”sportot” is űzni, ahogyan vadat, vadászat keretében…
Igazából kimeríthetetlen módon üthetjük el az időnket egymással… Én azt mondom… „kezdjetek el élni, hogy legyen mit mesélni…”
Pillanatkép és gyorsanalízis  Megmondom őszintén, hosszas keresés, olvasás és értelmezési kísérletek ellenére, még mindig elég homályos és ellentmondásos az egész. Ami biztos, hogy lett a Férfioldal és lett a Női oldal itt Magyarországon. A Férfioldal erősen USA tükörfordítás, a női már magyarabb.…..
Paradicsomérlelő 2018.12.17 16:21:21
@Szőkenőőő: elvagyok zöldségként is, nekem csak az számít, gyümölcsöző legyen... bármi is... :)
Paradicsomérlelő 2018.12.17 13:01:16
@God Harald: Nemek harca... hmmm... verbális előjáték!
Paradicsomérlelő 2018.12.17 13:02:51
@LucretiaBorgia: "Szép antré"... :))) Minden relatív... De fő a bizalom, meg a húsleves...
Megtisztelsz, köszönöm!