Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magyarázat

4 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában az egyik legnagyobb felháborodást kiváltó kormányzati intézkedés a vasúti és volán jegyek árának emelése és a kedvezmények megnyirbálása. Valóban rettentően sokba kerül a közlekedés és ez nagyon nincs így jól. A szintén nem olcsó benzinárak és egyéb…..
A legcsúnyább szó fasz picsa…..
"A kormánykoalíció fejére kimondott nem, miszerint egy nem demokrata, hazudós, az országot gazdasági válságba taszító, népét összeverető miniszterelnökkel nem vagyunk hajlandóak érintkezni, ez nem akadályoz meg bennünket abban, hogy az ország, az emberek érdekében részt…..
Mandiner blog Mondjon le 2006.12.12 23:07:59
Lemondásra szólította fel az MSZP helyi csoportja a trágár megjegyzést elejtő fideszes képviselőt. Mint a Pufajkás Turul gyűjtése mutatja, ennél alacsonyabbra tett lécet is sokan levertek volna, ha lenne ilyen előírás, vagy legalább szokásjog az Ország Házában. Különösen…..
Magyarázat Eszközök vagyunk 2006.12.12 23:22:00
A kapitalizmus az emberi önzőségre épül. Arra, hogy mindenki azt teszi ami önmaga számára a legelőnyösebb. Mindenki többet akar, mint ami éppen van neki. Ez egy teljesen természetes dolog. Tetszik, vagy nem tetszik ma Magyarországon kapitalizmus van, tehát a társadalmat az…..
Magyarázat Magyarázat blog 2006.12.12 20:26:03
Sokan előbb ítélünk, mondunk ki dolgokat, mint kellene. Nem gondolunk bele a történések hátterébe, véleményünk egyoldalú lesz és ebből gyakran nincs visszaút, főleg, ha környezetünk is megerősíti azt. Ebben a blogban ész érvekkel próbálok majd rávilágítani a…..