Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sotetszoba

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sötétszoba 2009.01.18 21:05:00
először volt a világfájdalmas rész, magam körül mindenkit meggyűlöltem rész. a szülők, akik tán idegbajossá tettek, a munka, ami balek bénának néz, s ez az egész köcsög világrend, amihez alkalmazkodni kell, s amibe kurvára nem illek bele. az élet szar. illetve az élet az…..
sötétszoba 2008.11.10 23:18:18
értelmezés kérdése. ha akarom hiszti, ha akarom utolsó szó. ha akarom gyűlölet, ha akarom szerelem. ha akarom, kedves volt, ha akarom, ő is megőrült. ha akarom, én is...
sötétszoba 2008.11.09 15:54:53
persze még mindig nem számoltam ki, hogy hová esik, persze már most blokkol a gyávaság. no meg azóta egyszer majdnem sikerült megerőszakolódnom. közepes ijedtség, enyhe fájdalom. majdnem elmondtam Egymásnak, de attól féltem, hogy erre is csak olyat mond, amit az agyam gonoszságnak…..
sötétszoba még 66 nap 2008.11.05 21:41:36
vicces, hogy ugyanerről szólt az utolsó bejegyzés is. aztán az össze(nem)költözős fless után pedig újra ez lett. konkretice gyűlöl. egyelőre ezt nem tudom feldolgozni, mostanáig sem értem, hogy mi történt, s miért kell így történnie. ellenben az utolsó jó is eltűnt az…..
sötétszoba hétnapos háború 2008.09.01 23:16:06
merthogy történetileg úgy alakult, hogy amikor felévettük a diplomáciai kapcsolatot, azonnal megkezdődött a két lakosság közti keveresedés. nyolc napja azonban EgyMás néhány rövid hivatalos jegyzék kiadása után hermetikusan lezárta közös határunkat, s annak mindkét oldalán…..
Azt eddig is sejtettük, hogy Győzike nem mindig önszántából szakít Bea asszonnyal, meg van az írva, persze nem szó szerint, hogy az „Őrületbe kergetsz, hogy az ördög vájná ki a szemed”, hanem, hogy Győzike hajba kap és üvölt Beával. A harmadik perc környékén pedig…..
sötétszoba 2008.07.28 22:03:29
én majdnem dugtam és nem meséltem el. igazából egy darab banán játszott volna összesen. ő azonban dugott, viszont elmesélte. ő a jobb, én a rosszabb. mondtam Anyunak, hogy kisebb korban azt hittem, hogy esetleg valamelyikük öngyilkos lesz, annyira ki fognak készülni egymástól.…..
sötétszoba 2008.07.23 23:27:25
volt valami híres mondat, aminek az volt a konklúziója, hogy fel kell mondanom. még angol órán. ..
sötétszoba 2008.07.22 23:08:47
persze valahogy megint lett füstöröm, s nem is bírtam visszatartani, már Másodmagamnál rákezdtem, s el is indult a para a szélrózsa minden irányába, hogy akkor a holnapi mi lesz, amikor a KávéTea mesterhűvösített helyiségében ülünk a versenytársakkal, s úgy fogunk húzódozni…..
valahol ez ott kezdődött, hogy jött egy sms, na de kitől. először nevet kellene adni neki, meg majd szépen sorban újra mindenkinek, ez a költözés, a kis ország, s a feltűnően hamar egymásba érő kapcsolati rendszerek átka.hősünk nem lehet Helyimeleg, mert kiderült, hogy ebben a…..