Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Voguegirl

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az oly sokak által fújolt Kristen Stewart teljes átalakításon esett át a W magazin jóvoltából, ami annyira jól sikerült, hogy a színésznőből egy szinte felismerhetetlen, ismeretlen szépséget faragtak. Az újságból már nem az a félénk kislány néz vissza, hanem egy gyönyörű,…..
Biztosan mondtam már, hogy mennyire nem bírom ezt a lányt. Kövezzenek meg a Twilight rajongók, de a legnagyobb bajom az vele, hogy a fotókon csak egyféle arckifejezést tud vágni (bamba), a filmeken pedig kettőt (rémült és tépelődő). Legnagyobb meglepetésemre egy szlovák magazin…..
Már többen is próbálkoztak a videós divatbemutató közvetítéssel, de a Burberry ház az első, aki mindenzt 3D-ben sugározta a világ nagyvárosaiban. Tokyo, Dubai, Los Angeles, New York és Párizs exluzív meghívottai tekinthették meg ilyen különleges módon a Londonban megrendezett…..
Az ember legjobb barátja a kutya. Sok felvetés szerint nem véletlen, hogy milyen kutyát választunk magunk mellé, és ez a választás tökéletesen le is képezi a személyiségünket. Idővel a kutya a tulajdonságainkat is átveszi, így méginkább igazzá válik az előző állítás. Pont…..
A Calvin Klein mindig is híres volt arról, hogy a lehető legszexibb modelleket válogatta kampányaihoz és provokatív, szexualitástól túlfűtött képeket készíttetett róluk. Kellan Lutz méltó folytatója ezeknek a hagyományoknak és Mark Wahlbergnél is izmosabban pózol a majd a CK…..
A Twilight őrület hatalmas méretet öltött, csak arra a pillanatra vártam, mikor jelenik meg végre valami olyasmi, ami a mi szempontunkból is érdekes. Nem olyan meglepő, hogy a szereplők némelyike időnként divattal foglalkozó lapokban is feltűnik (Taylor Lautner szerepel az e havi…..
OurFashion Donna Madonna 2009.09.25 14:03:49
Madonna minden egyes megmozdulásával heves érzelmeket vált ki az őt körülvevő villágból. Valaki gyűlölködő tekintettel beszél róla, némelyek pedig magasba emelik az énekesnőt tehetsége, egyedi stílusa miatt. Tegnap reggel félálomban bekapcsoltam a Tv-t, majd kezemben a…..
Ma éjjel került sor az MTV Video Awardsra New Yorkban, természetesen mindenki kitett magáért, mint a bavonullás közben, mint pedig a fellépőruhák tekintetében is. A sztárok egymást felülmúlva érkeztek meg a kapukhoz, Pink egy hatalmas tűzoltó autón gördült be az eseményre,…..
A legjobb az, amikor olvasók kérdéseiből születnek a posztok, hiszen akkor biztosan tudjuk, hogy ez érdekelni fog benneteket. De a legrosszabb talán az, amikor elmész egy idegen baráti társaságba és a lányok rákezdenek: "azt halottam te divatszerkesztő vagy, akkor biztosan tudod…..
OurFashion Kész horror! 2009.08.25 14:02:56
Ritkán marad tátva a szám, ha divatról van szó. Mert lehet egy ruha lehet szép, finom, jó szabású vagy színű, rosszabb esetben pedig egyszerűen csak ízléstelen. Viszont mikor ennyire extrém dolgokkal találkozom, elsőre tényleg nem kapok levegőt. Mert ezek szerint nem csak a…..
Voguegirl 2009.08.25 15:06:15
OurFashion OurModel 2009 2009.08.24 12:52:00
Az Attractive Models      OurModel 2009 - országos modellverseny Jelentkezés: 2009. augusztus 15-től 2009. október 15-ig Feltételek: olyan 14-19 éves lányok jelentkezését várjuk akiknek magassága, min. 170 cm, de nem magasabb 182 cm-nél.…..
Voguegirl 2009.08.24 16:16:45
OurFashion Napi Kedvenc Biankától 2009.08.13 13:01:38
 Mára két napi kedvenc jut, ugyanis megtaláltam álmaim fürdőruháját David Jones 2009/2010 tavaszi-nyári kollekciójában. Lehet, hogy a nagy fürdőruha szerelemben  a mosolyogós model, Miranda Kerr is segített, mivel Ő is nagy kedvencem. De mindenestre ez a fürdőruha…..
Tom Ford azt a klasszikus mondatot vette elő, kampánya kidolgozás közben, miszerint " a napszemüveg és a szemüveg már önmagában öltöztet". Az elég jól sikerült kampányfotó ezt alá is támasztja, hiszen a modell a képen gyönyörű és a lencse nélküli szemüveg is…..
Bármilyen elfogult is vagyok, a Bianca név nem hat meg ennél a táskánál - gyakorlatilag mintha egy mini hátizsák lenne, amit a hason kell hordani. Vagy talán valami nyolcvanas évekből itt maradó vicc lenne Alexander Wang mellénytáskája?Oké, ennél jobban már nem akarlak benneteket…..
Voguegirl 2009.08.11 17:13:21
Voguegirl 2009.08.11 17:15:42
OurFashion Ikonikus Enikő 2009.08.11 09:48:00
Íme, itt a napi Mihalik Enikő adagunk: Mario Sorrenti fotózta kedvenc modellünket a Vogue Italia egyik augusztusi divatanyagához. Az Iconic Items fantázianevű fotósorozat sötét, őszies hangulatú képekkel, gyönyörűen szabott ruhákkal és csodás cipőkkel csábít.Hiperszexi fotók,…..
Voguegirl 2009.08.11 11:46:44
Megvolt a Teen Choice Awards tegnap - maga a díjátadó számomra teljesen érdektelen volt, de a ruhák lenyűgöztek.Az egyik kedvencem Leighton Meester gyönyörű csíkos ruhában jelent meg. Az összhatás egy csodás kárminpiros tűsarkútól lett teljes. Imádom.Miley Cyrus rockerlánynak…..
OurFashion Családi business 2009.01.18 20:41:07
Az ex Spice Girl-t még tavaly kérte fel az Emporio Armani, hogy legyen ő is, csakúgy mint férje, a fehérneműket népszerűsítő kampány arca, valamint teste. Nem olyan régen pedig elérhetővé váltak ezek a bizonyos fotók Victoria Beckham-ről. A fényképeket Mert Alas és…..
Vajon a tervezőben túltengett a tesztoszteron, amikor megálmodta ezt az izgalmat?Igazából ez a Miss Geschick és Lady Lapsus által kreált póló egy Love or Hate?-ért kiált, de a FashionIndie szerint nagyon cuki, kreatív és vicces az ötlet, így inkább azt kérdezem:Ti felvennétek…..
Voguegirl 2009.01.07 14:21:36
A net-a-porter.com -on gyönyörű, finom, elegáns és nemes anyagokból készült ruhákat kínálgatnak az odalátogatóknak a két ünnep közötti családi összejövetelekre. Már a tavaszi trend látszik ezeken a darabokon, sok maxi ruha van közöttük és szinte mindegyik pasztell színben…..
Voguegirl 2009.01.02 20:20:28
OurFashion A legstílusosabbak 2008.12.25 22:51:00
A 2008-as év végére összehozták az ezévi legstílusosabb karakterek listáját. Meglepetésemre nem csak hölgyek alkotják a 10-es fogatot, hanem férfiak is béreltek maguknak helyet a sorban. Hogy izgis legyen, a végéről kezdeném bemutatni a megtisztelő 10-be jutottak nevét.…..