Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ralphus

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a 60-as évek amerikai filmiparában kellően elszabadultak az indulatok. Tombolt az erotika és a szexualitás a független filmesek körében, és köztudott dolog, hogy ezt csak egy lépés választja el az erőszaktól. A 60-as évek elején a stúdióterror…..
Vastagbőr Gordon az Avason járt 2010.02.19 15:01:00
No nem a híres lakótelepen, hanem a rendőrőrsön.Ma egyébként egész nap B.-A.-Z.-megyében kirándult, Kazincbarcika, Tolcsva, Edelény is szerepelt a programban, és Miskolcon a kórházban is lelkendezett egy sort.Az avasi rendőröknek is mondott egy csomó bullshitet (videó1, videó2),…..
Michael Bay filmen meglepődni nem menő. Az explosion porn (most találtam ki) nagymestere sosem házalt zsákbamacskával, Roland Emmerich kollégához hasonlatosan csak nagyon nagyban bír gondolkodni, vagyishogy gondolkodásról végképp nincs szó, csak látványról és nagyon nagy…..
Ralphus 2009.06.24 09:59:53
@lolz:
1.: Ha nem érdekel akkor minek olvasod, hovatovább miért írsz kommentet?
2.: Ha az orvos elrontaná a vakbélműtéted, szóvá tennéd és ezt válaszolná mit szólnál?
3.: A filmet csak fanok nézhetik meg vagy mi?
4.: Van benne pozitívum is, olvasd el még egyszer a cikket.
Ismert (film)történelmi tény, hogy a nindzsák a nyolcvanas években robbantak be a köztudatba, mármint a nyugati féltekén. Mifelénk a legtöbben talán Dudikoff munkásságára emlékeznek e tárgykörből, hála a hangalámondásos, rojtosra másolt kazettáknak.  Kevesebben tudják,…..