Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NEWHOPE

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elején csak vasárnap csinálod. Egy kis kikapcsolódás semmi más. Tetszik.Aztán már szerdánként. Olyan mint egy rossz szokás. Aztán már hétfőn és pénteken is,mert olyan jó. A végén pedig elkap,és már minden nap csinálod. Úgy érzed ha nem csinálod akkor folyamatosan rá…..
NEWHOPE 2020.06.23 15:30:03
Sziasztok!
Örülök, hogy rátaláltam erre a blogra. Látom sokunkat érint ez a probléma.
Kiírom én is magamból a problémámat, ezzel elejét véve a gyógyulásomnak. Én is küzdök a "tünetekkel". 10 év függőség van mögöttem (is) és most tapasztalom, hogy nem nagyom megy az új barátnőmmel. Ő odáig van értem, de egyszerűen nem gerjedek rá annyira mit a pornóra, pedig oltári szexi csaj. Az elején mindent elkövetett ez elején, de nem állt fel rendesen. Nyusziruha, szűk latex cucc, de egyszerűen nem tudta így sem überelni a kemény pornókban látottakat. Volt egy kis merevedés az elején de mire oda értünk volna mindig lekonyult a kicsi huszár. Mivel jó a kommunikáció közöttünk leültünk beszélni mi lehet a baj. Elkezdtem potencianövelő cucc szedését. Az használt, de úgy voltunk vele ez nem oldja meg a bajt, csak elfedi azt. És ő sem szerette, hogy nem kívánom őt szer nélkül. Akkor még nem tudtam, hogy a pornófüggőségem okozza. Állandóan próbálkoztunk de sosem volt az igazi. Csak fokozókkal. Aztán a kezdeni kudarcokra rárakodott a szorongásom is és kialakult az ördögi kör. Végül elkezdtek csökkenni az próbálgatások száma is ami végül is havi 1-re redukálódott. Már szakítottunk is ebből kifolyólag, de úgy döntöttünk megpróbáljuk mégegyszer.
Akkor kezdetem el olvasgatni mi lehet velem és nagynehezen sikerült felismerni magamban ezt a problémát. Lesújtó volt a felismerés. Magát pornót már nem nézek mióta együtt vagyunk, de nagyon mélyen belém égette az összes velejáróját. Lassan ott tartok, hogy nem örömmel várom a szexet, görcsölök és szorongásként élem meg a sorozatos kudarcok miatt.
Ezen akarok változtatni és ezért is írtam le az én bajom. Azt mondják minden fejben dől el, így ez az én első lépésem a gyógyulásom fele. Besimerni és kiiírni magamból. Plusz kipróbálom az újraindítás-os módszert és bízom, hogy van új remény...