Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pofán verjük a lipsiket oszt jonapot

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
• Európai zöld javaslat: külön testület ügyeljen arra, hogy egyes autokraták ne építtethessenek stadiont a hátsó kertjükben, á la Orbán • Nem kizárt, hogy Orbán a választások után még hangosabban fogja szidni az uniót, mint idáig • Az alapjogok magyarországi, lengyelországi és romániai korlátozása…..
Épp annyira, mint a főnöke, akivel egyszer úgy felmosták a padlót, hogy elmehetne vileda-reklámnak. Na pont azóta tesz nagy ívben mindenre, ami a demokrácia alapjait jelenti. Orbán jó tanítványra talált Tarlósban...
  Amikor az ember belekezd egy olyan posztba, aminek az egyik főszereplője Huth Gergely, a másik Bede Zsolt, a harmadik meg Gulyás Márton, kicsit úgy érzi magát, mint amikor a hüvelygombáról kell reklámfilmet forgatnia. Mert hát fontos dolog ez, de korántsem biztos, hogy beszélni kéne róla, akit…..
Tisztelt Miniszter úr! Tisztelt Kásler Miklós úr! Bizonyára ön is értesült az Európai Parlament 2019.02.13-án elfogadott állásfoglalásáról.  Az Európai Unió tagállamai számára megfogalmazott - orvostudományi szempontból történelmi - nyilatkozat a kannabisz orvosi felhasználását hivatott ösztönözni…..
pofán verjük a lipsiket oszt jonapot 2019.03.03 12:49:12
Az új Schmuck Andor...
pofán verjük a lipsiket oszt jonapot 2019.03.02 18:27:10
Idáig 9 párt támogatja, hogy a Néppárt vegyen búcsút a Fidesztől, már a CDU-CSU is megingott.  Weber szerint nagyon gyorsan döntést hoznak a magyar EPP-tagság ügyében, de jó volna, ha Orbán megkövetné Webert. Az európai konzervatívok akár már március 20-án, egyszerű többséggel megszabadulhatnak a…..
• AKK a szőnyeg szélére állította Gulyás Gergelyt és Balog Zoltánt, akik a plakátkampány miatti nemzetközi botrányt igyekeztek elrendezni Berlinben  • Palotaforradalom érlelődik az Európai Néppártban Orbán Viktor ellen, mert vannak olyan pártok, amelyeknek fontosak az elvek és ami sok, az sok •…..
Forrás: Tízperc - Blog.hu Nem hoztam ma se meleg, se hideg ételt ebédre magamnak a munkahelyre. Este nem foglalkoztam a pakolással, reggel pedig túl álmos voltam, hogy eltegyek valami ennivalót. Sebaj, van a munkahelyem mellett egy kávézó, ahol a kávé mellé nem csak édes süteményt lehet kapni,…..
Pozsonyban és Varsóban is csak a pillanatnyilag hatalmon lévő vezetéssel tárgyal, Magyarországon viszont a pártállam ellenségeivel találkozik. ..
pofán verjük a lipsiket oszt jonapot 2019.02.09 03:52:16
@taga20: "hagyd ezt a szardarabot! zenét bírod retek?:)))"

A faszt se érdekelnek az idiota zenéid te kretén.
Mi a fasz, főlvetted, amint fütyörészve keféled az anyádat ??
Sokan kérdezik, hogy miért baj, ha a kormány a saját ízlése szerint akarja átalakítani (na jó, ez ma már tényleg eufemizmus, így inkább mondjuk ki nyíltan: szétverni) az Akadémia kutatóintézeti hálózatát? Többek között azért, mert ha van egy nagy presztízsű, szabadon gondolkodó és alkotó tudós…..
pofán verjük a lipsiket oszt jonapot 2019.02.08 22:20:09
@Orbán veje: "Az út végén szerintem egy újabb '56 áll, enélkül aligha ússzuk meg. "

Jol mondod egy ujabb 56.
Es valoban, a jelenlegi allas szerint 2056 -ig biztos, hogy kormanyon marad a fidesz. :))
Azt a 40 evet, meg valahogy mar csak kibirjatok.
Vannak ezek az íratlan szabályok a gyerekkel történő közösségbe lépéssel, az utazással, wellness hétvégékkel és nyaralással kapcsolatban. Ugyan benne van a nevében, hogy íratlan, de gondolom sokan nem hallottatok még róla, mert rohadtul nem tartjátok be, szóval inkább leírom, nehogy ne legyen mire…..
Döntés született: nem az országgyűlési képviselőket kidobó biztonsági őrök, hanem az országgyűlési képviselők ellen emel vádat az ügyészség. Nagy jelentősége van a döntésnek, mert mostantól nem kérdés, hogy mi vár az ellenzéki képviselőkre, ha nem a kormány kottájából játszanak: bármi. A…..
A 444-nek már a második olyan, vágatlan videót juttatta el  a Kunigunda úti Mély Torok, ami egy normális országban simán alkalmas lenne arra, hogy vizsgálat induljon, és fejek hulljanak, mármint abban az értelemben, hogy a közszolgálat és a hiteles tájékoztatás szemen köpése miatt valakinek felelnie…..
Kedves Viktor!  Konzultáljunk! Tegyük meg, mert ahogy látod kényszeredett mosolyod mögül, azért a helyzet nem rózsás!... Te is tudod, csak nem érted. Valószínüleg fogalmad sincs, hogy mi történhetett, miért durvult el némileg a népharag veled szemben, és miért vált a Te területed, az utca, másoké.…..
pofán verjük a lipsiket oszt jonapot 2019.01.07 12:51:57
@nemecsekerno_007: "A gond az, hogy van pár naív idióta aki néhány demokratikus üveggyöngyért mindent átadna külföldi érdekeltségeknek"

Ez nem naivitas, hanem beteg aljasag. Az egesz orszagot odadobnak bealldoznak, azert, hogy hatalomra jussanak. Akar az araboknak is atjatszanak az orszagot, ha par evre hatalomra juthatnanak ez altal, ennyire elmebetegek.
pofán verjük a lipsiket oszt jonapot 2019.01.07 12:55:29
@KunnHalmiAgnes: SZRTÁJK !!!

Nyilvan az volt a mesterterv, hogy Orbannak beletorik a nyelve, es akkor lemond. :))))
Felfegyverzett verőemberek vagy fél tucatnyian próbálják kidobni varjú László DK-s országgyűlési képviselőt az MTVA Kunigunda utca épületéből. A felvételt most a 444.hu szerezte meg és tette közzé. miután az MTVA - meglepő módon - egy manipulált változatot hozott csak nyilvánosságra...
Szüleim a Dugonics téren laktak. Ha kinéztem az ablakon, a szegedi író, Dugonics András szobra tárult elém. Mögötte a szökőkút, a kilátást az egyetemi könyvtár épülettömbje zárta le. Ide tegnap délután aligha fért el kétezer ember, ahogy több forrás is hírül adta. Mégse vonom kétségbe a becslés…..
pofán verjük a lipsiket oszt jonapot 2019.01.05 14:41:04
Az Orbán Viktor által ellenőrzött médiát a józan ész csak tartós szellemi károsodás veszélye mellett nézi, olvassa. Ezért is nem kapcsol oda, nem vesz tőle lapot, és egyáltalán figyelembe sem veszi az ott közölteket. Az ennél a médiánál dolgozó véglény szerű szerkesztők nagyon vigyáznak a magukat…..
2018. december 28-án, a hajnali sötétség leple alatt bontották le és szállították el Nagy Imre szobrát. A múltat nem csak vésővel és kalapáccsal, de szájkaratéval is bontja a NER, de még ahhoz is gyávák, hogy mindezt felvállalják...
Magyarország a tüntetésekkel visszaszerzi nemzetköz becsületét, már látni, hogy a király meztelen, az udvar pedig sebezhető; Orbán Viktornak továbbra is a bajkeverésen jár az esze, ajánlatos, hogy az EU és a NATO minden eddiginél éberebb legyen, az emberek pedig igenis vonuljanak ki az utcára,…..
pofán verjük a lipsiket oszt jonapot 2018.12.29 10:57:21
@Bkkzol: "Arról van valakinek információja, hogy miként publikálták a "kurva ütős vágókép" beállítását a zárt ajtóról visszapattanást....."

Siman csak nem beszelnek rolla, ezt semelyik liberalis media sem tudja megmagyarazni, ugyhogy agyon hallgatjak. Mert az hogy megvalasztott parlamenti kepviselok, osszeeskudve nevetseges szinjatekot adnak elo, az orszag nemzetkozi lejaratasaert, az MEGMAGYARAZHATATLAN. Ezzel az egesz karacsonyfa gyujtogato baloldal LENULLAZTA magat.
Most kene jol pofanverni oket, SENKI az eg vilagon nem hinne le nekik, hogy nem magukat vertek meg. :))))))))))))))))
Szeretném azzal kezdeni, hogy nem vagyok sem MSZP-s, sem Fideszes, sem Jobbikos, sem liberális, sem konzervatív, nem vagyok zsidó és nem vagyok náci. Egy átlag magyar polgár vagyok, aki teszi a dolgát, megtett mindent, amit a haza kívánt, fizeti az adót, nem szegi meg a törvényeket, adakozik,…..
pofán verjük a lipsiket oszt jonapot 2018.12.23 12:12:47
@Hari Seldon 2: "Aztán amikor ez a (rabszolga)munka alapú társadalom beáll a földbe 3-4-5 év mulva akkor is tessék csápolni".

Ja tuti biztos, a jovoheten. Mert mar annyiszor beleallt a foldbe az elmult 8-9 evben, hogy mar tiszta a lyuk fold.
Jövő évben , valamikor ősz magasságában önkormányzati választások fognak zajlani Magyarországon. Ez lesz a májusi EP - választás utáni első alkalom, ahol az ország belpolitikájában, ezen belül is a települési szinten mondhatnak véleményt a választók mind kormánypárti, mind ellenzéki politikára. Bár…..