Regisztráció Blogot indítok
Adatok
partyaddict

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Azt mondják, a sajtó ne foglalkozzon saját magával, és mi eddig példásan megálltuk, hogy egy bizonyos kolléga ügyes-bajos dolgait posztolgassuk, pedig higgyétek el, heti rovatot lehetne megtölteni a munkásságával. A mostani húzásánál viszont gyengének bizonyultunk, mert kollegialitás ide vagy oda,…..
partyaddict 2013.10.15 09:30:46
Ez nem ugyanaz a tag akit egyszer már le akartak sittelni szoftverhamisításért, például mert sikeresen feltöltötte a netre a magyar Imperium Galactica 2-t? Csak mert akkor ez szimplán egyedfejlődés, semmi kirívó. Jövőre majd jöhetnek a nyugdíjas nénik táskaletépései, onnan meg a csillagos ég a határ (vagy a Vatera).

hirek.prim.hu/cikk/24833

Ítélet született a Costello-ügyben:
A Budai Központi Kerületi Bíróság, 2002 március 05. napján hozott jogerős ítéletet Herpai Gergely ügyében, aki Costello néven az interneten keresztül értékesített illegális szoftvereket. 3 rendbeli jelentős vagyoni hátrányt és 1339 rendbeli üzletszerű, részben folytatólagosan elkövetett szerzői vagy szomszédos jogok megsértése bűntette miatt a vádlottat a Bíróság 8 hónapi börtönbüntetésre ítélte, aminek végrehajtását 2 év próbaidőre felfüggesztette.

Rossz útra tévedt szakújságíró A TV 2 értesülése szerint egy monori illetőségű számítógépes szakújságíró törte fel a tesztelésre kapott Imperium Galactica 2 játék másolásvédelmét, bár a MaNcs információi szerint valószínűbb, hogy az interneten szerezte meg a Sony Securom másolásvédelmi rendszer feltöréséhez szükséges információkat. A több hazai számítástechnikai magazinnak is dolgozó férfi a játékot Costello álnéven 4000 forintért kínálta eladásra az interneten, a nyomozók a házkutatás során 900 darab másolatot találtak, és letartóztatták a crackert, aki a rendőrség szerint több mint hétmillió forintos kárt okozott a magyar tulajdonban lévő kiadónak.