Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vicsori

0 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ez volt a heti kedvenc, a kagylót én szedtem a tengernél, a rózsákat magam formáztam, és én fűztem a gyöngyhímzett gömböket, a medálban pedig igazgyöngy van. Persze csak édesvízi, tenyésztett. :) Elvitték. :)  Vidám és eseménydús volt a hétvége, baráti talival, de most ez a hirtelen jött ősz…..
vicsori 2019.10.30 18:13:37
:)

@dr.ahalan:

Én is megjöttem, pedig én "elmenni" szerettem volna, de a "lány nem jött el". ;) :D

:)
Egy bolognai bíróság úgy döntött, a jövőben hivatalosan is műalkotásként kell kezelni a Ferrari 250 GTO autókat. A döntés nagyon messzire mutat és egy egész „iparágat” tehet tönkre...
dr.ahalan Színek és izgalmak 2019.02.27 00:28:43
  Imádom a Benetton reklámfotóit, ma este azokat nézegettem. Vidám volt, és egyben szomorú. Mennyire nyitott, vidám és felvilágosult volt Európa a nyolcvanas években! Magyarország is! :))) És szerencsésnek mondhatom magam, akkor voltam húsz körüli, azt a rengeteg bulit, koncertet, Balatont!…..
vicsori 2019.02.28 08:02:00
Heti vicsor:

És Bingóóóóóóóóóó! Mert kezdődik a hosszú hétvége, mivel csak három napot dolgozunk.
Én bírnám, de az ügyvéd úr nagyon lusta. Meg olyanokat mond, hogy neki a családja az első és ezért velük szeretne több időt tölteni. Nem is értem. Miért nem lehet azt a gyereket behozni az irodába, mint ahogy annak idején én is bevittem a fijamat a lelki segélybe, még karácsony szent estéjén is, mert olyankor mindig én vállaltam a lelki segélyt, mert akkor még nem a munkám és nem a seggem volt a hobbim, hanem mások életébe való beleleskelődés, még ha csak telefonon keresztül is. Vittem a fijam karácsonykor és szépen eljátszogatott, rajzolgatott a sarokban addig, amíg én vadidegenekkel beszélgettem telefonon. Milyen szép karácsonyok is voltak. De az én hálátlan fijam nem így emlékszik vissza rá, hanem őszerinte én "szar anya" voltam már akkor is. Persze ezt is a mostani felesége sugallja neki, akit az anyja még főzni sem tanított meg. Hiába a két diploma, meg hiába orvosdoktor még sem tud lófejből halászlét főzni, mint én.

A társkeresésről most nem írok, mert a jövő héten meg leszek hágva, és ettől már most tisztára idegbe vagyok, mint a fijam, amikor összetörte az egész konyhát, és amire az apja azt mondta, hogy kezelhetetlen, és ő nem tudja így a gyámságot vállalni felette. Meg hogy ez azért van, mert én rosszul neveltem. Pedig nem. Hanem pont ő miatta volt, csak az fijam már ezt sem látja, mióta ez a felesége van, és helyettem inkább az apját pátyolgatja, meg vele tart fent jó viszonyt, akinek annak idején nem kellett. Bezzeg én vittem még a lelki segélybe is.

De inkább jó dolgokról akarok írni. Sec/kb arról, hogy lecseréltettem a téli gumikat nyárira a szépikémen, mert én sőt ÉN, mielőtt valaki elfelejtené, hogy én ÉN vagyok, ő meg csak egy arctalan nulla, szóval, mert ÉN mindig feltetetem a téli gumit télire, pedig télen nem is autózom, és főleg nem autózom hóban, de azért veszek téli gumit, mert én, sőt ÉN nagyon ügyesen be tudom osztani a pénzem. Most is alig több az adósságom, mint a teljes vagyonom, beleértve a fél lakásom és a szépikém is, ami persze még nincs kifizetve, így az nagyobbrészt a banké. De ha minden jól megy, és nem jön. Mármint nem jön szembe velem újabb tunika, szőnyeg és egyéb bizbasz, akkor a három hitelkártya adósságomból egyet ki tudok fizetni ebben az évben, és már csak két hitelkártyám marad, amik persze fullra le vannak merítve.
Azt ugye láttátok, ti arctalan nullák, hogy odaát keresnek engem és hiányolnak?
Mert az nem igaz, hogy engem nem szeretnek. Csak azok nem szeretnek, akik irigyek rám, hogy milyen szép, milyen csinos, milyen gazdag vagyok, hogy van egy kabrióm, amit az idén is elő fogok venni legalább kétszer. Egyszer a városban fogok vele lehajtott tetővel autózni, egyszer pedig elmegyek a nyugdíja találkozóra, ahol a volt bajtársaknak fogok vele dicsekedni. Ezért még a bolondnak is megéri autót tartani. Meg persze irigylik a szépen berendezett fél lakásomat is. De az én alázós szexre gerjedő mű hajas barátosném az nem irigyel engem, mert neki is van olyan szép porcelán elefántja, mint nekem, és ezért hiányol is odaát, és hiányolja a naplóimat is.
Megígértem ugyan nektek, hogy már csak itt fogok naplózni azok után, hogy amott már a kutya sem olvas, pedig csak magamnak írom a naplóm, de meg kell értenetek, hogy ha hiányzom a kiváló ízlésű (ld. porcelán elefánt), de mégiscsak alázós szexre gerjedő barátosnémnak, aki ugye egyben a góré is odaát, akkor mégiscsak írnom kell ott is.

Cserébe nektek egy igazi vérfagyasztó vicsor mára, ha kéritek, ha nem!
dr.ahalan Én lenni kici kínai :) 2019.02.22 00:17:26
  Pont vacsorálok. Habcukrot. Tele van vitaminnal. :))) Lusta voltam rendes vacsorát keresni, meg úgyis tele vagyok kínai kajával. :))) Tegnap Horrorka hozott chilis kacsát az "igazi" kínaitól, ahol a kínaiak esznek, ma a Gábor ráduplázott egy csípős marhával, tudta, ha nem ad enni, akkor nekem…..
vicsori 2019.02.24 12:23:29
Bingóóóóóóóóóóó!

Akkor most pijac, lángos, Gyöngyike vagy Györgyike vagy a fene tudja már, meg tunika, meg kutyapatrac, amit szőnyegnek hívok, de csak is kék, mert én, sőt ÉN azt szeretem, mert most az a divat, amiről ti arctalan nullák persze nem tudtok semmit, igaz, nem is érdemlitek meg, hogy olyan trendik legyetek, mint én, és olyan szépen ki tudjátok sminkelni magatokat, mint ÉN, akitől a lakiban is tanácsot kértek a fényezők, amikor terepmintásra kellett festeni a Krazokat.
Úgy döntöttem én meg a lovam, hogy mostantól itt írok, mert amott a kutya sem olvas engem, hiába mondtam el százszor, hogy a naplómat csak magamnak írom.
Ahol pedig engem, Engem, a legszebbet, legokosabbat, legjobb anyát, legeslegjobb nagymamát nem olvasnak, ott meg sem érdemelnek, mert azt én döntöm el, hogy kivel állok szóba, és azoknak a szintjére már nem süllyedek le, ahol már a kutya sem kíváncsi rám. Pedig nagyon értek a kutyákhoz is, meg az alkoholistákhoz is, és tudom, hogy ez a kettő összeférhetetlen, ezért mind a kettővel jót teszek, még akarata ellenére is, akkor is, ha beledöglenek. Nehogy már egy alkesznek kutyája lehessen, és ezzel ugyanarra a szintre kerüljön, mint én. Na de tényleg nehogy már!
Mondjuk, egy kutyát sokkal többre becsülök, mint egy alkeszt, ezért is vettem inkább a kutyának kaját meg pórázt, meg játékot, és nem annak a faszkalap alkesznek, aki meg sem érdemli. Még hogy ember, mert lent a kutyások között volt olyan, aki erre hivatkozott. Na azzal sem állok szóba többet, és az sem érdemli meg a kutyáját. Mondjuk amúgy sem, mert a múltkor meg azt mondta, hogy neki az unokái fontosabbak, mint a kutyája. Először nem is akartam hinni a fülemnek, de aztán láttam rajta, hogy komolyan gondolja. Hát hihetetlen, meg is írtam a facén a véleményem róla is, meg a csúti cigányról is, amiért megint kitiltott valami faszkalap moderátor, mert a moderátorok azok mind azok, ez már biztos. De én nem fogok hajbókolni előttük, hanem beregisztrálok egy újabb névvel a facéra, ahogy azt már szoktam.
Szóval, kutya, meg unoka. Hát nehogy már fontosabb legyen nekem az unokám, mint a kutyám. Jól néznénk ki! Meg is mondtam korábban, mikor még beszéltem a fijamékkal, hogy nekem ugyan ne hozzák az unokát abban az időben, amikor nekem kutyát kell sétáltatnom, mert akkor nem érek rá hogy az unokára vigyázzak. Amúgy is féltem mindig, hogy az én drága kutyusom majd el kap valami betegséget az unokámtól, aki mindent összeszed az oviban.
Na a legújabb unokám az meg végképp nem érdekel, mert az meg az anyjára hasonlít. Akkor már inkább törődöm valami kóbor ebbel, mint vele.
Igaz, legközelebb azt is meg fogom gondolni, hogy segítsek-e másoknak kutya ügyben, mert nem érdemlik meg. Az egyiktől alig bírom elvenni a kutyát akarata ellenére, és azon kell törnöm a fejem, hogy ehhez karhatalmi segítséget kérjek, mert amilyen hülye vagyok, azt képzelem, hogy a rendőrség majd erőszakkal el fog venni egy kutyát valakitől, mert én, sőt ÉN azt mondom. Igaz, nem hagytam volna magam, azt biztos. Szóval, az egyiktől alig tudom elvenni fenyegetésekkel a kutyát, a másikra meg alig tudom erőszakkal rátukmálni. Aztán meg kiderül, hogy nem is tartották meg, hanem neki adták a szomszédnak. Na ezekkel sem teszek jót akaratuk ellenére többet, az biztos.
vicsori 2019.02.24 12:24:53
Bingóóóóóóóóóó folytatás (Mert az a hülye arctalan nulla rendszer nem enged kibontakozni engem, sőt ENGEM, és korlátozni akar, hogy mennyit írhatok.)

Mindenesetre, most kutyázom meg pasizok ezerrel, az unokáim és a fijamék meg le vannak szarva.
Habár ez a pasizás is fura egy dolog, mert hát én, sőt ÉN frigid vagyok, és hiába keresek direkt katonai oldalon pasit magamnak, nincs köztük egy sem, akit jó helyen ért volna valami gyakorlaton egy véletlen találat, és elvitte volna az egész férfiasságát, hogy csak egy lyukon pisiljen mint én, és ülve, hogy, ne hugyozza össze nekem a WC csésze környékét. ezek meg mind dugni akarnak még vénségükre is, arra gusztustalanságra pedig nem vagyok kíváncsi sem és kapható sem, mert az undorító, hogy valaki megint az én szép puncimban matasson azzal a ....... szóval azzal. Elég volt nekem a férjem annak idején, sőt még sok is, mert az is állandóan meg akart hágni, volt, hogy havonta kétszer is. Hát ki bírja ezt gyomorral?
Meg is írtam a katonai társkeresőn, hogy nekem elsősorban támaszra van szükségem, aki kiáll mellettem, amikor én éppen a szomszédokkal veszekszem, amikor a fijamat szidom, amikor erőszakkal kicsavarom a pórázt valamelyik kutyás kezéből, aki szerintem nem érdemli meg a kutyáját, amikor a garázsszomszédokkal veszekszem, vagy amikor éppen a közös képviselőt tolvajozom le. Meg persze olyan, aki a nyugdíjának nagy részét ide adja nekem, hogy jó sok nejlon tunikát, műszálas lábtörlőt tudjak venni magamnak, és aki nem akar ide költözni, mert utána meg csak irigykedni fog az én fél lakásomra, ami miatt egyébként is engem irigyel az egész lakótelep, sőt az egész városrész, mert egyiknél sincs bent egész Velence vinkli állítva az előszobában, mint nálam.
Most pedig már túl vagyok az ebéden is, főztem rántott pipicicit, meg tarját, meg csirkelábból kocsonyát, meg spenótot, mert azt is imádom, sütöttem krumplit, meg fagyasztott sütit, mert nehogy már bajlódjak vele, és mindenből nyolc adagot, hogy legyen mit tenni a kuka mellé, ugyanis nagyon nagylelkű vagyok, a maradékot mindig kiteszem a kukamellé, mintegy nagylelkű ajándékot a rászorulóknak.
Aztán az is lehet, hogy rendelek a héten még Norbi kaját is, mert már rájöttem, hogy nekem egyszerre több diétát is kell tartanom, ugyanis eggyel nem lakom jól. És nem értem, hogy mások miért tudnak lefogyni egyféle diétától is, nekem meg háromféle mellett is nő a seggem.
Mondjuk nem is vagyok rá különösebben kíváncsi, mert nekem a seggem a hobbim, és a hobbim a seggem. Tehát nyasgem, akinek nem tetszik.

Most pedig egy vérfagyasztó vicsor mára mindenkinek itt, és nem máshol.

:)
 Épp a minap gondoltam arra, mennyiféle témában, mennyi meg nem alapozott ( és akkor még nagyon finoman fogalmaztam ) vélemény látott már napvilágot hiteles, szakértő információnak álcázva amióta az internet ezt lehetővé teszi, ill. sok emberhez eljuttatja. Nem nagyon tesz jót az efféle, minimum…..
vicsori 2019.02.23 09:13:11
@Jetiinasia:

Hát hogyne! :D :D :D :D

(Egyébként pedig egy vélemény már alapból nem lehet tévedés, de ez egyáltalán ne zavarja önt.)
vicsori 2019.02.23 13:42:10
vicsori 2019.02.23 15:07:50
@vicsori:

"Szintén csak saját megfigyelés, hogy még az agyon tuningolt, de leginkább teljesen alapjaiból újjáépített Lenco L75-ök is csak az elsősorban rock zenét, vagy az ahhoz közeli műfajokat kedvelők szélesebb köréből kikerülő keveseknél tudott gyökeret verni."

@Jano3:

"A témához is hozzászólva, kifejezetten pozitív tapasztalatom van nekem is Lenco 75-78-al. ..... Mondjuk komolyzenét nem igen hallgatok, és nagyon nem is érdekel. "

:D :D :D :D :D
  Na ez aztán igazán izgalmas hétvége volt, Horrorka miatt is izgulunk, nagyot és bátrat lépett előre, de úgy tűnik tetszik neki az új állás, megállja a helyét a konkurens multinál is, persze kényelmesebb munkakörben, több pénzért. :))) Volt ma a nagy évértékelő beszéd, nevetséges fekete lepel…..
vicsori 2019.02.12 17:07:38
@dr.ahalan:

Jó is, hogy mondod. Majd kék ceruzával rajzolom meg azt a pasit, és még be is satírozom kékkel, hogy menjen azokhoz a gyönyörűséges, 100% műrafiából készült szőnyegeimhez, amik a címke szerint lábtörlők, de én, sőt ÉN tudom, hogy a gyártó csak irigységből írta ezt rá, mert csak egy arctalan nulla, aki fel sem meri vállalni a nevét, csak azt írja oda, hogy XY Kft. Se fénykép, se valódi név, se semmi.

És a rajzolt pasival még szexelni sem kell, mert annak még a gondolatától is kiráz a hideg.

Hiába, igazuk van azoknak, akik azt mondják, hogy többet érsz nyersen, mint az én fardagály barátosném saját zsírjában roston sütve. Ezért csak most, csak neked egy hátborzongató vicsor, kapod, ha kéred, ha nem! :)
  Imádom a cseh üveg gyöngyöket, iszonyú sokat vettem a karácsonyi utalványomon, ez volt a heti kedvenc, Olajliget Palermónál. :) Ráfordulunk egy nagyon nehéz hétnek, hát... Nem lesz egy kimondott könnyű séta! :))) Ma volt a Holokauszt világnapja, megolvastuk a megemlékező cikkeket, és ugyancsak…..
vicsori 2019.01.28 20:07:35
@Kálmán Barna Mikorka:

Bingóóóóó!
Most már ugye, te is látod, hogy miként beszélnek velem és rólam ezek az arctalan nullák ott a blikk oldalán.
Persze azért, mert irigykednek. Nekem mégiscsak van egy fél lakásom, amiben olyan gyönyörű tapéta van Velencéről, ami szebb, mint az igazi. Arról nem beszélve, hogy az igazi velencei lagúnákban nem fürdik kínai porcelán elefánt, mint nálam. Az egész világ elfér az előszobámban. Van műanyag világítós és zenélve forgós gondolám, van villogó Eiffel tornyom, Balatoni vitorlásom kagylóból, szappankő utánzatú műanyag Buddha szobrom, és még száz olyan apróság, ami odahozza nekem az egész világot. És mind igazi és eredeti műanyagból. Olyanból, ami még akkor sem fog lebomlani, amikor már a Dávid szobrot megette az idő vasfoga, és az egész emberi civilizáció eltűnt a földről.
Most az ilyen irigy carok irkálgatnak rólam, mert van bőr a pofájukon.
Na, ezek sem fognak tőlem vicsort kapni többet, amíg élnek, az már biztos.
vicsori 2019.01.31 17:20:06
@Kálmán Barna Mikorka:

Lehet, hogy nem csont, de hogy még csak morzsának se számítson az én, sőt, az ÉN naplóm, na azt már mégiscsak kikérem magamnak.
Persze tudom, hogy irigységből írtad, mert valójában elolvastad te azt többször is, hogy miként is tolt be engem az apám a seregbe, ahol aztán megtoltak még egy páran (a legtöbben hátulról, hogy ne kelljen néznem azt a rusnya fejüket, miközben elélveznek), pedig nekem semmi élvezet nincs abban a gusztustalanságban.
Szóval tudom, hogy elolvastad, meg azt a sokadjára leírt képtelenséget is, hogy nekem a munkám a hobbim és a hobbim a munkám, de ezt csak azért írom, mert továbbra sem vagyok képes felfogni a hobbi fogalmát, mint ahogy azt sem, hogy miért hibás az, hogy sec/kb. De ne is érdekelnek az arctalan nullák, akik ilyenek miatt kritizálnak engem, mert a lábam nyomába se léphetnek, hogy az alázós szexre gerjedő barátnőmet idézzem, akinek egyébként bizonyos dolgait elég nehezen értem meg, mert mi jó van abban, ha valakinek a seggét pirosra verik a légycsapóval, és utána az arcára élveznek? Hogy mi minden mást szokott még vele csinálni a köntösös, azt mos nem részletezném, de legyen elég annyi, hogy a nem éppen csitri lány barátném kap rendesen.
Valamint tudom, hogy elolvastad, milyen igényes vagyok a munkámra, és jól kiosztom a főnököm, ha egy számot véletlenül elgépel, mert nálam az az alap, hogy helyesírási és nyelvtani hibát azt lehet ejteni bármennyit, ezért is hemzseg ezektől a naplóm, de számot elírni, azt nem lehet, mert az megbocsáthatatlan, hiszen azzal oda a nehezen kivívott renomém. Mert engem mindenki ismer és szeret, aki számít. Vagy legalábbis szeretem ezt hinni magamról. Aki nem szeret, az meg úgy is csak egy arctalan nulla, mint a menyem meg a fiam. Mert ők számomra már azok. Mert most majd megtudja a menyem is, mennyire hiányzik majd neki az a kétheti két órahossza, amennyit korábban segítettem neki, ha előtte két héttel írásban indokolta a segítségem igénybevételének jogosságát, és olyan időpontot választott a gyerekcsőszködésre, amikor nem kell sem kutyát sétáltatnom, sem sorozatot néznem a TV-ben, sem hasonlók, mert azt ne várja már tőlem senki, hogy majd az unokám kedvéért lemaradok a kedvenc szappanoperám 872. részéről, amiben ugyanúgy nem történik semmi, mint az előző 871-ben. Nem, nem, nem! Nekem a TV sorozat fontosabb, mint az unokám, a kutyám meg az életem, tehát ezek elsőbbséget élveznek. Az a felkapaszkodott parasztpicsa menyem is, aki hiába végzett egyetemet, meg lett orvos, az is elvárná, hogy kapcsoljam ki a TV-t amikor az unokámmal játszom. Hát tudod, mikor! Sohanapján kiskedden.
Most majd hívogathatja az anyját meg az apját vigyázni a gyerekre, gyerekekre, mert azok olyanok, hogy csak úgy mennek, ha szólnak nekik. Igaz, főzni nem főznek mindenfélét, de fél órán belül ott vannak, ha kell. Na szép kis segítség az ilyen, hogy még egy rántott csirkét sem visznek magukkal, csak úgy beállítanak üres kézzel, amikor segíteni kell. Nekem bezzeg ott van egy-egy csirkecomb mind két kezemben, a retikülömben pedig ott a kaszinótojás meg a franciasaláta, mert a háromdiplomás barátnőmtől megtanultam, hogy ez a menő módja ezen élelmiszerek becsomagolásának. Már gondolkodtam is rajta, hogy ha a nemrég megszületett unokámat meglátogatom majd a 18. születésnapján először az életben úgy, hogy már képes lesz felfogni, ki is vagyok, akkor majd a retikülből fogom ezeket a finomságokat szervírozni neki, azaz, kanalazza ki belőle, ha finomat akar enni, mert ahogy Vicsori mama főz, nem főz úgy senki.
Oszt akkor bingóóóóóóóóóóó, itt van neked egy kis csontocska mára, rágódhatsz rajta. De vicsort azt nem kapsz, hiába is kéred, mert nem érdemled meg a fentebbiek okán.
vicsori 2019.01.31 19:37:42
@Marlenkasüti:

Óóóó, te önző dög! :D :D
Azt szeretnéd, hogy inkább rád gondoljon. Ugye? :D :D
dr.ahalan Könyv vagy tégla? 2019.01.22 23:56:59
  Ez kuruc egy nap volt, hajnali keléssel, menni kellett időre, utáltam. :((( De aztán kisütött a Nap, és igen sokat végeztem, kellett is, összeszaladtak a dolgok. Házat is tartani kellett, céges munkácska is jött be, könyvelővel is szerződni kellett, vevő is jelentkezett bizsuügyben, a szokott…..
vicsori 2019.01.24 18:49:14
@dr.ahalan:

Rendben, viheted azt a gyönyörű, hat XL-es tunikát, ami nekem már pöppet itt-ott, mindenhol szűk, de személyesen kell érte jönnöd születési anyakönyvi kivonattal, földhivatali tulajdoni lappal, oltási könyvvel, három hónapnál nem régebbi bankszámla-kivonattal és közüzemi számlákkal, stb., mert ha egy társkereső oldalra való regisztráláshoz annyi mindent meg kell adni, amennyit, akkor egy kereskedelmi ügylet mégiscsak komolyabb dolog. És egyébként sincs kedvem még egyszer új bankkártyát csináltatni. Tehát személyesen, és készpénzben, friss vércsoport meghatározással.
A tunika méretét tekintve arra felhívom a figyelmed, hogy sátornak használva három ember számára már csak korlátozott forgolódási lehetőséget biztosít. Két ember mellé ellenben még be fér bele egy hatszemélyes étkezőasztal székekkel és excájggal. A vízállósága ellenben hagy némi kívánni valót maga után. Amikor pl. én pállott szagúra izzadom a valagam, olyankor teljesen átázik, tehát egy felhőszakadásnál elképzelhető némi beázás.
  Kissé elmaradtam naplóügyileg, mentségemre szolgáljék... nem történt semmi érdekes. A hétvégén egyszerűen jól éreztük magunkat, és pont. Imádjuk az elérhető filmek ezreit, a zenéinket, az "egyhúrt"... :))) Ma aztán keltünk, mentünk, bevásároltunk, a húst már tegnap bepácoltam, és olyan ebédet…..
vicsori 2019.01.16 08:49:39
@dr.ahalan:

Csak nem te is hasonló cipőben jársz, mint én, hogy már csak az ütő áll meg benned.
Mondjuk, én nem bánom, mert frigid vagyok, mint azt többször is leírtam már, és ezért nem is gondolok bele abba a gusztustalanságba, hogy valaki az álló péniszes farkával matasson a lábam közt. Akkor már inkább az ütő álljon meg bennem.
vicsori 2019.01.16 09:15:45
@dr.ahalan:

Na ugye, hogy ugye!?
És még vannak olyan gusztustalan nőszemélyek, akik a szájukba veszik azt azt az undorító valamit, mint az én egérszemű zsírvalag barátosném, aki úgy szopik, mint a kis boci.
Hát most őszintén! Hogy helyezkedhetnék én, mondom ÉN, egy platformra vele?

A rossz nyelvek szerint még le is nyeli, de ilyen kiábrándítóan förtelmes és visszataszító dolgot mér róla sem tudok feltételezni.
És én, sőt, ÉN, amondó vagyok, hogy ilyen nincs is, azaz, nem is nyeli le senki, csak szemfényvesztés az egész, meg néhány velejéig romlott perverz pasi hazugsága.
vicsori 2019.01.16 09:19:10
@Marlenkasüti:

Nem kell ezen nevetni!
Az orvos is megmondta a férjemnek, amikor az megmutatta a farkát, hogy "pénisze" van. Így, szó szerint. Nem én találtam ki. Azt hittem, hogy majd ki fog gyógyulni ebből a csúnya betegségből, de nem, örökre péniszes maradt a farka.
Még szerencse, hogy ez nem ragályos, mint a tripper, és én nem kaptam el.
dr.ahalan Szépen megöregedni 2019.01.07 00:32:15
  Megint olyan rövidkének tűnt a hétvége, mint az odaátali satrafák becsülete. :))) Mennyire egyformák az utóbbi években a napjaink! És már szeretem az egyformaságot, a nyugalmat, az egyforma értékrendszerünket, a kis titkainkat, a saját nyelvünket... 21 év! Még gombócból is sok. :))) Szóval jó…..
vicsori 2019.01.08 20:17:39
Na, ti arctalan nullák (Akinek nem tetszik, ne olvassa!), mit szóltok hozzák, milyen emberek az én szembe szomszédaim, "akik, mint ember, mint nagyszülő az én szememben egy szar senkik!!!", mert "le se szarták, le se szarják" az unokáikat.
Nem úgy, mint én, aki olyan irtózatosan jó nagymama vagyok, hogy hónapok óta nem küldtem még egy sms-t sem annak érdekében, hogy láthassam az unokámat. De nekem okom van erre. A szembe szomszédomnak meg nem lehet, mert őt utálom. Na!! Érted már?
És egyébként is, többször is, na jó, nem bármikor, mert nekem a szukám az első, de tényleg többször is hajlandó voltam akár 10-15 percet is vigyázni az unokámra, ha előtt négy héttel írásban, és az indokok csatolásával megkértek rá. De ennek az én menyemnek semmi sem jó.

Egyébként pedig, mint látszik az általam használt szofisztikált nyelvi fordulatokból, a hatalmas nagy seggem, és a szörnyű ízlésem ellenére igencsak finom és jó modorú úrinő vagyok, ezért is mondok olyanokat a bíróságon, hogy "“Tisztelt bírónő, aki egy faszért elhagyja a gyerekeit az nem anya, az egy kurva!”. És főleg azért, mert megtehetem, mert a bírónő is pont olyan bunkó, mint én vagyok, és csak mosolyog rajta, nem úgy, mint más bíróságokon, ahol az ilyesmiért minimum azonnali rendreutasítás jár. De hát ez egy katona város, és valószínűleg a bírónő szülei is katonák lehettek, ergo nem kell csodálkozni, hogy az is ennyire bunkó, mint én, aki szintén katonacsaládból származom, és megenged ilyesmit a tárgyalótermében, hiszen ezt hozta otthonról magával.

Na mára ennyi, megyek és lemosom arról a jó nagy arcomról, amit én felvállalok, nem úgy mint ti arctalan senkik, tehát lemosom róla azt a sec/kb másfél-két kiló sminket, ami simán ráfér egy rétegben is, és küldöm mindenkinek a mai vérfagyasztó smink nélküli vicsoromat.
dr.ahalan Az a három betű! 2019.01.02 00:48:22
  Ennek az ünnepnek is leáldoztak, igazán könnyű kis szilveszter volt, ma aztán szokott program, az újévi koncert második fele már a Gábormamáéknál, aztán korhelyleves, lencsefőzelék csülökkel, és egy délutáni beszélgetés. Mint minden évben. :))) Jöhetnek a dolgos, és meglehetősen zűrösnek…..
vicsori 2019.01.02 20:19:18
@Kálmán Barna Mikorka:

Ugyan már! Mit tudsz te az élet unikális dolgairól?
Az elefántteheneknél a hetven év a legszebb kor. És ha megmarkolod I1G két nagy lapát fülét, szájába adod az ormányt, akkor mégiscsak olyan, mint egy elefánt. Nem? De igen! Na ugye! :D
vicsori 2019.01.02 20:23:53
@dr.ahalan:

Sajnos, rádiót sem hallgattam. :(
Így minden jó dologról lemaradtam. Nem tudom, ki volt Aramis, nem szopott le az I1G, nem tosztam meg hátulról a nagyvalagút. Kell ennél még több?
Ergo nem ér semmit az életem.
vicsori 2019.01.02 20:32:04
@dr.Léda:

Jajj, jajj, nehogy ejtsétek már ezt a témát!
Vagy, ha mégis, akkor nekem privátban jöhet a terápia pontos leírása, hogyha legközelebb újból randizunk, és megint agyon stresszelem magam, akkor ott legyen a kezedben a megoldás. :D
dr.ahalan Ki is a tirpák? 2018.12.30 00:38:48
  Az év talán legnyugisabb napjai, ma a Gábor főzött, én molyoltam a gyöngyeimmel kedvemre, egyszerre olvasok három könyvet, este megnéztük a Volt egyszer egy Amerikát, a maga szomorúságával együtt annyira sokatmondó, annyira rámutat az emberi jellemekre. Kevesen értik... Mindegy. :) Azért ez az…..
vicsori 2018.12.31 17:33:38
@dr.Léda:

Szerelmetes Gyöngyvirág!
35 éves koromban én is átfordítottam életem lemezét a B oldalra, tehát gratulálok hozzá, hogy pár napja te is betöltötted ezt a szép kort, és így a libidód a zenitjére ért. Ezért nincs kétsége afelől, hogy sokszor élvezel, és sokszor gondolkodsz is, valamint afelől sem, hogy néha ez a kettő egybe is esik. :D
De vajon miért vigasztalna ez engem, ha ezek közül legalább az egyiket nem velem csinálod. ;)

Ps.: És hogy ne kelljen találgatnod, melyiket, ezért elárulom, gondolkodni kiválóan tudok egyedül is. :D :D
vicsori 2019.01.01 11:24:34
@Tiszai Attila:

Köze van a szexhez, de kapuzárási pániknak hívják. :D :D (Bocsi!)
dr.ahalan György beköltözött! 2018.12.27 23:42:32
  Vége! Jöhetnek a pihenés napjai, végre kezembe vehetem újra a gyöngyöcskéimet, Gábor is itt lesz újévig, filmek, könyvek, politika, heverés. :))) 26.-án hagyományosan egész nap Gábormamáéknál voltunk, kivételesen finom ebédet kaptunk, fácánleves, fácánsült apró sült krumplicskákkal,…..
vicsori 2018.12.28 21:00:26
@dr.Léda:
Számomra pedig az lenne a megtisztelő, ha ez kézzel fogható módon perfektuálódna. ;)
vicsori 2018.12.29 15:10:03
@dr.Léda:

Mindkét dologban kiváló vagyok (asztalos munka és villanyszerelés), azaz, az asztalon simán bedugom a megfelelő helyre a "fázis ceruzát". ( Persze csak akkor, ha te már rajta vagy azon az asztalon. ;) )
vicsori 2018.12.29 15:48:34
@dr.ahalan:

Szégyentelen????
Már Szalacsi bácsi is megmondta, hogy én egy "jómunkásember" vagyok. Ha van megfelelő "ojjektum", akkor fúrok-faragok. ( Na jó, elsősorban "fúrok". ;) :D )
dr.ahalan Karácsony - félidő! 2018.12.26 00:08:22
  Bekukk. A Szenteste jól alakult, reggel feldíszítettem a fát, a bőségtálat, kettő után már csak pihentem. Ötre megjött Horrorka, addigra már odatettem a halat, vacsora a szokott időben, bajai halászlé, a gyufatésztát majd elmesélem, csengetett a Jézuska az új csodacsengőmmel, (adventi naptár,…..
dr.ahalan Aha fantáziál! 2018.12.21 23:53:38
  Minekutána a vén szörnyeteg tegnap lepublikálta, én csak fantáziálok, ezért elmesélem a mai fantáziáimat! :))) Először is délelőtt azt fantáziáltam, hogy megjött a szerinte nem létező Gábor, és hozta a fa befaragásához szükséges készségeket. Rém randák. :))) Hát mondom! Remélem nem rémítetted…..
vicsori 2018.12.23 09:47:03
@kálmán szar mikorka:

Először is "Nomen est omen."

Másodszor pedig, miként is kiabálták a foci szurkoló, amikor még nem süllyedtek a töppedt agyú, trágár, fogatlan, svéd migránsok szintjére?
"Ennyit tudsz, meg a nevedet! Ennyit tudsz, meg a nevedet! Ennyit tudsz, meg a nevedet!" :D :D
dr.ahalan Aha mosogat. :))) 2018.12.21 00:27:30
Micsoda kedves nap volt ez, csupa advent... :))) Délelőtt elszaladtunk a Müllerbe, Gábor elmaradt az ajándékokkal, mentem segíteni illatot választani a hölgyeknek. Ilyen topa orral, ami neki van... Hát valahogy neki nem megy. :))) Hoztam haza thai kaját, és egész délután tettem amit ilyenkor tenni…..
dr.ahalan Újra kezdik! 2018.12.20 00:55:08
  Utolsó pillanatok, utolsó céges nekifutások! Utolsó karácsonyi bevásárlólisták, utolsó repi ajándékok. Még négy nap, minden perc be van osztva, így van ez rendjén jobb helyeken. :))) És megszereztem a neten Gábormamának a másfél éve keresett igen ritka Kosztolányi kötetet, ma sétáltam el érte az…..
vicsori 2018.12.20 20:52:43
@dr.ahalan:

Nekem semmi bajom a proletárokkal, noha nem tagadom, én magam is szoktam néha "prolizni" (Szegény Enver barátom is kapott már ilyet tőlem.), de általában csak a kirívóan rossz ízlés kapcsán.
Magamra vonatkozóan pedig azt, hogy "köztudottan tradicionális proletár családból származom", inkább iróniának szántam, de belátom, ebben a poént tényleg csak azok értik, akik ismernek.
vicsori 2018.12.20 21:22:37
@dr.ahalan:

Mint írtam, velem is előfordult már ez a "prolizás", csak én vele ellentétben tudom, hogy ez nagyon csúnya dolog, még akkor is, ha csak tréfából írom, és vagyok olyan nexusban azzal, akinek írtam, hogy nem fog ezen a kissé ízetlen tréfán megsértődni.
I1G-ről pedig meg van a véleményem, de valószínűleg már így is többet foglalkoztam vele, mint amennyit érdemes. Tehát legközelebb már újból valami igazi vicsori témát fogok boncolgatni. :)
vicsori 2018.12.20 21:34:32
@dr.Léda:

Igen, mint látjuk, bizonyos helyeken, közegben ez a fajta megnyilvánulás az eredményes, célravezető, és a magamfajták ezekben a szubkultúrákban életképtelenek, a fogatlan, primitív bankrabló pedig alfa hímmé válhat.
Lehet, ha sikerült volna átvennem ezt a stílust, még a nagyvalagúról való bugyilerántás is összejön. :D :D
dr.ahalan 2007 2018.12.18 00:06:36
  Új mozgalom, a fém érmékbe beleütik: O1G, a papírpénzekre apró betűkkel kiírják egészben. :))) Érdekes nem történt, vasárnap Gábor jött, sokáig néztük a tüntetést, aztán lazultunk egy kicsit, ránk fért. :)) Ma meg intéztük az ügyeinket. Slussz. :))) Bulvár? Ma nulla napló eddig. Szép!…..
vicsori 2018.12.19 19:41:54
@dr.ahalan:

Az elvonási tünetek általában kéz remegéssel járnak, ami pedig jót tesz a maszturbáció hatékonyságának, így akaratom ellenére már megint jót tettem valakivel, jelesül veled.
Pedig isten látja a lelkem, a másoknak való örömszerzés, még ha közvetett módon is, az, ami leginkább távol áll tőlem.
vicsori 2018.12.19 19:59:59
@dr.Léda:

Hogy ismersz, azt majd csak akkor mondhatod, ha a szó szerint beható ismeretségünk a teljes elmélyülésig vezet. ;)

"mondhatom esténként volt ott nagy elmélyülés.
Egy példát említek: szegény kis Hamletem
az első szünetben úgy elmélyült bennem,
s annyira kifulladt, nem tudta mondani
ideje jöttén, hogy to be, or not to be,"

(Cseh Tamás: Színházi múltam van)
vicsori 2018.12.19 20:22:32
@SurpriseBarbie:

Nekem semmi bajom a szőnyegekkel, mint mondtam, igazi 100% műszál lesz, ami egyrészt nagyon praktikus, másrészt pedig tartós (persze nem nálam, mert tőlem elviszi majd a jófogás), túléli majd az egész földi civilizációt, nem úgy, mint azok a kasmír kecske gyapjújából kézzel készült iráni vackok, amikbe még a moly is beleesik, ha nem vigyáz rájuk az ember.

A számítógép pedig természetesen nem kutya, mert a kutyában nem lötyög a kábel. Abban vagy benne van, vagy kiesik belőle.
dr.ahalan Fáj, fura, fabula 2018.12.16 00:39:35
  Egész nap sajgott a fejem a hó miatt. Nem fájt, csak jelezte hogy van. Aurás migrénem nem volt már vagy két éve az akupunktinak hála, most is elmaradt, de ideje elmenni egy szurka-piszkára azt hiszem. :))) Gáborpapa és a Gábor tegnap (pénteken) elautóztak a csodavölgybe, régi hagyomány.…..
vicsori 2018.12.17 18:14:02
@dr.ahalan: Na most, engem csak az én ebédem érdekel, senki másé. Kivéve, ha a más ebédje az enyém is. Ergo, ha nekem is főzöl ebédet, vagy nekem is jut abból, amit főzöl, akkor beszélgethetünk az ebédről. Mármint úgy, hogy én beszélek, mert a saját hangomon kívül másokét nem bírom, mint ahogy mások véleménye sem érdekel. Mint ahogy írni is csak magamnak írok, mert amíg írok, addig is magammal foglalkozom, hiszen nekem én vagyok a legfontosabb.
Na, akkor jön az a kelkáposztafőzelék, vagy nem, mert ha nem, akkor te is mehetsz isten hírivel Majd főzök én magamnak vasárnap hajnali négykor, hogy a sok arctalan nulla szomszéd ne tudjon aludni. Csörgök, csattogok rendesen, mert nehogy már tekintettel legyek rájuk. Lehet, hogy porszívózni is fogok. A saját kelkáposzta főzelékem jobb is, mert attól jobban nő a seggem is, és ha igyekszem, akkor hamarosan akkora lesz, mint a nagy valagú barátosnémnak, aki már csak élivel tud kijönni a lakásajtón.
vicsori 2018.12.17 18:20:50
@Kálmán Barna Mikorka: Te vagy itt a legirigyebb, de tudom ám, hogy miért. Mert én rendszeresen nyerek a bingóóóóóóóóóóóón is, meg a kaparóson is, te meg csak bukod a sok pénzt a tippen. Meg persze irigykedsz a gyönyörű kabriómra, meg arra, hogy nekem még a WC-ben is van TV-m, és szól is mindig, hagy hallgassa az összes szomszéd.
Ja és persze leginkább arra vagy irigy, hogy engem nem hoz lázba szex, mert frigid vagyok, téged meg esz a fene az ilyen szép nagy seggek után, mint az enyém, meg a nagy valagú barátnőmé. Mert ha te a keszeg seggeddel ráülsz egy régi egy forintosra, akkor kilátszik alólad 99 fillér.
  Erősödik az adventi prés, de jól állok, úgyhogy ma a Gábor átjött, elültettük a Lucabúzát, aztán elmentünk vásárolgatni, forró csokit is kaptam. :)  A Szederinda ABC-jében vettem gyufatésztát a halhoz, mentes beiglit, és feltankoltam szaloncukorból. No nem a fára, mert borzasztó giccsesek, de…..
vicsori 2018.12.15 13:26:17
@dr.ahalan: Nekem ugyan nem tesznek alám a szomszédok, meg más sem, mert már megírtam, hogy frigid vagyok. A férjemnek is úgy kellett megerőszakolnia a honvéd üdülő melletti erdőben. Azóta dem bírom azt a gusztustalanságot, hogy egy férfi a péniszes farkát bedugja az én gyönyörűséges puncimba. Na, hogy a számba vegyem azt a förmedvényt, olyan isten pedig nincs. Tudom én, hogy mások megcsinálják, de még belegondolni is szörnyű. Ott van pl. az én világlátott, nagy valagú barátosném, aki még Münchenben is járt az Oktoberfesten, és ott a sörös lovak sírva könyörögtek a receptért, hogy miként lehet ilyen szép nagy zsírsegget hizlalni.. Na, hát az szopik rendesen, mint a kismalac. Fúúúúúj!
Aztán ott van az én parókás barátosném, aki meg az alázós szexre gerjed. Hogy ami a jó abban, ha az arcára spriccelnek? Na, az is fúúúj!
Nem mondom, férjemnek, meg később a barátomnak én is szét tettem néhányszor a lábam, de ennyi. Terpesztés, aztán nyomjad lüke! Semmi élvezet nincs benne. De kénytelen voltam, mert különben a férjem nem gürizett volna annyit, hogy minden évben újra tudjam tapétáztatni a lakást.
Hogy a férfiak mit élveznek ebben, azt soha nem értettem. A férjem meg jött azzal, hogy azért dug más nőket, mert én frigid vagyok. Igen, az vagyok, és? Mások meg egy arctalan nullák. Nekem meg van arcom. Jó nagy. És engem irigyel mindenki, mert van egy fél lakásom, meg egy kabrióm, ami a banké, de én használhatom. Igaz, télen nem, mert benzinre már nincs pénzem, meg sajnálom is elővenni a garázsból, meg vezetni sem tudok rendesen, ezért inkább kibiciklizek a legnagyobb hidegben is a világ végére, félig megfagyva ötven forint kedvezményért. Aztán elszórom ennek nyolcvanszorosát sorsjegyre, mert irtózatosan okos vagyok, és ezért is irigyel mindenki, főleg, az olyan arctalan nullák, akik vicsornak hívnak, mert ha mosolygok, akkor kilátszik mind a 64 bóti fogom. Pedig, ha tudnák, hogy még a zsebemben is hordok egy fogsort. Azt kapja, aki kéri.
Na, megyek is, hogy megegyem a szívósra mikrózott piaci lángosom.

Egy vicsor mára, kapja, aki kéri!
vicsori 2018.12.15 13:46:10
@dr.ahalan: Na akkor a mai nap játéka, kitalálni ki vagyok. Az első helyes megfejtő tíz percre bekaphatja ............. a tartalék fogsorom.