Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Porchmonkey

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1 Mi az élet értelme?2 Van Isten?3 A szőkéknek tényleg jobb?4 Melyik a legjobb fogyókúra?5 Van-e élet a Földön kívül?6 Ki a leghíresebb a világon?7 Mi a szerelem?8 Mi a boldogság titka?9 Meghalt-e Tony Soprano?10 Meddig fogok élni?(Az Ask Jeeves site kutatása alapján.)..
Porchmonkey 2010.09.27 11:37:17
Megint rendhagyó retrózás lesz a héten, mert szabin vagyok, keveset vagyok gépközelben, és nem akarom összecsapni a megemlékezést a két hete megszavazott Civilizationről. Viszont igazi ínyencfalatot kaptok most, hála egyik kedves olvasónknak, Sam.Joenak, aki kölcsönadott…..
Porchmonkey 2010.08.18 15:07:17
Bobolysza a perverzió olyan rémségesen mély bugyraiba ereszkedett le, ami alatt már tényleg semmi nincs, vagy ha mégis, ahhoz tuti klónozni kell Geronazzo Máriát. Emberünk ugyanis azt vette a fejébe, hogy direkt be akar kerülni a Best of Fostalicska rovatba, ami nagyjából olyan,…..
Porchmonkey 2009.01.26 12:42:54
Porchmonkey 2008.11.17 13:17:32
Ha bármilyen formát választhatnánk arra, hogy miként születünk újra, akkor biztos hogy nem a ligakupa mellett döntenénk. Valahogy nem komáljuk, ha tojnak a fejünkre. A két listavezető már ki is pottyant, az Old Traffordon meg nem volt teltház. A hétközi kupaforduló győztese -…..
Sűrű héten vannak túl a csapatok. A végére többen el is fáradtak, az eső meg csak esett. Az utolsó percek drámái a tizenegyedik fordulóban is folytatódtak. A Spurs és a Newcastle kezd feltámadni, míg az Arsenal egyre mélyebbre kerül. A Villa nem élt a lehetőséggel, a Chelsea…..
Végre újabb forduló, így talán lecsendesedik az Arsenal-Spurs fricskázás a kommentek között. Vesztett pontok tekintetében már a megszokott négyes található a tabella első négy helyén. Az előjelek alapján ez a jövő hét végéig nem fog változni. A forduló legjobban várt…..
Soha rosszabb hétközi fordulót. Összességében semmi meglepő nem történt, mégis sokat fogunk még róla beszélni, mert az Emiratesben egy szenzációs derbyt láthattak a szerencsések. Az Ágyusok kivételével, a nagyok simán hozták a kötelezőt, az eddig jobb sorsra hivatottak pedig…..
Szerintem olyan ember még nem született, aki előbb vagy utóbb ne nyelt volna le valami ökörséget. Én ebből a szempontból nem mondhatom különösebben mozgalmasnak az életemet, mert az unalmas rágónyelésen kívül hirtelen csak egy 4-es tipli és a gombfocilabda lenyelését tudom…..
Porchmonkey 2008.10.29 13:54:38
B-oldal Ezzel kezdődött a jazz 2008.10.12 16:44:00
...legalábbis számomra: 1959, Dave Brubeck Quartet - Take five. 35 évvel később én 14 éves vagyok, egy osztálytársam kölcsönadja kazettán Dave Brubeck egy albumát és egy szintén 1959-es Jazz on a summer's day című válogatást. Mindkét kazin a Take five az első szám, a…..
Régen volt ilyen, meglepetések nélkül zajlott le egy forduló. A nagyok nyertek, a Hull még mindig dobogós, a Tottenham kikapott és a Newcastle sem tudott nyerni. A középmezőny békés döntetlenekkel mulatta az időt, kilenc csapat gólt sem rúgott, ellenben a kiesési rangadón több…..
Porchmonkey 2008.10.21 10:32:19
Élő hal ott, közli boriBakter, bennünk meg összeomlik a pozitív előítélet, miszerint a nők jobbak nálunk...
Porchmonkey 2008.10.18 09:50:10
A kellemes fogadtatás után, tovább fárasztunk benneteket a hagyományos sportfogadás heti eseményeivel. Különleges hétvége lesz, hiszen - a nyári előszezon és a téli szünet kivételével - nagyon ritka, hogy Premier League mérkőzésre is lehessen fogadni. Lapozás után fáradt…..
Hát elérkezett ez a pillanat is, amikor az archívum meg az örökkévalóság kedvéért kitesszük a klasszikus "társad, a lom biztos í-t ás"-t. A beküldő Eddie mentségére szóljon, hogy ügyesen elrejtette hasonló kaliberű, és hasonlóan penész... ööö... patinás…..
Prózaian indult és földindulás lett belőle. Egy ideje külön fakkba tesszük a postabontóban a penetránsan rossz vicceket, azokat, amik "olyan rossz, hogy az már jó" kategóriáján messze-messze túl esnek: elképzelhetetlenül rossz, zavaros, néha érthetetlen, rettenetes…..
Porchmonkey 2008.08.25 09:39:37
Ha lenne emós sátor a Szigeten, vajon megszponzorálná-e a Gilette? Ezen a roppant komoly témán elmélkedtünk éppen, amikor beesett a postaládánkba Tamás képe, amin szintén egy borotva az egyik főszereplő, aminek a profin kivitelezett animációjára külön felhívnánk a…..
Lehet, hogy csak balfácán a pécsi egyetem, de az is lehet, sőt egészen sanszosnak néz ki, hogy egy nagy, nemcsak a baranyaiakra jellemző csalássorozatra derít fényt Tiboru levele. Már attól boldog voltam, hogy a fegyveres testületeknél is olvasnak minket, az írás tartalmától…..
Porchmonkey 2008.08.08 12:18:52
Volt már olyan, hogy doktor kotász minden szavával egyetértettem? Talán nem, most eljött ennek is az ideje, hiszen ezt írta:Triviális, szakállas és megunhatatlan! :)Üdv!doktor kotászA megoldást gondolom felesleges is ideírni. Egyszerű, primtív tréfa a Humphrey Bogár-családból,…..
Porchmonkey 2008.08.05 12:09:22
Porchmonkey 2008.08.05 15:40:57
Gratulálunk Gombahölgyinek, egyelőre ő viheti haza a legrettenetesebb viccmagyarázatért + legbénább képviccért járó vándorkupát, amit nehéz lesz visszarabolni tőle. A fenti, tényleg megmagyarázhatatlan "képvicchez" ugyanis a következőket fűzte hozzá:Két i, ver->…..
Elnézést, de tényleg az történt, hogy amikor kibontottam partwish - hadd nevezzem titkos zseninek ezt a titkos zsenit - szóval amikor kinyitottam partwish levelét, hiába voltam tökegyedül a lakásban, félhangosan azt mormoltam magam elé, hogy "aztakurva". Azt az érzést Teréz…..
Fantasztikus. Mekkora hülyeség. Fehér eb az orgonán áll. Még jobb napunk lett, bár az arckifejezésünk fancsali. Köszönjük YeTinek a szépnek nem nevezhető, inkább tanulságos pillanatokat. ..
Porchmonkey 2008.07.18 09:37:48
Itt a pont, amikor trónra kell emelnünk egy olvasót, aki nem más, mint Tamás. Az alanti levéllel kísérte a fenti képviccet:szerintem akkorát vág, hogy inkább nem is mondom el a megfejtést, ha nem tudjátok, jobb lesz, ha lehúzzátok a rolót. :) És ha ezt sem publikáljátok, akkor…..
Porchmonkey 2008.07.17 08:33:53
Gyula most megmutatta nekünk, hogy a politológiára járó filmbuzik képviccei milyen rettenetesek. Mazányi riporter egyszer csak azt mondta, hogy "lincshangulat van", Gyula egy perc alatt előállította a vonatkozó borzalmat. Csak ismételni tudom magam: zárjanak be minden…..
Porchmonkey 2008.07.16 14:59:49
A minkét oldaltól való egyenlő távolságtartás jegyében közöljük Bandi - a Naiv Ügyfelek Dávid Ibolyája - elemzését a Balaton Soundról. Bringásszopatás, egybeérő hangok, rendes szekuritisek, van itt minden. Ha fesztiválszervező lennék, csak Bandit olvasnék.A balaton sound…..
Göcc terrorizálja a jobb sorsra érdemes közönséget egy pusztító erejű mentális balegyenessel, az átlagnál vizuálisabb fantáziával megverteknek különösen nagy szeretettel ajánljuk: Hogy figyelmezteti Álmos, Előd, Kond, Tas, Huba és Töhötöm pókerezés közben a szétszórt…..