Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xterm

1 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyolcezer szerencsés kiválasztott kezdhette meg néhány napja a Google új fejlesztésének tesztelését. A Glass Explorer-projekt célja a felhasználók bevonása az új technológia jövőjének a formálásába. Bár még nem tudni, hogy számíthatunk-e az eszköz széleskörű…..
xterm 2013.04.08 08:07:51
@mik74: szerintem túl nagy problémákkal nem kell számolni, az okostelefonokba sem őrült bele senki. a szem már érdekesebb kérdés, viccelődnek is vele: img9.joyreactor.com/pics/post/google-glass-geek-614509.jpeg
Ede jött, látott, kérdezett. Nekem meg belesajdult az agyam.- Melyik a leggazdagabb magyar település? Annyit segítségül elárulok, hogy Heves megyében van és már a fővárost is megvásárolta. Így sincs meg? Szabad a gazda? A megoldás: Parád. Az indoklás…..
xterm 2011.06.30 13:25:22
@Almaspite: Erre mondta az egyik haverom, hogy valamelyik közeli falu templomára ki volt írva, hogy "A mise elmarad, Sátán vagyok"
xterm 2011.06.30 13:55:29
@Vaandor: hopp. Nem gond, én legalább megerősítettem a storyt ;]
Legutóbbi hírek szerint a Skype vezetősége úgy döntött, hogy továbbra is ingyenesen fogja szolgáltatni a Skype-to-Skype hívásokat, cserébe viszont display hirdetéseket fog megjeleníteni a Skype nyitóoldalán. A fizetős Skype-to-Skype hívások bevezetése helyett tehát a…..
Öt ember őrizetbe vettek, az alaptalan hazugságokat azonnal cáfolták, a megemlékezésen gyülekező tizenöt újnácit pedig előállították. Úgy látszik, Pintér alatt valóban összekapta magát a rendőrség. (Fotó: vehir.hu) A West Balkánban történt tragédia kapcsán sokan…..
 A Médiatanács ma megtárgyalta az elhíresült Ice-T ügyet. Kezdjük rögtön a végével, magával a határozattal. A tanács úgy döntött, hogy a Tilos Rádió nem sértette meg a rádiózásról és televíziózásról szóló 1996. évi I. törvény rendelkezéseit, ezért a…..
xterm 2011.01.13 01:01:22
. . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`
Amíg nem jelent meg hivatalosan az iPhone 4, még azon ment a tökéletesen fogalomnélküli magyarázás, hogy az iPhone 3GS miért jobb telefon bármelyik frissen kiadott androidos készüléknél.2010 idusára azonban az iPhone megérdemelt elsőbbsége a smartphone piacon elolvadt. Évekig az…..
A hírhedt bérgyilkos nem nyilatkozik nekünk. Mindenkit megnyugtatok, nem kifejezetten a világhírű Serbia Insajd blogot részesíti negatív diszkriminációban, hanem más, kevésbé híres sajtótermékeknek sem ad interjút. A CNN, a BBC, a Mandiner Blog, a Sabor de még a Kiskegyed…..
Nem telik el nap úgy, hogy ne látnánk új cikket a különböző lapokban a sertésinfluenzáról, amit egyébként valamilyen okból a magyar média újinfluenzaként, illetve H1N1 influenzaként emleget, de ha már annyira WHO-kompatibilisek akarunk lenni, akkor a Pandemic H1N1/2009 jelölést…..
Tudtad? Mi a baj a zsidókkal? 2009.08.31 19:58:00
Ezúton kérem a kuruc.info, és a szentkorona rádió munkatársait, és azok hozzátartozóit, hogy a poszthoz ne fűzzenek kommentet. Köszönöm.  Ha véletlenül a fentnevezett sajtótermékek valamelyikének honlapjára, vagy az általuk közzétett írások linkjére kattintok, szinte…..
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
xterm 2009.02.11 14:05:57
@Tóta W. Árpád:

Kedves Árpád!

Felháborítónak tartom a cikked, mert ködösítesz. Attól, hogy voltak/vannak magyar nemzetiségű bűnözők szerinted a cigányok fel vannak jogosítva arra, hogy gyilkoljanak. Kedves Árpád jobb ha tudod, hogy nap mint nap érik a borsodi embereket atrocitások a cigányság részéről és erről nem ír senki gúnyolódó cikket, de felteszem, hogy te magasról teszel a borsodi emberekre, mert vidéken mindenki bugris paraszt aki milliós traktorral jár tüntetni. Mond már ki, hogy van cigánybűnözés és az, hogy ezt megpróbálják elkenni csak a cigányok felemelkedését fogja gátolni. Biztosra veszem, hogy te cigányt még életedben nem láttál testközelből, legfeljebb a száz tagú cigányzenekart, vagy bangó margitot, akiket el lehet ismerni a cigányok közül. Már nektek liberálisoknak is fel kéne fogni, hogy a cigányok zöme nem olyan bárgyú idióta mint a győzike, nagyon is tudják, hogy tudnak megélni az állam hibás politikájának köszönhetően. Javaslom gyere el egyszer segélyosztás után ózdra, ne indexes csapattal, hanem egyedül civilben és nézde meg mit csinálnak a kirekesztett cigányok.
Mint kreatív marketinges, szokás a közgázon figyelemfelkeltés gyanánt „bevezetés a szarlapátolásba, szarlapátolás 1, szarlapátolás 2, szarlapátolás 3, advanced szarlapátolás (persze magyarul)” tárgyneveket osztani. Arról most ne beszéljünk, hogy ez kb. defaultból…..
"Kemény, ez a csapat kemény."(Horn Gábor) Véglegesítette a Fidesz az EP-listáját, a győztes túlzott magabiztosságával még jóval a kampány beindulása előtt. Nézzük hát ezt a listát! A listavezető neve bármilyen választásnál szimbolikus jelentőségű:…..
CORVINULL TUF 2009.01.12 22:21:03
Az oktatás kritikán aluli Minden évben elkeseredetten számolnak be róla, milyen kevés hallgató látogatja az előadásokat, persze arra nem gondolnak, hogy esetleg bennük van a hiba. Természetesen tisztelet a kivételnek. Mivel egy másik egyetemen is hallgató vagyok, van…..
Külföldi Google-forrásaink érdekes fejleményekről csipripelnek. A nem is olyan távoli jövőben (elvileg már csak párat kell aludni) "global launch" várható. Előre csak annyit árulhatunk el, hogy egy, Google-mércével mérve is nagy durranásról van szó. A jó hír az, hogy…..
Az RTL klub a kreacionizmus híve, állapítottuk meg, amikor megnéztük a halálos kerékpáros kereszteződésekről készített filmjüket. A civil szempontból egyébként örvendetes műsorban ugyanis elhangzik: „A Critical Mass biciklis szervezet segítségével számba vették Budapest…..