Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tivadar_

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pacsai életéről szóló könyv nagyban készül, ezt szeretnénk nem titkoltan promózni azzal, hogy felvezetjük egy olyan beszélgetéssel, amelyben előzetesen is választ kaphattok arra, hogy miért is akar Pacsai írni és mit várhattok a könyvtől. Az interjú után pedig a múltkori Patreon posztban debütált,…..
Tivadar_ 2018.12.11 09:50:35
Vicces olvasni az ilyen bejegyzéseket, feldobja a munkás órákat :-)

Azonban hihetőbb lenne, ha azt a 950-et kicserélné mondjuk 350-re!
Tegyük fel, hogy a csávó 38 éves és 18 éves kora óta hágja visszautasíthatatlanul a nőcskéket. Ez összesen 20 év, azaz 7305 nap a szökőnapokat is beleértve (jó csávó február 29-én is kurik).
Ez tovább számolva 998 nőnél azt jelenti, hogy emberünk 7,3 naponta, azaz minden héten megkúrt egy különböző nőt az elmúlt 20 év minden hetében! Persze ez egy átlag, simán összejöhetett egy héten 2-3 különböző nő is és néha egy sem (bár ezt nehéz elképzelni egy ilyen adoniszról).
Ez azt is jelenti, hogy az elmúlt 20 évben sosem volt párkapcsolata rövid hetekig sem, amikor csak egy nőt kúrt, sosem volt olyan melós hete, amikor egyszerűen nem volt ereje kúrni vagy olyan beteg volt, hogy ágyban döglődött és a 4k-ás Prémium Bukkake poreszre sem merevedett meg a farka.
A 998 nőt is olyan jól sikerült megválogatnia, hogy a fasza egyszer sem hasonlított a PirosPöttyös rudira és nem szorult 4 hetes penicilin kúrára.......

Még így is a fenti randis műsort tekintve a bőséges borravalóval mai áron egy ilyen vacsora töménnyel nagyon alsó hangon 15k, azaz 998*15k = 14.970.000 Ft, csak a vacsikra + 998 * 300 = 299.400 Ft csak gumira (így csak a nyelve lesz pöttyös :-)

A belvárosi garzon szépen berendezve 35 millió, a kocsik további 10-es, hobbik, egyéb költések stb. Még azt mondom, hogy anyagilag nem is lehetetlen kis cofidis segítséggel!
No de hogy minden héten új szukát mákoljon? Annak kicsi a valószínűsége, de nem lehetetlen esemény, szóval kíváncsi leszek a következő bejegyzésre is :-)))