Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zvdegor

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezentúl minden héten jelentkezünk egy bónusz poszttal, melynek funkciója abban merül ki, hogy teret adjon a kötetlen beszélgetéseknek, a marhaságok bekommentelésének és megvédje a többi posztot a szélsőséges szétoffolástól. Tehát ki a jobb, Cé vagy Messi? Mi lesz a Real…..
Zvdegor 2009.06.24 22:45:36
@Csöncsön: Én erről nem vagyok meggyőződve, de a világért sem akarlak eltéríteni a véleményedtől ;)

Inkább 6-4 arányban adnám a spanyolok javára. Nem szabad már lebecsülni az USA-t szerintem. Minden meccsen kapnak szinte egy kiállítást, s mégis döntőznek. Ha helyzetbe kerülnek, jó eséllyel helyesen használják ki. A legerősebb csapat most mentálisan, s szerintem fizikailag is. Persze technika/taktika kapcsán még jócskán van hova fejlődniük.
Nem sok hiányzott ahhoz, hogy egy év elteltével ismét egy díszsorfallal kezdődjön a világ legnagyobb érdeklődést kiváltó rangadója. A Valencia, az Atlético és az Espanyol - szerepükből kilépve – elfelejtettek felnégyelődni, így a Barcelona játékosai a bajnoki cím…..
Talán a világ két legjobb csapata találkozik kedd este a Bajnokok Ligájában. Ezt úgy értjük, hogy szerintünk a Barcelona és a Chelsea is jobb csapat, mint a másik ág két elődöntőse, így ha odáig nem is merészkednénk, hogy előrehozott döntőnek tituláljuk a meccset,…..
Zvdegor 2009.04.28 22:55:19
@heinrich: kimegy 4-3-3-ba, s kifog egy jobb napot. Ez a tippem :)

Más kérdés, hogy szvsz ezt most is megtehette volna.

Vagy pörget egy MU-t, s ugyanezt a szart nyomja, csak közben talál egy gólt. Most is volt rá esély. Persze ezzel elbassza a meccset ugyanígy...
Zvdegor 2009.04.28 23:18:28
@drosiii: a legjobb provokatív mondat, amit ma olvastam :)
A BL és az FA kupa között egy apró különbség van, és az az Everton. A tavalyi kiscsapatos elődöntőkhöz képest most három gigaklub lesz ott a Wembley-ben, hogy szórakoztassa a megjelenő kilencvenezer nézőt. Ettől függetlenül jó lesz figyelni az aprócska Evertonra is, mert ők…..
Az igényszintünk - a tegnapi kilencvenperces focireklám után - egy csöppet magasabbra került. Ha nem is várható hasonló adok-kapok gólparádé, de az izgalmak szinte biztosra vehetők mindkét párharcban. Az idegenben lőtt gólok miatt, az Arsenal és a Porto egy…..
Zvdegor 2009.04.15 23:27:10
@Tika_: Deco elpasszolása pl csak a részükről volt win :)
Zvdegor 2009.04.15 23:28:19
@Zvdegor: Hohó, rossz irányt néztem :) Akkor Zambrotta :)
Zvdegor 2009.04.15 23:35:13
@Ferguson: Itt örömködsz, ujjongsz, meg fényezed a csapatod egy ilyen meccs után; nézz körbe, hányan teszik még ezt :)

Ne érts félre, semmi bajom a szurkolással, de ez bizony vastagon 'vörös posztó' :)
Rinyál az ember, hogy semmi értelme nincs az oda-visszavágós rendszerben lejátszott párharcok első meccseinek, aztán pont egy BL-negyeddöntőben fordul meg minden. A mai két meccsnek ugyanis pont semmi értelme nincs, az odavágókon gyakorlatilag eldőlt minden, mi magunk Benitez és…..
Zvdegor 2009.04.15 00:04:27
@Csöncsön: szvsz nem lesz Barca-Mu kopír... Én nagy meccseket várok személy szerint, 2-3-4 évvel ezelőtti meccsekhez hasonlókat.
Zvdegor 2009.04.15 00:22:35
@dann: Hiddink nem ruszki :)
Guus Hiddink fura húzása, mely szerint nem Bellettit, hanem Braniszlav Ivanovicsot állította a védelem jobb oldalára, minimum kétszáz százalékosan bejött. Ha az volt a néderlandus terve, hogy a szögleteknél fogalmatlan Reinát meg fogja alázni a középen is bevethető szerb védő -…..
Zvdegor 2009.04.09 16:25:35
@Sath: Ki a fasz sztárolja, már kezdesz kurvára az idegeimre menni.

Annyi volt az állításom: ha az elmúlt két szezon alapján választanom kéne valakit, aki góllal eldönt egy fontos meccset, ő lenne a negyedik a sorban.

Az, hogy te hadoválsz mindenféle másról, és azt én leszarom, nos, ez így van. Kurvára nem érdekel, mit csinált Giggs hét szezonon keresztül, mert nem 'a hét szezonon keresztül kiváló, egyenletes játékot nyújtó' fickókról beszéltem.

Én aztán nem tisztelem, azt sem hiszem, hogy olyan hűde-hűde szupermaradandót alkotna. Beidézem az ebben a postban szereplő állításom mégegyszer, hátha akkor felfogod:

'Annyi volt az állításom: ha az elmúlt két szezon alapján választanom kéne valakit, aki góllal eldönt egy fontos meccset, ő lenne a negyedik a sorban.'
Zvdegor 2009.04.09 16:51:40
@Sath:

1. A hozzád hasonló idióták miatt utálnak meg az emberek bizonyos csapatokat.

2. Cé-ügy: csak a BL-t mondom, jó? Döntő tavaly, Lyon tavaly, Roma tavaly.

Most visszakérdezek: mondj egy épkézláb csapatot, akikkel ezévben a 'korszakos' Barcád találkozott?

3. Csak miattad fogok kéjesen röhögni, ha a Barca kiesik egy angoltól az elődöntőben.

Zvdegor 2009.04.09 17:14:41
@Sath: konkrétan, ezek miatt nevezlek idiótának:

'céronaldo meg azért hagyta ki a tizit a barca ellen, mert egy luzer. ' --> A megfontolt és megalapozott állítás.

'De a k*cs*g chelseaből szted miért állítottak ki embereket minden alkalommal?? ' --> Az ellenfél csapatának tisztelete.

'HAHAHA, na ezt azért kaptátok, mert bántottátok Messit. :)' --> Az érvek alapja.

'ez az élő példa arra hogy az adott mecs dönt, ott és akkor. különben kurva szar lenne, mert az olyanok mint Te mondanák meg hogy mennyi lesz az eredmény, és sajnos a sok olasz és angol druki inkább olyanokat hoznának össze, mint az elmúlt évek liverpool-chealse-jei, nem mint a mostani.' --> Ezt nem is kell minősítenem...

'az a baj hogy nem figyelsz.' --> Mondod te, aki előbb elkezdesz Zidaneról hadoválni, aztán meg azt sem vágod, Terry vagy Lampard hagyta-e ki a tizit múlt évben.

Tényleg nem te mondtad, h korszakos a Barca, az pusztán csípte a szemem.

De gyerünk, te se kerüld ki a kérdésem: egyetlen épkézláb csapatot kérek. Nem kettőt-hármat; egyet. S ne a Villareallal meg az Atleticoval gyere, mert kiröhöglek.

Ennyi. A továbbiakban nem érdekelsz.
Látva a Manchester United töketlenkedését a Porto ellen – nem kisebbítve persze a portugálok érdemeit – már óvatosabban kell közelítenünk a Barcelona esélyeivel kapcsolatban is, még ha ez Bayern a kanyarban sincs a Portóhoz képest, akkor is. A bajorokban egyébként is…..
Zvdegor 2009.04.08 23:23:57
@popp: Mire alapozod, hogy nem lenne egy angol csapatnál a labda egy Barca ellen? Arra, hogy a Bayernnek/Lyonnak ez nem sikerült?

Erre még emlékszel:

www.youtube.com/watch?v=1L8zlebbfz0&feature=related

?

Nézd meg a játékot. Az elődöntőre minimum ezen a szinten lesz a Chelsea megint...

Nem mondom, hogy a Barca gyenge vagy esélytelen, de még mindig nem volt tesztelve T4 angol csapat ellen.
Ma kiesik egy esélyes, ez már egészen biztos. Meglepetés lenne, ha a tegnapi gólzáporhoz akár csak hasonló termést hozna a BL-nyolcaddöntők második játéknapja, bár ezúttal is lehet bízni a surranópályán érkező Porto-Atléti kettősben, és a Barcelona is kitömheti az első…..
Zvdegor 2009.03.12 00:39:28
@bedobásnál nincs les, ezt használta ki: nem okoskodni akartam, pusztán ellenvetésemet fejezni ki azzal szemben, hogy a vásárlóerő jelentené egy klub gazdaságát, a fenti listán szerepel a %-os növekedés, s az adósságállomány is, a 'becsült piaci érték' mellett.

Persze az is lehet, hogy komplett hülyeség a lista. Mindenesetre, a számok számok, s nem hiszem, hogy a Forbes direkt úgy csavarta a dolgokat, hogy ez jöjjön ki.

No offense.
Zvdegor 2009.03.12 00:52:26
@bedobásnál nincs les, ezt használta ki: no para, hülyeség volt csak úgy belinkelni, de lusta voltam :)
Természetesen leginkább a Derby della Madonnina felé kalandoznak gondolataink, pedig a 24. fordulóban sok, külön-külön is igen nagy jelentőségű kérdésre kapunk majd választ – amellett, persze, hogy végleg eldől: a Milan nem lesz bajnok. A Genoa és a Fiorentina az utolsó…..
Zvdegor 2009.02.15 20:27:58
Zvdegor 2009.02.15 22:18:02
@Titi120: Jaja :) Épp örültem, hogy végre lekapják azt a tufát, erre ki jön be helyette? pfff...
Az utolsó és a legjobban várt negyeddöntő következik. Olaszország és Spanyolország változó előjelekkel készül a mérkőzésre, azonban mintha kifordult volna a világ magából , hiszen az éppen csak továbblépő olaszok bizakodnak, míg a simán továbbjutó spanyolok félnek. A…..