Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miszlikbe

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 444 lelt rá erre a Híradó-részletre, amiben a tüntetésekkel foglalkoztak, egészen pontosan azzal, hogy micsoda mocsok maradt a felszínen a túlóratörvény miatt utcára vonuló, de jóval, több sérelem miatt ideges tüntetők levonulása után. És hát maradt egy olyan is, amin egy akasztott ember látható,…..
miszlikbe 2018.12.15 03:08:53
@Nagy fasz vagy te Válasszunk: Most komolyan köcsög, milyen élet már a tiéd? Már elve az milyen kurva szánalmas, hogy van egy gazdád, aki megmondja, hogy hová mit kell kommentelned és parancsba adja, hogy naponta 100x áruld el a hazádat és végtelenítve hazudj, de úgy meg főleg szánalmas, hogy mindezt azért csinálod, hogy az uraid 30 millárdos magángéppel repkedhessenek meccset nézni, miközben te jársz busszal és eszed a szart.

Te egy kibaszott hulladék vagy. Értéktelen. Nulla. Mit gondolsz köcsög, mi értéke van annak a "munkának" amit itt végzel? Szerinted meggyőzől valaha bárkit is bármiről? Egy szart. Ide küldtek, mert tudják, hogy annyit se érsz, hogy legalább a 888-on kommenteltessenek. A gazdáid is tudják, hogy ez megnyerhetetlen hely, ezért ide a selejtet küldik, akiért nem kár.

Hát ez vagy te köcsög. Egy kibaszott selejt, még a gazdáid szerint is.

További jó bérkommentelést!