Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bence1

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Majdnem elsikkadt egy remek sztori a nagy nyári uborkaszezon közepén .... A Külügyminisztériumban új bukaresti nagykövetet kerestek. Mondani sem kell, minden olyan államban, ahol nagy számú magyar lakik (Szerbia, Szlovákia, Románia, Ukrajna), vagy meghatározó világhatalom az ország…..
A legbirkább nemzet vagyunk az egész Földön. Ezt olvassátok el, ezt is kimagyarázzák: Az M7 Balatonkeresztúr-Nagykanizsa autópálya hossza 35 km, a kivitelező a Porr-Viadom-Terrag-Asdag PVT-M7 Konzorcium. Szerződéses ár: 43,8 milliárd Ft + Áfa. A projekt összköltsége összesen…..
Hát már a Móricka is náci lett?! Tiltsunk be minden zsidós, cigányos, szőkes nős, rendőrős viccet, mert ezek súlyosan rasszista támadások a zsidók, a cigányok, a szőke nők vagy a rendőrök ellen! Nézzük, milyen üde és friss jelzőket kapott a viccújság: "durva",…..
"Az adatok alapján a franciák májusban több, mint 13,5 millió filmet töltöttek le illegálisan az internetről, miközben az országos filmközpont 12,2 millió mozijegy eladását rögzítette az adott hónapban. A jelenség "veszélybe sodorhatja a film- és audiovizuális…..
Bence1 2008.08.08 10:31:46
ohh ez nem válasz hogy igen de akkor meg el kell menni érte, régen elmentek az emberek. A letöltés kétségtelen 2 nagy előnnyel jár. 1, kvázi ingyen van 2, a fotelből beszerezhető az amit akarsz. Kvázi ez a 2 dolog elég ahhoz hogy semmi más ne rúghasson labdába mellette. de nem kell aggódni nem a magyar piac az ami alapvetően meghatározza a tendenciákat a világon, csak az usa ban 1 milliárd+ dvd lemezt adtak el tavaly, letöltés ide vagy oda. Kérdés az hogy ha Magyarországon nem változik a helyzet akkor vajon a kiadóknak megéri e majd behozni a filmeket, leszinkronizálgatni, mindeféle extrákat felpakolni a lemzekre(legalább magyar felirattal), vagy lesz e olyan nap mikor azt mondják hogy na akkor ennyi volt összecuccolnak és onnantól kezdve max külföldről lehet dvd lemezt beszerezni, vagy másoltan venni a piacon, hangalámondással mint a régi szép időkben.
Tulajdonképpen már kicsiben elindult ez,itthon már nagy kiadónak nincs is képviselete, kint jóval több film jelenik meg mint itthon, egyszerűen nem éri meg behozni. Ez még most a dvd-knél annyira nem is érzékelhető talán, de pl BD-nél már látszik, Angliában rengeteg film kijött már, 3-4ezer forintba kerül egy lemez, itthon gyk. 30-40lemez van, 8-10ezres áron, és nem, 10évvel ezelőtt a dvdnél nem ugyanez volt a helyzet, emlékszem jóval dinamikusabban mentek a dolgok.
A legális zeneletöltés meg "nyugaton" is döcögős, itthon még a kanyarba sincs, évtizedek múlva lesz csak általánosha az lesz valaha.(vicces de sokszor a külföldi letöltős oldalakon drágább filmet venni mint ugyanazt dvd-n), nem olyan egyszerű ez.
Vastagbőr Hajdú elszórta magvait 2008.08.01 12:30:00
Sajnos sikerült. Hajdú ezt is megcsinálta. Elszórta a magvait. Amit 12órája tagadtak az mára tény. Sarka Kata bekapta a legyet és már 10 hetes terhes. Sajnos abban nem bízhatunk, hogy Kata félrelépett és a baba egy igazi férfitől jön, így csak az a halvány remény maradt, hogy a…..
A BKV legalább 3-4 éves mániája, az "adjunk hatósági jogkört az ellenőrőknek" rétestészta-szerűen nyúló huzavona. Érdekes, mindig akkor jönnek elő ezzel, ha kicsit még szarabbul megy a cégnek mint úgy általában... A BKV azzal érvel, hogy „a hatósági jogkör…..
Vastagbőr Demszky-matek 2008.07.29 08:00:00
Sírvaröhögős videó Demszky Gábortól. Hiába, mindig is tudtuk, nagy mókamester ám a Gabi... Milyen jól áll neki a csíkos munkaruha, és maga nyilatkozat ... nem lehet vele betelni. Szóval, jöjjön a matek: Ha 1 zebra felfestése 200 ezer forint, akkor 220 zebra felfestése hány…..
Budapest lett a székhelye az Európai Innovációs és Technológiai Intézetnek (EITI). Az Európai Innovációs Intézet feladata az EU tudományos életének irányítása, a kutatásfejlesztés, az oktatás és az innováció összefogása. - örült is ennek a hírnek még 2 napja mindenki,…..