Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CseszridáK

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manipulált közvéleménykutatások? A felmérések alapján két dolgot biztos nem szeretnek  a magyar emberek: ha átverik őket a túlórákkal, és ha randalírozó tüntetők törnek-zúznak, kukákat borogatnak, (túlórázó) rendőröket inzultálnak. De sok minden más nem derült ki sajnos. Pl. a közhangulat a…..
CseszridáK 2018.12.16 10:55:37
@morph on dear: "azonnali.hu-n, tehát aligha fideszpropaganda:"

Ez hónap vicce öcsém!

Arról az azonnali.hu-ról beszélünk amit Ungár Péter vett megának? Tudod, az az Ungár Péter, aki Schmidt Mária fia, Mészáros Lőrinc üzlettársa, aki szerint Orbán Viktort nem kell folyton kritizálni, aki teljes mellszélességgel támogatta a kvóta népszavazást, ugyanakkor nem támogatta a Sargentini jelentés elfogadását, amit még a Fidesz EPP-s párttársainak többsége is megszavazott?

Ja, hát az ő lapja tényleg biztosan nem tol kormánypropagandát, olyan harcos ellenzéki a lelkem. Egy közpénz millárdokkal kitömött NER cég tulajdonosaként nyilván teljesen független ebben a kérdésben is.

Ennek a blognak is konkrétan minden posztja a Fidesznek nyal. Milyen meglepő, hogy ebben a kérdésben is pont a Fidesz felé hajlanak.

Vajon hány "kilót" ér meg a NER propagandaosztálynak egy ilyen kamu blog?