Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fuge

1 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bukaresti katonacsapatot erősíti a magyar-román ligában a kanadai Cam Severson, írja fix információként a Hargita Népe. A 30 éves kanadai néhány tucat meccsen szerepelt az Anaheimben és a Columbusban, legutóbb a Linz játékosaként az EBEL-ben próbálkozott.Utánanéztünk, és…..
Jégkorong Menjünk akkor Svájcba! 2008.07.28 17:22:00
A magyar jégkorongválogatott legfontosabb A csoportos meccseit darabonként 3000 forintért is megnézhetik a szurkolók Svájcban. Ha merünk nagyot álmodni, az sokkal többe kerül. Megvannak a vb-jegyárak, a tiketteket szeptember 8-ától kezdik árusítani. Alapos grafikonos szövegben…..
A negyedik mérkőzésen megszerezte első győzelmét az UTE. Igaz, ehhez hét juniorválogatott játékosra volt szükség, akik átmenetileg lilába öltöztek. Na meg arra, hogy juniorválogatott néven gyakorlatilag az ifik szerepeljenek.Szükség is volt a fiatalokra, mert az UTE tíz…..
Bár az időjárás a tegnapihoz képest nem sokat javult, csapatunk játéka annál inkább! E heti utolsó edzőmérkőzésünkön bíztató játékkal rukkoltak elő fiaink, és simának mondható 2:5-tel meg is szerezték a győzelmet. A keret ezúttal is alapvető változásokon ment…..
A mai napon szomorú hírrel kell szolgálnunk a Kedves Olvasóknak: újabb húzóember távozott a Megyeri útról. Szajbert Patrik - vagy ahogy társai becézik, "Patya" - a minap követte bátyját és Szirányi Bencét, aláírt a Nové Zámky-Stars együtteséhez. Vele együtt…..
A tavalyi OB 1-hez képest két új romániai csapat érkezett a nemcsak magyar bajnokságba: a gyergyói Progym és a Steaua Bucuresti. Bemutatjuk őket röviden, a történelmüket, interligás terveiket. A Gyergyószentmiklóssal kezdünk. A klub elődje 1949-ben alakult, az idők folyamán…..
Hétfő este lejátszották az új szezon első mérkőzését. Egy felforgatott 20 éven aluliakból álló válogatott játszott egy érdekes összeállítású UTE-val. Jó sok gól esett, de következtetéseket ne vonjunk le az eredményből.A találkozóról két honlap is részletesen…..
A jégkorongszövetség mozgatja a köveket annak érdekében, hogy minél több magyar szurkoló lehessen jelen Svájcban, abban a történelmi pillanatban, amikor Magyarország válogatottja jégre lép a legjobbak között, az A csoportban. Vannak jó híreink. A jelenlegi állás szerint az…..
Celebesz Pezsgőzés 2008.06.23 11:39:57
Tegnap este a zsír új teraszunkon ülve vártuk a 2. félidejét ennek a pocsák szar olasz-spanyolnak. Addigra elviselhetővé hűlt a levegő. Szal ültünk kint, egy-egy pohár pezsgővel és igen elégedettek voltunk az életünkkel:). Ugyan egy rakás kopasz földhalomra esett a…..