Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gergő Novák

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig nagy előszeretettel nézegetem az outdoor órákat, szeretem a robosztus felépítésüket és az utóbbi időben egyre rohamosabban fejlődő technológiákat amiket beléjük pakolnak. Azonnal felsejlenek a boldog „ifjonti” évek, amikor sziklát másztam és bizony a legtöbb felszerelés fogyóeszköz volt,…..
Gergő Novák 2018.12.15 07:37:05
@Adil86: Üdv. Esetleg letudnád írni a tapasztalataid az órával kapcsolatban? Nekem trázáshoz/hegymászáshoz kellene. A legfontosabb a magasságmérés és útvonal rögzítés lenne, illetve ezek későbbi visszanézhetősége telefonból. Mivel az órában nincs GPS arra lennék kívánis hogy a távolságot és esetleg a magasságot mennyire pontosan méri a telefon álltal? Valamint rögziti rendben az útvonalat? Bocsi a sok kérdésért :)
Gergő Novák 2018.12.15 11:35:17
@nezdmitrendelszblog: Köszönöm a választ. Igen gondoltam hogy nem épp ez a legmegfelelőbb csak megtetszett :) Igazából elég tanácstalan vagyok. Olcsóbb megoldások közül ajánlották nekem a NO. 1 f5, f7, f18 órákat valamint az Amazfit Bip (mondjuk ez a formavilág nagyon messze áll tőlem) órát. Igazából mind ugyan azt tudja/ígéri. GPS, magasság - hőmérséklet mérés, pulzus mérés, vízálló stb. Épp ezért vagyok bizonytalan hogy vajon mennyire is lehetne kezek használhatók hiszen mind 10-20 ezer között mozog. Papíron tudják amit kell, aztán a valóságban kitudja ügyebár... :) Esetleg ezekről vagy bármi hasonlóról tapasztalat,vélemény? Ha nincs akkor elengedem ezt az olcsóbb ársávot.