Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tódí

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A National Geographic írt egy érdekes jelenségről, melyre egy tanulmány hívta fel a figyelmet. 2002 és 2004 közötti űrhajós sérüléseket vizsgáltak, melyek közel fele a kézzel volt kapcsolatos. A magyarázat az, hogy az űrséták során, amikor kívülről dolgoznak az…..
Nyilvánvalóan az a magyarázata a Trixi78 levelében foglaltaknak, hogy strandra az emberek nem visznek magukkal karórát, ezért nem tudják, mennyi az idő. Aztán egyszerre csak észbe kapnak és felelősségteljes emberekként hanyatt-homlok rohannak haza megetetni a jószágokat. A tegnapi…..
Praxis Szoptasson, ne hisztizzen! 2010.07.14 06:00:00
Tisztelt Praxis, Az alábbiakban olvashatják szülésem történetét a Telki Magánkórházban! Ha valaki azt hinné,hogy ott különbül bánnak az emberrel a pénzéért,sajnos téved.   A panaszlevelemre kaptam egy sablonlevelet,melyben közölték,hogy szakmai hibát nem találtak.Én…..
Egy hete költöztünk Hencegnővel a palotánkba, amit a gonosz brigantitól szereztünk meg fondorlatos módon, - Hencegnőnek köszönhetően - igen jutányosan. Egy fehér ló, egy aranyos nyereg és egy gyémántokkal kirakott fék volt az ár egy csomó fűért, egy marék földért és egy…..
Hencegnő nyomi kis élete 2008.06.27 17:40:05
  Mielött bárki is azt hinné, hogy még csak most állok neki főzni, meg hogy ennyire ráérek, azzal közölném, hogy nem, ezt a bejegyzést nem most írtam, hanem kb 15:00- kor, és egészen idáig azt írta ki az oldal, hogy "mentés" :OOOoooo Na mostanra untam meg a…..