Regisztráció Blogot indítok
Adatok
M1978

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anyánk, az index már beszámolt az Angliát lázba hozó Big Brother botrányról: a valóságshow celeb kiadásában "kutyának" és "pakinak" (a derogatív jelzővel az angoloknál a pakisztáni és indiai bevándorlókat illeti a társadalom kevésbé toleráns és IQ-harcos…..
Subba Mindennek a vége: privi.hu 2006.12.14 22:35:00
Mi itt a Subbánál büszkén állíthatjuk, hogy nagyjából a komplett magyar internetet láttuk már. Soha semmin nem lepődünk meg, az olvasók által beküldött linkek többségét látva még a szemöldökünket sem húzzuk fel. A privi.hu azonban más. A privi.hu ugyanis a magyar internet…..
Csáp Géza Az év metálja 1. 2006.12.26 10:00:00
Év végefelé az ember óhatatlan késztetést érez arra, hogy mindenféle listákat generáljon, majd ezeket közzétegye, a csépgéza metál szekciója sem maradhat ki ebből az össznépi baromságból, lássuk hát, hogy melyik 5 album került be az év metálja lista első részébe! Stone…..
w Térj meg, Viktor! 2007.01.16 07:00:00
A tegnapi párttabló koccant kissé a Magyar Nemzetben megjelent rágalom- és fenyegetésfüzérrel, miszerint Schmidt Mária, Áder János (?!), valamint barátjuk, Gonosz Nagytőke pártot készül alapítani. Pont olyasmit, mint amivel Pokorni Zoltánt vádolta meg a Pravda pár hónapja:…..
Először ledöbbentünk a könyv hírére, majd elkezdtük olvasni a Nagy Fasz-alapú vallás szent szövegét. Az második részben tisztáztuk a nő állagromlását, majd megfejtettünk egy metaforát, hogy végre megtudjuk, Bakos álnéven ír Gyurcsány, aki kézrátétellel gyógyít. A…..
comment:com Fütyi a tévében 2007.01.15 10:51:00
Mindenkinek van egy álma, én speciel kukásautót akartam vezetni gyermekként, később régész akartam lenni, majd pornószínész, végül a családom legnagyobb megkönnyebbülésére más pályát választottam, most meg késő sírni az elszalasztott lehetőségek miatt. Fütyi, a Budapest…..
Tisztában vagyunk azzal, hogy aki női magazinból tanul dugni, annak kevés tartós kapcsolata lesz férfiakkal. A Joy aktuális száma azonban egész egyszerűen elképesztő. RÁGCSÁLD AZ ÁDÁMCSUTKÁJÁT??? SZOPOGASD A HÓNALJÁT??? Magyarországon nem borotválja minden férfi a hónalját,…..
A rajongásnak is van határa, gondoltuk eddig, pedig nem, nincs neki. Az egy dolog, ha az ember a szobája falát Nox poszterekkel dekorálja ki, mert legfeljebb nem látogatja meg senki, ami adott esetben még áldás is lehet, esetleg vesz magának egy Pély Barna arcmásával ékesített…..