Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cyberhub

10 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy stilszerűen kezdjem: nem lep meg. Egy éve a T-Mobile a The Coral és az Arctic Monkeys dalát plagizálta saját reklámfilmjéhez, ezúttal a Raiffeisen Bank és megbízott kreatívjai (BBDO?) spórolnak a jogdíjon. A Raiffeisen NemLepMeg személyi kölcsön című filmecskéje szintén…..
Onlinemarketing blog Love me tender 2009.11.11 19:51:00
Keleten a helyzet fokozódik. Legalábbis ami a mérési tender körül zajlik, az lassan egy tipikus keurópai tragikomédiává silányul. Kezdődött azzal, hogy sokáig nem volt eredmény, folytatódott a kihirdetés módjával, majd a mai nappal a vesztes nyílt leve mintegy megkoronázza az…..
Ha a fenti kép nosztalgiát kelt benned, akkor kattints Jordan Mechner blogjára, aki 23 év késéssel teszi közzé a Prince of Persia fejlesztésének történetét. Kapcsolódj be 1985 október 20-án, amikor Jordan egy kölcsönkapott videokamerával veszi fel az öccse mozgását.Persze, nem…..
Az Indexen megjelenik naponta 50-70 cikk, és majdnem ennyi hírecske, ehhez jönnek még az indexes blogok. Ennyi anyaggal az Index sikeresen előállítja a saját médiazaját. A címlapon gyorsan cserélődnek az anyagok, könnyen előfordulhat, hogy aki délután néz rá, az már lemaradt…..
Utánozó Majom Steampunk telefon 2008.10.01 17:20:00
Azt hiszem, hogy Arthur Schmitt mobiltelefonja nem fogja az életünket tovább egyszerűsíteni, de az biztos, hogy szebbé teszi. Lyukkártyán tárolhatjuk ismerőseink telefonszámát, masszív drótháló védi a hangszórót, analóg mérőóra jelzi a táp töltöttségét és a térerőt,…..
Ha nincs a közelünkben konnektor, telefonunk pedig épp a lemerülés határán van, nem kell mást tennünk, mint jojózni egyet Peter Thuvander svéd designer iYo-jával, és máris tölthetünk egy USB csatlakozó segítségével. Egyelőre csak koncepció az iYo, reméljük felkarolja az…..
Már épül a svájci Herzog & de Meuron Architects első felhőkarcolója Manhattan déli részén a 56 Leonard Street alatt. A kártyavárra emlékeztető épület tervezői szándékuk szerint szakítani kívántak azzal a hagyománnyal, hogy a felhőkarcoló a világtól sterilen elzárt…..
Utánozó Majom Lotus CIV 2008.08.21 15:33:00
Antarktiszi utazáshoz nélkülözhetetlen a Lotus új koncepciója (CIV = Concept Ice Vehicle). Három talpon csúszik a propellerrel hajtott egyszemélyes jármű, a fékezésről pedig az aljára szerelt negyedik, szögekkel kivert, leengedhető talp gondoskodik...
Mint kiderült, nem is szombat, hanem már hetek óta le volt zárva a budai felső rakpart a nemzeti légiparádé Red Bull Air Race miatt, 20.-án pedig már a Várba sem tehette be a lábát ingyér a nemvip lakosság. Ez a bloggervilágban többeket kurvaanyázásra késztetett, és voltak…..
A Wordle bármilyen szövegből vagy rss-feedből tipografált kulcsszófelhőt készít a szavak előfordulása alapján. Fent az Utánozó Majom éppen ezzel a poszttal aktualitását vesztő főoldalát láthatjátok...
Utánozó Majom MAG mágnesjármű 2008.08.03 21:13:00
Nem nagyon értem, hogy jön ide a mágnes, de nekem bejönne a balettcipőben furikázás a belvárosban. Hajtás után még több kép a szlovák Matúš Procháczka díjnyertes koncepciójáról. ..
Utánozó Majom A sötét ló 2008.07.19 19:09:00
Bármelyik szuperhős elégedetten csettintene egy ilyen motor láttán, mégis Batmanhez illik leginkább az Enzyme Design koncepciója. Igazi erőművet álmodtak bele a tervezők: egy hat hengeres 1,8 literes Honda motort...
Valószínűleg a Pixar rajzfilmjei mennek végtelenítve egy óriáskivetítőn abban az irodában, ahol a Pivo 2-t tervezték. Elektromos motor hajtja, a fülkét és a kerekeit pedig úgy képes elforgatni a Nissan új koncepcióautója, hogy oldalirányba is haladhatunk vele tovább. A…..
A London Festival of Architecture díjnyertes alkotása a [C]space - DRL10 Pavilion. Alan Dempsey és Alvin Huang betonból készült munkája július végéig megtekinthető a Bedford Square-en Londonban...