Regisztráció Blogot indítok
Adatok
6paw

33 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez is eljött, az utolsó lovi bejegyzést hogyvoltozom ma, el is morzsoltam egy könnyet.  Karola falja a lépcsőfokokat dühödten, úgy ront be, mint egy különösen izgatott kamion. Ékszer egyből rá is startol és felölti a fogadatlan tyúkprókátor gúnyát. Mert Ő úgy ismeri Eriket mint a tenyerét és…..
Takarogy innen - szól a légyre Helga és kajával teli szájjal bassza oda az udavarhölgyi koronáját. Miss Love Island nem beszélhet így - billenti helyére IzomTibi a dolgokat benne. Priviben meghallgathatjuk, hogy annyira be van vadulva Helgától amennyire még soha senkitől, szóval lassan falat bont a…..
Elég lassan indul a rész, még ott tartunk, hogy Karó nem érti, miért baj az, hogy seggeket fogdos bekötött szemmel. Le kell ülni és megbeszélni higgadtan, így is lesz és gyerekek, a műsor első őszinte bocsánatkérése megszületik, Karó részéről. Nem tudta, hogy Eriknek ez rosszul eshet, itt már csak…..
Bele is csöppenünk Zsófi és TC békülésébe. Nyilván ennyi pénzért Zsófi el tudja viselni a bocsánatkérést. Az egész jelenségből a legizgibb rész ez az alul kabrió top:..
Ma kéne edzenem - szól Helga, hogy Tibi figyelmét magára vonja - ma fogok edzeni - javítja magát azonnal érezve a rosszalló levegővételt. Ettől Tibi kap is egy érzelmi flow-t, amitől ilyeneket bír mondani, hogy vibrál, meg hogy oficális pár. Lényeg a lényeg, nagyon kajli lett Helgába, aki ezt…..
6paw 2019.10.03 21:07:10
@Mate4182: én sem csípem mint embert Diát, de legalább egy dinamikus karakter a sok szürke egér között és csinálja a műsort :) Miután kibaszták a Karolát és Niát is, eltűnt az élet a villából.@megvagyhadnagy: 10/10 es válasz :D
Csapjunk bele a maiba, izgalmas lesz, mert valaki távozik! Zsanért láthatjuk, aki nehezen éli meg, hogy a Vezérkan IzomTibi már más kikötőbe hajózott. Zsani lassan de biztosan rájön arra, hogy pont úgy mint kint, itt bent is B vagy méginkább C -terv. A legszomorúbb, hogy fogalma sincs arról, hogy…..
Kora reggel 10 környékén Stricián ébreszti Zsófit és biztosítja arról, hogy továbbra is szereti, ezt a macho-nő egy tudommal nyugtáz. Ezután egyből Zsanér panaszáradatába csöppenünk, Izom már nem szereti annyira.. nem igazán értem mit mond, mert olyan mintha szájzára lenne, szerintetek tud ásítani?…..
Ismét erőltetett táncikálással indul a nap a lávájlenden. Üzenet érkezik, ami robbantja a párokat, mivel szegény Gergő nem tudta kiválasztani az ÉKSZERT tegnap máglya szerelemből, most a szerkik úgy döntenek, megbüntetik szerencsétlen nyomorultat. Kap egy napot együtt ezzel a szexállattal Andi, Erik…..
Először is elnézést a kései hogyvoltért, nehéz a munka és a semmittevés közti kényes egyensúlyt fenntartani, ma ez például nem is sikerült. Csapjunk is bele, IzomTibi kézisúlyzókból és gyertyákból csinál a fűbe egy szív formát, gondolom Schwarzenegger szellemét próbálja megidézni. Ez sajnos nem…..
Úúú deszééép - csodálkoznak rá a kúrós odura. Pezsi és buja fények, minden ami kell egy ilyen szexbarlangba, tisztára mint egy mátészalkai wellness részleg. Mély gondolatok, Nia tart továbbra is attól, hogy Gábor többet érez, mit sem törődve a műsor alaptematikájával. Bele is kezdenek a huncut…..
Bele is vágunk a közepébe, rapidrandi az új fiúval, Mátéval, aki akkora tuskó, hogy a láncfűrész lefulladna benne.  Hősünk újabb próbálkozást tesz a szekunder szégyenérzet magasabb szintjére emelésével, első áldozata MissHunAndi. Andi üdítően nőies jelenség az amúgy eléggé férifas viselkedésű…..
Gyors elemzéssel indul a műsor, hogy mi történt a zuhanyban, hát Zsófi interpretálja férfiasabban a történteket: összekeveredtünk, Striciántól csak csajos szirénázásra futja. Karola persze vérig van sértve, úgyhogy ágyból kivonul. Strici nagy kópé, elbugázza Zsófi kedvenc plüssmaciját, majd a…..
6paw 2019.09.08 14:23:37
@GTI100: Mea Culpa.. kurvagáz vagyok.. ez a műsor megöli az agysejteim
Még mielőtt belekezdenék, tájékozódást könnyítendő egy kis segédletet rögtönöznék, ki kivel van jelenlegi állás szerint: IzomTibi és Mekis már nem annyira együtt, mert az intelligencia hányadossal van egy kis baj. IzomTibi és Szilvi (a sörényes), lassan szövögetik a párosodást. Tícián és Karola…..
A játék ahol a szerelem a tét - és hogy a VV -be az áthallás teljes legyen, itt vagyok én is 6Paw hobbihogyvoltozó. Csapjunk is a lovak közé, mert sok minden történik a mai epizódban! Kitti megmutatja nekünk, hogyan lehet azonos hangszínen affektálni perceken keresztül, mellé mintegy a…..
Eljött hát a nap, amikor két szerethető karakter közül távoznia kell majd valakinek. Nem volt még párbaj, amelyen mindkét fél gondolkodó ember lett volna (általában egyik sem az), nem is igazán értem, miért nem a kaucsukhomár Kebab ül a PUA helyén. Anikó magára rántotta a…..
Bajusz hobbiszélerőmű Péter felel ma a hangulatért, amiből biztosan nem lesz hiány. Első körben a Rúdlény kűzd meg valamelyik ÉNB-sel, nem túl szemérmesen nehézsúlyúnak hívják.. Azon gondolkodtam, hogy Renin ez a fogvédő talán inkább javított, mint rontott optikailag. De aki…..
  Egy vallomással indítom a mai összefoglalót: kicsit megtörtem, amikor Rúdlény rántottával teli pofával ugatott közel olyan minősíthetetlenül mint a Győzike a belevalóban. Igazán nyomasztó és negatív ember, talán VV Vera volt hasonló a realityshow-k történetében. Ennek köszönhető az eltűnésem, de…..
Elérkezett a párbaj napja, tudatja velünk a cigány órakereskedőnek öltözött PuskásP, majd bekokainozott indián módjára artikulátlanul üvöltve rakja máglyára a féltve őrzött agysejtjeinket. De előtte egy kis öfi! Az utolsó éjszakára hálótársat kell választani az öreg HP Baxxternek. Bizony itt…..
Kellemes estét, itt az elveszett gyermek, 6paw jelentkezik. Elnézést kérek a Belevaló hogyvoltok népes olvasótáborától, sajnos kaptam egy férfináthát, aminek következtében diétára küldtem az agyamat. De ennyit rólam, lássuk mi történt a vellában. Bajszi Petya köszönt minket olyan széles…..
6paw 2019.01.03 22:50:47
@Ay Mama, Que paso: sztem voltak... tegnapig
6paw 2019.01.03 22:56:49
@oh..my...: mia fene az az EKG? :D
Baukó Őrmester jelentkezik ma este, immár sokadjára, nem hittem volna, hogy valaha ezt leírom (és már most meg is bántam), de picit hiányzik a dementor. Rögvest tájékoztat minket, hogy Vivien elérte a vágósúlyt, jöhetnek a böllérek! De előbb VENDÉG, mégpedig Era. Hát ez csodás, megkapta a…..
Elsőre egy jó hír: eljött az első adás amikor Éva nem terjeszkedett túl a műsor keretein és megkímélt minket magánéleti vergődéseinek részleteitől. De itt sajnos véget is érnek az örömteli percek, ugyanis az egyik legtrashebb epizód következik. Történt, hogy a közösségi…..
6paw 2018.12.30 15:35:23
@mobilos perpetuum: Olvass sixx-et akkor, én is azt teszem :) Rosszindulat nincs, Zsu aranyos csaj, de ha faszságokat beszél, le fogom írni, előre is bocsi :)
Boldog Karácsonyt mindenkinek, ezúton is elnézést, hogy nem írtam, de most pótolom! Kezdjünk is az elején, ahol a Pán egy poharat pöckölve kényszerít minket arra, hogy az üveghangú "éneklésüket" hallgassuk. Ha még ez önmagában nem lenne elég, a Rúdlény is rázendít, amire…..
6paw 2018.12.29 12:59:20
@Im just here for the comments: 1. Elnézésed kérem, sajnos így az ünnepek alatt kissé limitáltabb időből gazdálkodom, ami nem indok arra, hogy slendriánabb munkát adjak ki a kezem alól, viszont az elfogyaszott pálinka igen, szóval sorry.
2. Pumped Ánusz poén, nem a melegek ellen szól és nem homofób. Amikor Ánusz a bemegyek, megtetszik, megbaszom szentháromsággal indította a játékot, mindenki azt gondolhatta, hogy végre egy érzőszívű machót láthatunk. Erre kiderül, hogy minimum kétoldalt vajazza a kenyeret, ami nem gond. A gond a hiteltelenség és álságosság, ami végigkísérte a játékát és ami egyébként ordít azért, hogy írjunk róla.
Éva jelentkezik ma este sokkos állapotban, zárlatos mikroporttal, így alig érteni, amit magához mérten összeszedetten mond, mégpedig, hogy Csokit kizárták a játékból, de lássuk hogy is történt. Kapcsolás a villába, Anikó jelenik meg a teleképen, mire Roli meglepettségét egy dikk-ben összegzi. Greg…..
Csaló, félrevezető, szélhámos, kókler, szemfényvesztő, becstelen, hantás, átverő, megtévesztő, simlis, füllentő, széltoló, svindler, lódító, ámító. Ennyi szinonimája van a szótár szerint a „hazug” jelzőnek, aminek ellenére ez az egy hangzik el az adásban, ez viszont…..
6paw 2018.12.22 23:00:21
Roli most tudhatta meg, hogy a ma esti műsort is a dementor vezeti, ugyanis velem együtt sír. Való igaz, már bele is kezd a ma esti menü prezentálásba a Győző, lesz itt mélység magasság. De ami a legfontosabb, ismét kiskamasz módjára nyúzhatja a gyíkját, mert lesz MASSZÍROZÁS! Mégpedig az Özvegy a…..