Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Serial Slut

0 bejegyzést írt és 229 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik olvasónk által személyesen ismert, Kiara Lord nevezetű pornós kurva Lakatos Levente podcastjében járt, ahol ”őszintén kitárulkozott”...
Szubrina blog VV Fanni 2021.02.09 01:31:40
Biztos nem sokan vannak így vele, de számomra ez az eset hátborzongató. Még soha senkit nem öltek meg, akit ismertem. Nem személyesen persze, de követtem mindennapjait a realityben és borzasztó fura és rossz h megölték. Egyértelmű, h az a faszi a gyilkos, akit gyanúsítanak, persze, h nem fogja…..
Erre a kommentre reagálnék, egy olyan blog alatt született, ahonnan ki vagyok tiltva, mert egy hímsoviniszta balfasz írja: " Hemi12 2020.08.02. 21:29:23 @Szubrina: Igen, könnyű lefogyni, csak ti nők még minimális energiát sem vagytok hajlandók fektetni ebbe. Sportoló vagyok, tudom, hogy miről…..
Serial Slut 2020.08.02 23:28:41
@Szubrina: értem, hogy felháborítottak ezek a kommentek meg az ilyen érzelmi nyomorék hozzáállás úgy általában, de azért akad érző, értelmes faszi. Válogatni kell, legyen szó kapcsolatról vagy haverkodásról, bár ugye utóbbiakkal úgysem lehet, úgyhogy még könnyebb dolgunk van. :)
Az én személyes tapasztalatom annyi, pláne az elmúlt egy évből, hogy bár sokan tagadják ezerrel, de a többség számára az empátia tanult dolog, így sok esetben nem ismerik fel, amikor szükség volna rá. Tisztelet a kivételeknek. Szóval nem akarnak rosszat, csak totál vakok rá, úgyhogy mindent a szájukba kell rágni, és sokszor még úgy is csak a negyede kezd nekik felderengeni, de kurva lassú folyamat tud lenni, míg legalább a lényeget megértik, hogy veled történik valami felkavaró érzelmi dolog éppen, úgyhogy hagyják már a faszságaikat. Aztán mondom, vicces, amikor ilyenek után ők óbégatnak, hogy a nők nem empatikusak meg állati szinten vannak, mikor látod, hogy nekik az érzelmi 1x1 is kihívást jelent. Persze, amikor velük történik valami, amit elemezni sem tudnak, mert érzelmekkel foglalkozni buzis, akkor azért dühösen támadnak és valamiféle megértést elvárnának. Agresszióba csomagolnak mindent, mert az a "legegyszerűbb érzelem".
Szóval az érzelmi fogyatékosság a férfiak közül jóval több embert érint, mint a nőknél.
   Gondoltam írok egy posztot Volsung egyik nagyszerű elméletéről marhaságáról. (Lehet, hogy ilyenekből lesz még több is, majd meglátom.) Kezdjük ott, hogy ő a klasszikus értelemben nem tesz különbséget az emberek és az állatok között. Szerinte az ember is egy faj, ami alkalmazkodott - illetve…..
Serial Slut 2020.07.16 15:52:33
Mindig érdekes más rendszerek gondolataiba belelátni. :)
Én személyesen eddig nem nagyon gondoltam ebbe, hogy mások túlélési stratégiái, inkább feladataiknak kezeltem őket, de végülis... Én úgy látom, hogy minden alternek megvan a maga sajátos személyisége (ami a feladatival általában rímel), szóval vannak parázósabbak és harciasabbak, és az is szituációfüggő, hogy éppen azt érzem, hogy reálisabban, higgadtabban látják-e adott problémát, mint én. Az elég bosszantó, amikor úgy érzem, hogy túlreagálnak valamit vagy épp alábecsülök a jelentőségét, olyankor jön a "minek vagytok?" érzés.
Amit a másik posztban írtál, hogy van, akik inkább belül élnek, nálunk az sem jelenti, hogy pihennek, sőt van olyan, hogy elfoglaltabbnak tartja magát valaki, mint maga a miniszterelnök, és személyes sértésnek veszi, ha te előre rángatod vagy valaki más (véletlenül triggerel vagy szándékosan), én az ilyesmit nem látom elbújásnak vagy túlélési stratégiának, egyszerűen más a rendszerfeladat. De ahogy írtad, ennek megvan a maga ára, mert így fárasztóbb, hogy mindenkinek megvan a saját élete úgymond, sokkal több energiát veszít az egész rendszer ezzel, viszont szerintem ennyi vállalható. Szerintem azért is jó, ha mindenkinek megvan a maga "világa", elfoglaltsága, élete, mert nem lógnak állandóan a nyakadon, nem tud mindenki mindenről, ennélfogva nem is szól bele, esetleg csak a fő védelmező ilyen, legalábbis nálunk. Nálatok azért mindenki nagyon képben van mindennel, amitől én agyfaszt kapnék. :)
Szubrina blog Utálok szopni 2017.11.26 20:43:49
Nem leszek népszerű ezzel a bejegyzéssel, de egyszer s mindenkorra be kell fejeznem, h hazudok magamnak és be kell ismernem, h utálok szopni. Ezt pedig maximum úgy tudom elkerülni, ha nem alakítok ki magamnak párkapcsolatot. Miért kell szopni, ahhoz, h nyaljanak és miért üzlet ez az egész és miért…..
Előljáróban 3 szót mondanék, "janikacicugeci" "semmirekelllllő" "kisapáááááám" Azt kell mondjam ennél aktuálisabb nem is lehetne a "bolondasszony, jogsiteriel, segítségtámadazasszony és az instabitch #", de kezdjük el. Honnan kezdjem? Varga Irémkét talán nem kell bemutatnom, hiszen az utóbbi…..
Yrénke blogja MGTOW 2020.05.24 00:42:26
MGTOW. Men Going Their Own Way. A saját útjukat járó férfiak mozgalma. A leírások szerint ez az életmód válasz a radikális feminizmusra. Ezzel tiltakoznak a férfiak az ellen a szerep ellen, amit a társadalom szerintük rájuk kényszerít, vagyis, hogy munkájukkal el kell tartaniuk a náluk gyengébb…..
Serial Slut 2020.05.24 10:48:41
@Lorrh: elfogytak az érvek?
Serial Slut 2020.05.24 12:12:21
@Lorrh: vélemény, nem támadás, és az agresszióval nem igazán tudod ezt megváltoztatni. És de, próbálták ezekből a körökből származó emberek belém vágni a kést, akiknek a létezéséről sem tudtam mindaddig, amíg nem érezték magukat sértve attól, hogy élek, szóval bennem kialakult az a kép, nevezhetjük előítéletnek is, hogy a mgtow-k többsége - akár keserűségtől, szenvedéstől hajtva - amolyan terrorista, legalábbis hamar gonosz, ártó entitásokká válnak. Még ha értem is, hogy nekik szar, nem gondolom, hogy ez feljogosítaná őket arra, amit másokkal tenni próbálnak. A valódi mgtowkkal, akik tényleg csak a saját útjukat járják, azzal törődnek, semmi baj nincs.
Serial Slut 2020.05.24 21:35:02
@The Cortez: nem titok, hogy többek között a magadfajta karakterekről beszéltem fentebb. Ti vagytok, akik csak a pusztításnak éltek azzal a mottóval, hogy "ha nekem szar, legalább legyen nekik is". Ennek jegyében működsz például te is az interneten, megszállottan követsz és bántalmazol férfiakat és nőket egyaránt, csak mert lelki problémáid vannak, amikkel ezek szerint nem bírsz el, és "inkább mást bántsak, mint magamat".
Ebből a megkeseredettségedből kifolyólag emberileg képtelen vagy ma már olyan helyzetet elképzelni, amiben két vagy több személy simán csak támogatja egymást mindenféle érdektől mentesen. Én nem ismerem Szubrinát, mindössze néhány bejegyzését olvastam és néha láttam itt-ott kommentelni, fogalmam sincs, kivel van konfliktusa és kivel nincs, annyit láttam, hogy vele ugyanazt csinálod, amit velem, és az is kiderült számomra a posztjaiból, hogy ez őt valamennyire megérinti érzelmileg, ezért toltam egy pozitív hozzászólást, és teljesen leszarom, hogy a hozzád hasonló karaktereknek ez tetszik vagy sem, vagy hogy mit konfabuláltok. Semmi közöd ahhoz, én hova, kinek és mit írok, a saját portádon sepregess.
Az első dolog a shit teszt, amit nagyon érdekesnek találtam. Ez a a red pill szerint leginkább a nőknél előforduló kommunikációs forma, amivel a férfiak férfias viselkedését tesztelik a nők, különböző szituációkban. Magyarul arra szolgál, hogy indirekt módon (egyesek szerint alattomosan) kiderítsük,…..
Serial Slut 2020.05.22 02:14:56
@MsIreneAdler: nagyon jót mondasz, nekem is ez a megfigyelésem, hogy a legtöbb nő egyszerűen nem meri felvállalni, hogy mit akar az ágyban, ezért soha nem is kapja meg, amit szeretne. Van bennük egy szégyenérzés, ami a pasikban kevésbé, bár néha belőlük is harapófogóval kell kihúzni, mert az elején túlfinomkodják, "nem akarnak elriasztani", de aztán csak megnyílnak. Szerintem fontos, hogy ne ítéljünk el semmit, maximum mondjuk azt, hogy nekünk az nem jön be, de csinálhatjuk ezt meg azt meg amazt, mert azok meg igen.
De hogy a nőkkel mit lehetne kezdeni, nem tudom, mert náluk ott kezdődik, hogy még talán maguknak sem vallják be, hogy mi a nyomoruk, csak érzik, hogy nem elég kielégítő, kevés, de mivel ömlik a szar a nyakukba, hogy a romantikus, "eggyé olvadós" szex az "a méltó", minden mást csak a kurvák csinálnak, ezért ehhez akarnak alkalmazkodni. A "baszatlan picsa" kategória legalább fele ilyen. Szex van, csak nem olyan, az az igazi bajuk, azért idegbetegek, agresszívek, és röhej, hogy mindössze egy kis őszinteség és bátorság választja el őket a valóban méltó szexuális élettől.
Serial Slut 2020.05.24 01:48:39
@bitcoin bányász: miért kellene a másik pasira hasonlítani, megfelelni ilyen elvárásoknak? Ez örökké csak kisebbrendűségi-komplexusokat fog szülni, felerősíteni, az utánzat sosem ér fel az eredetihez.
1900 körül indultak a nőjogi, feminista mozgalmak. Teljesen jogos volt a harcuk, hiszen nem volt a nőknek szavazójoguk, nem járhattak egyetemre, nem volt nyitott minden szakma és karrierlehetőség előttük, válás esetén elvesztették gyerekeiket, stb. Ha megnézzük pl. a Szüfrazsett című filmet, akkor…..
Serial Slut 2020.05.21 22:38:18
Amit a feminizmusról írsz, abban teljesen egyetértek, szerintem is nagyon rossz irányba kanyarodott el ez a történet, és nem látni a fényt az alagút végén.

Egy dolog viszont: szerintem maga a tartásdíj mint olyan, jogos. Hogy mennyi az annyi, arról már lehet vitatkozni, de természetes, hogy ha van gyereked, ő a te felelősséged is, aminek anyagi vonzatai is vannak. A váltott elhelyezés kéne legyen a cél, az alap, és ha valamelyik szülő problémás, akkor annak csak láthatást biztosítani. Viszont a pénz ideális esetben valóban a szülő hozzájárulása a saját gyereke neveléséhez, aminek persze nem kell feltétlenül pénzt sem jelentenie, csinálhatja azt is, hogy egy-egy nagyobb költséget évente egyszer ő áll (pl. elviszi a gyereket nyaralni, táboroztatni), vagy elvállalja, hogy különórákra, sportra, akármilyen tevékenységre ő hozza-viszi.

Az a baj, hogy sok visszaélés van ezzel kapcsolatban mindkét oldalon. Sok nő valóban többet követel, mint amennyi indokolt volna, és nem valószínű, hogy a gyerekre költi az egészet, viszont sok férfi is ki akar bújni az anyagi felelősség alól, főleg, ha már lett új család, új gyerek, és a "régi" már nem kell.

Pénz helyett én inkább pont, hogy a közös időt erőltetném, mert az nagyobb érték a gyerek szempontjából is. A lényeg az lenne, hogy ő kapcsolatban maradhasson mindkét szülővel, viszont a legkevésbé szoktak a marakodó szülők épp rá tekintettel lenni, és ez is elég nemfüggetlen dolog, van sok elszomorító példa mindkét oldalról.
Serial Slut 2020.05.22 08:43:33
@tarsadalom: én értem ezt, csak nem tudnék így gondolkozni. A régi pasimmal közös kutyánk után is fizettem, aki nála maradt. A férfiak függetleníteni tudják magukat érzelmileg, náluk sokat nyom a latba, hogy közel állnak-e vagy sem, nálam nem számítana, mert akkor is a gyerekem. Nem véletlenül a legtöbb esetben csak az anyák állnak ki még a sorozatgyilkos mellett is. Ha lenne egy gyerekem, akit nem nevelhetek és még csak nem is ismer, az után is fizetnék, nem felszólításra, hanem mert úgy tűnik helyesnek. Szóval én személy szerint nem tudok mit kezdeni az ilyen válaszokkal. Mondom, értem, és azt is, hogy sokan visszaélnek ezzel, többet követelnek, de azzal nem tudok egyetérteni, ha valaki úgy tesz, mintha nem lenne neki, sem semmiféle felelőssége, akár érzelmi, akár anyagi, csak mert nincsenek jóban az exszel.
Szubrina blog Banánokkal basztam 2020.05.12 20:58:34
Kollektíve több "embernek" is egyszerre jutottam eszébe...ami azért elég különös, viszonylag hosszabb hallgatás után...keptün admin, kortez egy másik faszi még homárról és Dorknetnek (ezt a kommentet majd beengedem és reagálok is rá, nyugi:))) is. Nos az előmoderáció egy kifejezetten fasza dolog,…..
Serial Slut 2020.05.22 00:53:10
"Sry, h itt megdől minden állításotok, h ennyi idősen nem kell egy nő senkinek hosszutávon, meg ha szereti a faszt és nem utasítja vissza a kívánkozó lehetőségeket. Sőt akkor se kell, ha bizony kipróbálta a kurválkodást. Mert még is kell, na...:P"

Ezen én is mindig mosolygok, hányszor vágták a képembe életemben, istenem! Közben meg én tudom, mi a valóság, hogy jó pár pasi szinte felnéz rám, meg folyamatosan próbálkoznak. Ettől az egyszeri kis gyűlölködőknek kisül az agyuk, "csak hazudsz", sőt "nincs is pasid, akkor nem beszélnél róla, mert akinek van, az nem beszél róla". Teccikérteni? :)

Valahol szánom az ilyen embereket, hogy mennyire keveset akarnak látni és elfogadni a világból, és arcvesztéssel járna számukra megérteni másfajta életstílusokat vagy legalább beletörődni, hogy hát csak nem vágja pofán minket az az annyit emlegetett karma (meg A FAL), amit pedig már úgy megérdemelnénk a létezésünkért. Ezt amúgy férfiak és nők egyaránt nyomják, bárki képes tőle azonnal idegbe jönni. :)

Nem kell bizonyítanod senkinek, foglalkoznod sem kell velük, azzal baszol, akivel akarsz ingyen vagy pénzért, az erő azt jelenti, hogy nem hagyod, hogy befolyásoljanak, ellentartasz, nem másznak bele a fejedbe, nem rontják el a napod, csak mert nyomik és reménykednek abban, hogy neked majd szar lesz. Jól vagy így, ahogy vagy, akkor is, ha vannak mélypontok, azok is az élet részei, kellenek, különben nem tudnád értékelni a jót.

A banándolgon jót nevettem, hát ki mit preferál. :)
  Vannak pillanatok az életben, amikor eldurran az ember agya mert szimplán nem érti mi a vérveretes asszonyverő úristen, kevertcifrán bokánfosott, gyeplőtágító, orgazmust látásból sem halló, nyomorult jó édes anyukájának van fent valaki társkeresőn, ha olyan hülye mint egy éppen ellett bocisegg…..
Serial Slut 2020.05.21 22:09:52
Én csak a "másik oldal"-ról átszólva fűznék hozzá pár megjegyzést a posztodhoz, hátha tanulságos lesz. :)

Bár társkeresőzésben nem vagyok otthon, szexrandizásban valamennyire igen, szóval van néhány profilom itt-ott, amik évente kétszer eszembe jutnak. Elmondom, engem meg mi basz fel ott a pasikkal kapcsolatban.

Első, hogy rendesen, részletesen kitöltöm a profilt, igyekszem a legpontosabban fogalmazni, a legtöbb információt megadni, ami szükséges, tehát pl. csak szexrandi, csak egy alkalomra, ezek és azok a kinkek, ha esetleg még ezt is engedi a rendszer. Ennek ellenére az első 30-40 levél úgy kezdődik, hogy "hosszútávra keresek szexpartnert". És ne kúrjam fel az agyam. :) Szóval az én nézőpontomból ők voltak bunkók először, mert teljesen ignorálták az én igényeimet, vagy egyszerűen el sem olvasták, mert ez is milyen szép dolog már, hogy akivel hosszútávra tervezel, annak a bemutatkozóját sem olvasod el. :) Ilyenkor türelmesebb napjaimon az első néhánynak visszaírok egy "olvass adatlapot, légy szíves" szöveget, de egyre jobban fogy a türelmem, és amúgy sincs értelme, hiszen már kiderült, hogy nem egymást keressük.

Ha esetleg előre letiltok valakit egy adatlap megnézegetés után, az olyan okból lehet, hogy teljesen nem passzolunk, és nem akarom, hogy legközelebb is ajánlja, feldobja a rendszer. Ezt ritkán alkalmaztam életem során, de néha megesett, amikor már a 10. olyan levelet kaptam, ha nem többet, hogy legyek a dominája, pedig ott van a lapomon, hogy szub vagyok. Előre letiltom a szubmisszív férfiakat, ezzel őket is megkímélve attól, hogy be kelljen próbálkozniuk. :) Az adatlapjuk megnézését amúgy is kezdeményezésnek szokták venni, szóval jellemző, hogy a "csak egy megnézés" nem létezik, mert azonnal ír, nyomja, értetlenkedik, szívja az energiámat.

Nem tudom, hogy te ezeket a hibákat elköveted-e, de lehet, hogy ilyesmiért történnek ezek a dolgok. Vagy hát simán beképzelt hülyepicsák. :)
Serial Slut 2020.05.21 23:35:52
@DorkNet: Tényleg nem okoskodni akartam neked, ne úgy vedd, egyszerűen eszembe jutottak a személyes példák.
Hát az jókora pech, ha valamit félrenyomsz és törlöd azt, akit végre megtaláltál, ezért őszinte részvétem. Nekem is volt már olyan, hogy véletlenül kinyomtam valakit vagy valamilyen módon eltüntettem, aztán szidtam anyám hülye lányát érte. Én hasonlóan szoktam lenni ilyen alkalmakkor, hogy csak egy kevés az, aki érdekelne, és ha ráadásul azt baszom el, az nagyon bosszantó tud lenni, a kedvem is elmegy az egésztől.
Nem irigylem azt, aki társkeresőzni kényszerül amúgy, megőrülnék tőle, már ettől is, ha néha szextémában emberekkel kell kommunikálni. Megtalálni a sok százból azt az egyet-kettőt, akikre érdemes időt, energiát áldozni.
Szerintem amúgy sok nő nem lenne alapból bunkó proli, csak valahogy mindenkiből kihozza az ideges, flegma énjét egy ilyen hely, túl sok a hülye, aztán fogy a türelem. Meg nőként ott az a luxus, hogy tényleg elárasztanak üzenetekkel, és hiába jó fej valaki, és akar mindre válaszolni, a felénél feladja. Talán egyszer csináltam végig elvből, hogy mindenkinek visszadobtam valamit, de amúgy ez képtelenség, helyette inkább azoknál ragadsz le, akikben látsz potenciált. Szerintem a társkeresőkön a pasik mindig is hátrányban lesznek emiatt, valamiféle röhejes verseny folyik még a rusnya nőkért is, aztán emiatt egy csomó minden észrevétlen marad, nem figyelnek oda igazán senkire.
Serial Slut 2020.05.22 00:02:05
@DorkNet: szeretem az ilyen kis személyes blogokat, csak tök béna vagyok magamtól jókra bukkanni, úgyhogy Szubrinától találtam ide. :) Sőt egészen kellemes élmény, ha úgy lehet véleményt, gondolatokat cserélni, hogy nem valami személyeskedés vagy bunkózás a válasz, már egészen elszoktam ettől az interneten, a parasztság annyira mindennapos lett sok helyen.

Majd olvasgatok még nálad, aztán lehet, hogy azokhoz is lesz pár szavam. :)
A minap komoly összetűzésbe kerültem Technikus úrral, aki évek óta követte a naplómat, a végeredmény, h mindketten leiratkoztunk a másikról (amúgy ő nem, csak már nem reklámozza a blogomat). Közzétett egy általa kifejlesztett matematikai számítást miszerint akkor ribanc egy nő, ha több faszival…..
Serial Slut 2020.05.19 01:34:10
Ne törődj vele, csak tiltsd ki innen, ne kommentelj nála, ne említsd név szerint, ne linkeld, ne válaszolgass neki, mert akkor már feljogosítva érzi magát a további zaklatásra, lejáratásra. Én is elkövettem azt a hibát, hogy leálltam vele beszélgetni, folyton szívta az energiámat, soha semmit nem tudott vagy akart megérteni, állandóan beszólogatott, hazugsággal vádolt, geciskedett, bizonyítanom kellett volna neki (miközben ő még egy keresztnevet, várost vagy szakmát sem mond, annyira bújik), belebegtette, hogy posztot ír rólam stb. Aztán egy idő után rájöttem, hogy autisztikus jegyeket mutat, ma már biztos vagyok abban, hogy helyet foglal valahol a spektrumon; alapvető szófordulatokat, kifejezéseket, (ön)iróniát, kikacsintásokat nem ért, és abba köt bele, mert olyan, mint Sheldon a Big Bangből, hogy amit leírsz, ő azt szó szerint veszi, aztán kötözködik, hogy de te igenis azt írtad, hogy láttál már karón varjút, pedig a varjak nem szállnak karókra, tehát hazudsz!! :) Kár belé a szó. Azt is megkaptam, hogy azért basztat, mert "nem akarja, hogy igaz legyen", amit írok és "felzaklatom". Tehát harcban áll elsősorban önmagával, csak sajnos jellemzően inkább mást bánt és gyűlölködik, mint hogy keressen egy jó terapeutát. A végén rá fog szakadni az egész, elhatalmasodnak a mentális problémák, és onnan már ezerszer nehezebb lesz visszajönnie.

Mocskolni mindig is fog (emiatt a hozzászólásom miatt biztos vagyok benne, hogy engem is újra elővesz), ez a kedvenc hobbija, úgyhogy azt nem lehet megúszni, de ki kell zárni, mert nem ér annyit. A net tele van ártó entitásokkal, és ezeknek a hozzánk hasonlók örök célpontjai lesznek, ellenünk mindig lehet hergelni, könnyű hamar ítélkezni, az ő saruk meg rejtve marad.
Deansdale Korona 2020.03.16 15:41:01
Táviratszerűen amit gondolok: A fő probléma az, hogy a média mindent mond és az ellenkezőjét is, ráadásul nem úgy, hogy a mainstream balra megy az alternatívok meg jobbra, hanem mindenki össze-vissza. 5 percenként változik, hogy mind meghalunk, ill. hogy ez csak egy kicsit marconább influenza és…..
Serial Slut 2020.03.20 21:08:23
A sorozatrandizó A logisztikus 2020.02.03 13:01:47
Tinderen ismertem meg Nórit, amikor épp a harminc fölötti nőket teszteltem. 35 éves, szőke, átlagos testalkat, kivéve a fenekét és a combját ott van pár fölös kiló, de még viszonylag jó alakja volt. Azt írta a bemutatkozó mezőbe, hogy a személyes ismerkedés híve, ezért pár mondat után rá is…..
A sorozatrandizó Ebédszünet 2020.01.27 07:52:28
Valéria tinder találat volt, hosszú szőke haj, zöld szemek, de nem vékony testalkat, hanem amolyan curvy kategória. Fotók alapján épp olyan alakja volt, ami még simán szexi, úgyhogy rá is írtam. A nyitó téma Mezopotámia gazdasága az ókorban volt…ja nem… A sörök. :P A bemutatkozójában említette, hogy…..
Egy ismerkedős applikáción „lapozgattam” a rendszer által feldobott nők között, mikor az egyiken megakadt a szemem. Nem volt extrém szép, vagy ilyesmi, inkább csak megfogott benne valami. Vékonyka, zöld szemek, barna haj, és olyan nőies kisugárzás, amit látszólag semmi nem támasztott alá. Nem azért…..
Serial Slut 2020.01.21 23:43:18
@Ethan Wolf: mondtam, hogy az ignorálás naiv gondolat, ő annál jóval kitartóbb. Nem hallgattatok tapasztalt kolléganőtökre. :)

Az meg menő, ha valaki a te nyitószövegeidet használja, szóval lehet, innen inspirálódik. Viszont az ízlésedet illetően most kicsit megzavarodtam, legalábbis a képeken szereplő csajok szerintem nem laposak vagy túl vékonyak, hanem pont jól néznek ki. Ők laposnak számítanak?
"Vidéki kislány, mondd csak mit viszel?  Kinek fogsz gyónni, ha velem védkezel?" Nem biztos, hogy pont így van a dalszöveg, valamikor ezer évvel ezelőtt hallottam ezt még gyerekkoromban. :) Ráírtam Grétára, mert nagyon bejött a vörös haja, vékony, formás teste, feszes mellei. Pedig arcra nem volt…..
Serial Slut 2020.01.09 13:55:20
@Ethan Wolf: Én mondtam, hogy az ignorálás csak ilyen szöszi naiv kislányos gondolat, de erősködtetek. :)
Serial Slut 2020.01.09 14:08:04
@Lorrh: cortez összeállt vele, az igaz, már ő maga linkelgeti ennek a nyominak a fikablogját (mert olyanja is van nekijjje, mondtam, hogy nem kezdő troll). A pontagyúakat mindig be tudja rántani. :)
Serial Slut 2020.01.11 16:18:26
@Krisz101: "Aki még mindig nem tudja, ki ez, az menthetetlen." A fikablogját (ez a legfinomabb kifejezés arra a mocsok- és hazugságtengerre, ami azon van) hadd ne reklámozzam, de corteznél megtalálod.
A sorozatrandizó Texas girl 2019.12.16 09:59:24
Amanda tinderes találat, 165 magas, vékony (nagyon vékony), szőke haj, barna szemek. Már a bemutatkozója is angolul volt, de azért rákérdeztem, hogy tényleg nem tud-e magyarul (hát nem). Kiderült, hogy Texasi, de öt éves tanuló/ismerkedős körúton van. Angolt tanít egy iskolában, mellette egyetemre…..
Serial Slut 2020.01.05 21:33:56
@Lorrh: ha létezik, akkor nyilván kutatásokkal is tudod bizonyítani, ami nem antifeminista honlapok véleménycikkeit jelenti ám. :)

Mihez nincs közöm, és milyen világban is élek én? Véleményhez mindenkinek joga van, akár tetszik ez neked, akár nem, ezt nevezzük szólásszabadságnak, úgyhogy te nekem nem írod elő, mihez szóljak hozzá.
Serial Slut 2020.01.06 15:45:01
@MsIreneAdler: normál esetben a férfiak sem a legrosszabbat választják, ha tehetik, válogatnak, és akkor a jobbat. Abban pedig egyetértek az előttem szólóval, nem tudom már, te voltál-e vagy valaki más, hogy a férfiak elvárásai általában ugyanolyan irreálisak manapság, nem akarok ujjal mutogatni a blogger legújabb posztjára. :) Ahogy az is az, hogy egyszerre legyél lakással, kocsival rendelkező, független nő, és szubmisszív, csendes háziasszony. Ez az egyik legszembetűnőbb és teljesíthetetlenebb az elvárások közül. Szülj öt gyereket, de a saját pénzeden, mert a nők csak kivesznek, be nem raknak. Legyél rutinos lepedőakrobata, de lehetőleg közel a szüzességhez. Legyél démonian vonzó, de ha fodrászhoz, kozmetikushoz, szoliba jársz, akkor egy leköpnivaló műnő vagy, aki csak hülyeségekre bassza el a pénzt, és csak abból áll az élete, hogy a fodrásznál ül, mert egy felszínes picsa.
Hajrá, felelj meg mindennek IS!
Serial Slut 2020.01.07 22:17:03
@Daenerys Targaryen: a redpill szerint a nő élősködő, ami különösen igaz a terhesség, gyerekgondozás idejére, amikor aztán tényleg csak az államtól (azaz a keményen dolgozó férfiaktól) veszi el a pénzt. A nők többet vesznek ki, mint amennyit beraknak épp a gyerekek miatt, mert a mi számlánkat terheli a gyerekvállalás. Nincs olyan forgatókönyv, ami szerint a nő nem csak egy élősködő, mert még ha pénzt keres is, akkor csak valami férfiak pénzén kitanult büfészakos aktatologató, akinek egy teljesítményt díjazó világban nem volna semmije, azaz ismét: a keményen dolgozó férfiaktól veszi el a pénzt.

A gyerekszülés amúgy sem teljesítmény, egy nőstény csimpánz is képes rá, ahogy minden állat, ugyanez igaz a háztartásvezetésre: azt is bárki kisujjból kirázza, csak a fontos emberek nem fogják ilyen alantas feladatok elvégzésével rabolni a saját idejüket. A gyereknevelés pedig amúgy nem a nő dolga, mert csak elrontja, az mindig is a férfiaké volt; a nő csak az agymunkát nem igénylő robotmunkát végezze: peluscsere, etetés, altatás.

Én már mindent tudok a redpillről. :)
  Szakácsnő volt a drága. 160 centi magas, átlagos testalkat (értsd. 5-6 kg plusz), fekete haj, zöld szemek. A képei közt volt olyan, ahol épp sütött valamit, bele is kötöttem, hogy az én receptem az adott ételhez biztosan jobb. Erre ráharapott és elindult egy beszélgetés, ami elég könnyed és…..
   Ez egy ... meglehetősen bonyolult téma lesz (Velünk kapcsolatban mi nem az?), szóval lehet, hogy egy kicsit összeszedetlen leszek. Na mindegy!Szerintem egy multival folytatott párkapcsolatnál elsődleges fontosságú a kommunikáció, mert fontos tudni, hogy pontosan mivel is van dolgunk. Minden multi…..
Ismerkedős oldalon láttam Emesét, aranyos, szemüveges, intellektuel beállítottságú, vékony testű, barna hajú és szemű lányka. Illetve nő, mert 27 múlt. A képei alapján simán 22-nek néztem amúgy, úgyhogy elég lazán nyomultam rá. Más megközelítést igényel egy fiatal húszas, mint egy harminc…..
Serial Slut 2019.11.22 19:21:53
@Daenerys Targaryen: "szerintem a csajt kislány korában zaklatta a szomszéd feri bácsi és szegénynek flashback-je volt amikor a szoknyája alá nyúltál. Aktiválta a sérültségét."

Hát gratulálok!
A sorozatrandizó Salsa golyó 2019.11.04 06:29:50
Tinderen egy elég gyors randit sikerült leszerveznem egy Szilvi nevű lánnyal. Úgy indult az egész, hogy valamelyik este jelezte a program, hogy összepárosított vele. Olyan nagyon nem hatott meg, mert fáradt voltam, gondoltam majd másnap írok neki. Erre hajnalban arra ébredtem, hogy üzenetet…..
Serial Slut 2019.11.04 13:02:02
@davidlejardin: az azért kemény, ha egy 170-es csajnak a 180 alacsony. A 180 szerintem semmiképp sem alacsony, úgyhogy nincs szükség az extra centik kívánására, felesleges önmarcangolás.
Ha magasságbéli elvárásra gondolok, én úgy fogalmaznám meg saját magamnál, hogy csak "lenézni" nem akarok senkire, szóval ha megvan a 172, akkor onnantól nem érdekelne. Túl van lihegve nagyon ez a magasságdolog. Inkább testalkatfüggő szerintem. Vannak az alacsony, de pasiban is formás, áramvonalas típusok, az tök szexi. Aztán vannak a tömzsi, törpének tűnők, akik hiába magasabbak, akkor is olyan fura a testalkatuk. A nagyon magasak meg sokszor pálcikaemberek vagy imádkozó sáskák, az sem annyira vonzó számomra, szóval a jó tényleg az úgymond átlagos, arányos. A kigyúrtság sem kell, csak olyan kellemes legyen ránézni és kész. A szememben az alacsonyak sokszor épp a gyúrással rontanak az összképen, mert tömzsibbnek tűnnek tőle, egy vékonyabb, kisfiús testalkattal sokkal jobban néznének ki.
Ha a nőket nézem, én róluk is hasonlókat mondanék. A kicsi, tömzsi, "gurul" nem néz ki jól, a nagyon magasaknak viszont jobban áll, ha van rajtuk pár extra kg.
Serial Slut 2019.11.04 19:22:32
@Daenerys Targaryen: de ezzel kinek ártanak? Azért ennyire ne legyünk már intoleránsak, hogy már az is baj, ha valakinek a társastánc a hobbija, valaki meg teniszezni szeret, más meg kiülni a rétre rajzolgatni. Nem bántanak ezzel senkit, hogy elmennek néhány órát ugrabugrálni valamerre.
Serial Slut 2019.11.04 19:29:16
@Daenerys Targaryen: igazat adok neked, te is csak reagáltál az intoleráncsos kommentre. Kérlek, bocsáss meg! :)