Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baybee

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdem az előttével. Most nem kezdenék bele, hogy miért, de pár napja heves késztetést érzek egy új farmer megvásárlására. Talán nem is lett volna mindez annyira fontos, ha mondjuk az első boltban sikerül magamravalót találni. És mondjuk válogathattam volna a lehetőségek…..
Hunor&Minka&Zsigu Az új családtag 2010.01.28 13:27:00
Alig pár hete vettünk végső búcsút Dörzs-ördögünktől. Valahol mindketten tudtuk, hogy sokáig nem fogjuk bírni háziállat nélkül, de abban is mindketten biztosak voltunk, nem fogunk görcsösen kutakodni újabb rágcsáló után, az élet majd úgyis az utunkba varázsol egyet, ha itt…..
Hunor&Minka&Zsigu Elsőközös kép 2009.12.17 08:32:00
... stílszerűen, mi más is lehetne, mint egy esti alvós?!A kép akár a Mindketten kitúrva a hitvesi ágyból címet is viselhetné:Hősnőnk továbbra is eszik-alszik üzemmódban funkcionál, ébrenlevős perceiben nekem már jutott a mézédes mosolyából, de leginkább csak bizalmatlan…..
Már Hunorra várva is itt mocorgott bennem a gondolat, hogy dejó lenne a szokványos hétről hétre egy pocakos összehasonlítós képek helyett, valami művésziesen szépet is megörökíteni, valami olyasmit, amit az évek előrehaladtával is büszkén mutogathatok...Szőlő fotósmunkái…..
Hunor&Minka&Zsigu Éppen egy éve 2009.10.23 10:57:00
... talált el egy képzeletbeli játék, melynek lényege volt, hogy merjünk nagyot álmodni, merjük leírni, majd 1-2-3 éven belül tekintsünk vissza rájuk és konstatáljuk: mennyire vonzottuk be őket, mennyire teljesültek legtitkosabbjaink avagy esetenként mennyire ellenkező irányba…..
Baybee 2009.10.24 15:46:44
Tamás a Vodafone elbaltázott ügyintézése miatt egy megszüntetett előfizetés után sok hónapig nem fizetett, így a szolgáltató követeli tőle a többszázezres összeget. Teszi mindezt úgy, hogy közben elismeri, hogy az amúgy sem jogos követelés már elévült. A Vodás…..
Hunor&Minka&Zsigu Nagyonnagy 2009.10.09 19:46:00
Most, hogy technikailag újra a csúcson leledzem, rögvest beszúrok egy mai frisset témaindítóként:És egy mai bájos: Hunor napközben pohárból issza a vizet (ahogy ő hívja "dzíz" ), gyümölcslevet. Elalváshoz (és éjszakai szomjoltáshoz) azonban nélkülözhetetlen kellék…..
Hunor&Minka&Zsigu Ismét alvás 2009.08.31 18:36:00
Helyesbítve: elalvás bárhol bármikor. Ilyen az, ha az embör lányának a gyermeke, aki egy igazi party people, nem akar lemaradni a BMK-ról. Sőt. Igazából semmiről sem. Soha. Így marad a végkimerülésig örökvigyor az arcon félig már álomföldön és a kidőlés a sorból.…..
Ma ösmét hivatalosak voltunk doktorbácsihoz egy második trimeszteri UH-s vizitre.Mellbedobással estünk ugyan be (pereputtyostúl Huncostúl),  de egyre inkább körvonalazódik bennem az a tény, hogy innen nem lehet elkésni. Az időpont amolyan hozzávetőleges saccolás, köbö azt…..
Hunor&Minka&Zsigu Helyzetjelentés 2009.08.05 14:43:00
Ténymegállapításként: megjött a hidegfront. HuncApu kolléga feleségénél elképzelhetően otthonszületett babát hoz, nekem fejgörcsöt, kismamahormonokkal teletűzdelt hisztit és hajnal óta tartó Minkatáncot a pocakban. Nem tudom, mit szeretne hírül adni a morzézásával, de a…..
Nadehogy napok óta ezt dúdorászom magamban, miközben könnyes szemekkel követem a Nagyfiam mozdulatait és simítok végig a pocakomban lakó Kislányomon?! (kicsit retró ez a videó, de mostanság már úgyis minden a nosztalgia jegyében zajlik nálam)Még mindig alig fogom fel, hogy lesz…..
Hunor&Minka&Zsigu Máigbírós 2009.07.22 20:50:00
Amikor még csak kósza gondolat volt annak a lehetősége, hogy lányunk lesz, megfogadtam, semmiben sem fogom másképp stafírungozni, mint a FiúTesót. Továbbmegyek: Huncos picibabakori rucijait enyhe tudatossággal igyekeztem uniszex-ként válogatni, azaz nem volt minden klasszikusan…..
Alig léptünk túl és lélegeztünk fel Manci kéz-sütögetésén, rögvest nyomába léptem Hőnszeretett Fiamnak én is egy apróbb balesettel.Vega barátosném kedvében szerettem volna járni legutóbbi nálunkjártakor, (bár akkor ez nem sikerült, mert nem ismerve az avokádót, sikerült…..
Azt hiszem, gyerekes anyukaként, újabb okot találtam arra, hogy miért is úúútálom én a telet. Túl a mínuszokon, a jeges úton való balanszírozáson, a gumiemberkének öltözésen és Hunor Michelin-babává varázsolásán minden kilépéskor a lakásból,  a sohamegnemszűnő…..
Hunor&Minka&Zsigu Az új ruha 2008.12.05 11:33:00
Az úúúgy volt, hogy a Hunc szülinapjára Béjb varrt nekünk egy új blogruhát, de a fránya ízlésemnek köszönhetően, elsőre nem felelt meg, nomeg addigra már kellemesen megfertőződtem a karácsony körüli pezsgéssel, ahhoz, hogy én is ünnepi blog-gúnyáért kuncsorogjak.Estére…..
Hunor&Minka&Zsigu Az első advent 2008.11.30 22:18:00
Az egész napom csöpögős és könnyes nosztalgiázással telt, hiszen tavaly advent első vasárnapján mi már nem tudtuk meggyújtani közösen az első gyertyát a koszorúnkon. Fontosabb dolgunk akadt... a kicsikirályfi ekkor látta elérkezettnek idejét a megérkezésének. Szinte…..
Hunor&Minka&Zsigu Újabb kimenő 2008.11.25 20:26:00
Szombatra vacsorázni hívtak régnemlátott, külföldön élő barátaink, így ismét kiszabadultunk pár órára a Hunor-fennhatóság alól. A mostani bébiszittyónk (höhöhö), szabadelvű etetésének hála, készült pár olyan fotó és videó, melynek jobban is örültem,  hogy nem…..
Hunor&Minka&Zsigu I will survive! 2008.10.30 15:45:00
Múlt hét csütörtökön úgy ébredtem, hogy kapar a torkom... Péntek reggel már fájt a torkom, szombaton egész nap az orromat fújtam, vasárnap dettó, hétfőre belázasodtam, kedden taknyolódtam és lázaskodtam, szerdán már azon töprengtem, elvisz ez az ősz. Javarészt…..
Gondolataim naponta többször elkalandoznak Botiék felé... példátlan ez az összefogás, ez a szeretetháló, ami ezekben a nehéz napokban körbeöleli és beburkolja őket... torokgombóc-képző, hogy szerencsére még nem halt ki az emberekből teljesen az empátia, a segítőkészség...…..
Hunor&Minka&Zsigu Gyertyák... 2008.10.31 18:06:00
Írni kéne erről is... hiszen bármiről oly könnyedén csacsogok a mindennapokban... tavaly sem tudtam szavakba önteni a gondolataimat és igazán most sem tudom megfogalmazni az érzést, ami a Halottak Napja közeledtével a hatalmába kerít. Gombóc képződik a torkomban és megbénulnak…..
Hunor&Minka&Zsigu Álmodni kell! 2008.10.23 12:13:00
És ha már egyszer álmodunk, merjünk nagyot álmodni! Vörösbegytől indult az alapötlet, akkor én is eljátszadoztam a gondolattal, majd tegnap este már Pöttyöm mézédes álmairól olvashattam, ma reggel pedig konkrét felkérésem érkezett Béjbtől, kinek jövőbeni pozitív álmaiban…..
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy hőn szeretett Zuram munkája igencsak helyhez kötött, és -általában- nem igényel éjszakai távolléteket. (najó, néha-néha becsusszanhat egy-egy nem várt sürgősségi eset, de nem kifejezetten ez a jellemző). Ezért is kuriózum a két…..
Bírom én a kritikát, csak nem szeretem! vagy szeretem én a kritkát, csak nem bírom?!Történt vala, hogy egy kedves, magát rendszeres olvasómnak tituláló, nem létező elérhetőséggel rendelkező, virtuális homályba burkolózó egyén, immáron valóban rendszeres, aprócska…..
Baybee 2008.10.04 11:47:46
Ilyen barmok mindig vannak. Ezzel nem kell foglalkozni. Persze bosszantó, meg unalmas ez.
Ezzel akarják felhívni magukra a figyelmet. Gerinctelenek, mert nem vállalják fel a véleményüket, csak a nagy éterbe puffognak. Szánalmas... Leginkább irigység lehet szerintem az oka. Lehet Neki is van blogja, csak "senki" sem olvassa. És ezt ő maga is tudja, ezért nem meri felvállalni az "önreklámot", hogy ide írja. Na meg fél a kritikától. Hogy ugyenezt a fikázást kapja vissza. Ötlettelen... Egysíkú, érdektelen blog. Van egy jócsomó ilyen a neten.

Negatív kritikák meg... kell... de csak akkor, ha az őszinte vélemény, és nem üres vagdalódzás. Egy (nyílt) blogot sokan olvasnak. Bár ehhez alapjában véve szerintem 2 dolog kell. Egyrész, hogy igényes legyen külsőre is (ez nem csak az én perverzitásom) és tartalomra is (=egyéni, kreatív, és nem tele lopott ötletekkel, gondolatokkal). Másrészt az őszinteség.
De még így sem lehet mindenkinek a kedvébe járni. Nem lehet mindenkinek megfelelni. De ha ez a cél, akkor már rég megette a fene, mert akkor képmutatásba megy át a blog. Erre megint semmi szükség, szerintem.

Úgyhogy drága Barátném, addig csinálja jól az ember a dolgát, amíg kap ilyen bosszantó leveleket. És csak arra gondolj, hogy amíg Te egy laza mozdulattal olvasatlanul törlöd ezeket, addig annak a szerencsétlen baromnak micsoda erőfeszítés egy ilyen levelet megszülni. Hiszen egy csepp kreativitás nem szorult belé, különben csúcsblogger lenne, és nem érdekelné, hogy más miről ír.
Baybee 2008.09.08 21:16:44
Hunor&Minka&Zsigu Macik 2008.08.31 17:14:00
Nem-nem, most nem azokról a macikról fogok írni, amelyeket reggelente Huncos vörösödő fejjel és enyhén kiguvadó szemekkel kerget ki az etetőszékében ülve, hanem azokról, akiket volt szerencsénk tegnap meglátogatni Veresegyházán.Pocakos Macska hívta föl erre a menhelyre még anno…..