Regisztráció Blogot indítok
Adatok
picimissy

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Albiszakács Rakott krumpli 2009.08.12 17:12:00
Gondoltam, jobb, ha most nem a nyers hozzávalókkal indítom a dolgot, hanem a már kész étellel... mármint a képek szempontjából.No, de szóval a rakottkrumpli elkészítéséhez az alábbi dolgok szükségesek: nyilván kell hozzá néhány krumpli. No nem annyi, amennyit én fogtam; ekkora…..
Ingyen cuccok Prizee pénztárca 2008.12.15 07:17:00
Prizee pénztárca A csomagban a pénztárca mellett ismét küldtek egy matricát. A nyereményt egyik alámregelt nyerte, és Bubz helyett a pénztárcát választottam. (ezúton is köszi) Megérkezés: 2 hét A Prizee egy pontgyűjtő oldal, ha felkeltette az érdeklődésed akkor bővebben itt…..
Expressis Verbis Nocsak! 2008.10.11 09:05:00
Üdvözlégy Olvasó!Szép lassan és komótosan (ahogy egyébként az a valamirevaló bürokráciákban szokott lenni), valahogy csak megszületett e blogoldal a hőn szeretett Verbis-szünk számára. Sőt, mentegetőzés terén, még…..
Az már régen rossz, ha azt mondja, hogy gondolkodik, ennek pont az lesz a vége, amit levélírónk is ír: jön, nem jön, soha többet nem jön.  Üdv!Az én sztorim elég érdekes, máig szoktam gondolkodni rajta, mert nehézfelfogni, elképzelni, hogy mi is történhetett.…..