Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andris

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Durva Most akkor Hende a Vona? 2009.08.28 10:59:00
A Fidesz vezetősége jól láthatóan rástartolt a Jobbik szavazótáborára, ennek a kampánynak új arca van. Emlékszünk, régebben Kövér László volt a Fidesz ügyeletes széljobbról csábító katonája, azonban Laci mostanában kissé kegyvesztetté vált. Nem úgy Hende. Az ex…..
Az MSZP nem ismeri, de jó jelöltnek tartja Patait  A szocialista frakció nincs igazán tisztában azzal, hogy ki az a Patai Mihály, de ha az SZDSZ-nek jó, akkor ők is támogatják, csak hogy elkerüljék az előrehozott választást. (Index) Ebben az egymondatos hírben benne van a…..
Andris 2009.03.27 14:39:30
@tevevanegypupu: Pedig a festő eltüntette a palettáról, akiket el kellett...
Hát jó, írok a miskolci rendőrkapitányról, aki a mai magyar közéletben is páratlan gyorsaságú vargabetűt tehetett saját széke körül, hála a "meggondolatlan" nyilatkozatának.A tények immár közismertek, elég vázlatosan összefoglalni őket. Pásztor Albert, Miskolc…..
Andris 2009.02.04 05:43:12
@pfúj:

Aha, szóval Kolompár Orbán is fehér, illetve magyar, mi? Sas József zsidó. Gyurcsány és Veres úgyszintén. Gergényiről és Csintalanról nem is beszélve. Vagy ott van a két cigány kúrmányszóvivő, Budai (Bugyi) Bernadett és Daróczi(gány) Dávid, akiknek 200 millióért csináltak honlapot, hogy ott is terjeszthessék a rezsim hazugságait. Deutsch Tompika és a kilencévesen ágyba vizelő Kóka(dt) Janika sem kimondottan turáni fajtájúak.

Azt meg egy percig se gondold, hogy az ipari méreteket öltött kábellopás (lásd: napokig tartó kispesti net-hozzánemférés), illetve sínfelszedés kisebb kárt okozna. Az lehet, hogy egy-két millából meg lehet úszni a javítást/pótlást, de a szolgáltatás akadozása/kimaradása miatt elképesztően magas költségek merülnek fel minden esetben. És akkor az emberéletekről még nem is ejtettünk szót. Erre emlékszel még?

kuruc.info/r/2/29047/
Aki nem tudja miről van szó, az előbb olvassa el ezeket a cikkeket:Gyorshír: egy vödör szar ömlött a Gecy című "színdarab" rendezőjére Bombagyár TV: Radikális színházkritika  Főnix: Üdvözöllek! Igazán örülök, hogy megkerestél, ugyanis a videóból…..
Rejszolás Tűpárnacsöcs 2008.09.25 01:17:00
Elfelejtettem megírni, de vadászni voltam Lengyelországban. No, nem ám csak vaddisznóra, puskával, hanem csinos lányokra a sármommal is. Ami azt illeti elég jól ment, részletek holnap és holnapután. Viszont hogy ne unjátok magatokat halálra, itt egy kis finomság...
Andris 2008.09.25 18:56:02
Így. The Tibet Bureau Office of the Representative of H.H. the Dalai Lama Geneva, 30 March 2006 I am pleased to bring you greetings from His Holiness the Dalai Lama on the occasion of the XXIII World Conference of the International Lesbian and Gay Association. His Holiness welcomes the…..
Megérkezik a beteg. Középkorú, esetleg fiatalabb: beutalója, ha van egyáltalán, egyértelműen kamu diagnózist tartalmaz. A kórház udvarán bőgnek a kipufogók, csikorognak a fékek (a kórház egész területén 10 km/óra a megengedett sebesség...). A beteg látványosan…..
Spanyolország - Oroszország 3:0.Végre... Az első eredmény, amelynek az egyenes kieséses szakaszban örülni tudok. A horvátokat pártoltam volna a törökök ellen - de ha már a törökök továbbléptek, a németek ellen sikert kívántam nekik, hiszen az ember hajlamos a gyengébbnek…..
Felrúgtam egy cigányt a villamoson... Egész eddigi életemben a béke és a rend híve voltam, szégyellem is magam rendesen, mégis megtettem, ráadásul fényes nappal... Nem volt más választásom! Hazafelé tartottam (pontosabban a szüleim lakása felé), csendben üldögéltem a…..