Regisztráció Blogot indítok
Adatok
h.lucus

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Indián nyár A nagy találkozás 2008.08.04 00:58:00
Ismét eljött a várva várt szabadnap, amin nagyon nagyon meg akartunk lepni valakit, aki nagyon hős volt, hogy mindazt az utat, amit mi egymás kezét fogva tettünk meg ezidáig, ő egyedül küzdötte végig. Megkértünk egy unatkozó barátot, vigyen el minket Zsófi táborába. Ahogy…..
A cím az ebédlő falán díszeleg, egy hatalmas fekete kalózhajó felett, a háttérben pedig Pán Péter az indiánokkal táncol. Ez a kedvencem, és meg akartam örökíteni nehogy elfelejtsem. Itt is rengeteg a crow (varjú):)Sokan küldenek aggódó emaileket, miszerint egyre kevesebb a…..
Indián nyár Oh my Gosh 2008.06.21 17:14:00
Bizony, bizony, itt nem 'god' van, hanem 'gosh' mert Isten nevét nem mondogatjuk csak úgy. Jaj Lucusom, annyira örülök, hogy írtál! Vigyázz nagyon a Maszatra! Képzeld megjöttek a lovak, és van három pinto, tudod, olyan indiánfoltos!Ma, amikor együtt könnyeztünk a hagyma felett,…..
Drága Verám, nagyon büszke vagyok rád! Drága 6os örs és szentgrótiak, millió csók midenkinek, meg persze a kicsi családomnak is!Tegnap este a szójáték volt a menő, na ez számukra esélytelennek tűnt. Ma este a konyha kiköltözik egy kis kerti sütögetéshez, aztán elvisznek…..