Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ingatlanguru

12 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Viasat továbbra is számít a magyar sorozatfüggő társadalomra, és a Halottnak a csók után egy újabb sorozatnak is itt, a neten keres címet, éljen a webkettes életérzés. Adott egy középiskolás amerikaifutball-csapatról, annak játékosairól és edzőjéről, no meg az egész…..
ingatlanguru 2009.02.26 16:35:44
Szombat este nyakig betakarózva immáron kevésbé fájó torokkal, letettem az ölemből a laptopot és tévézni készültem. Amíg háttérzajként ment nem volt semmi gond, viszont amint odanéztem, már láttam, hogy nincs semmi érdekes műsor. Aztán elkezdtem kapcsolgatni és a második…..
Belsőség Krómtojás aranyárban 2008.12.14 11:40:27
  Ezt a vonalat vajon miért nem folytatták a jappok? Miért nem bírtak legalább egy péntek délutáni műszaknyi nyomorult Figarót legyártani balkormánnyal is? Szerintem ezek direkt szívattak bennünket. És ahogy a Nissan Skyline és a Suzuki Cappuccino óta mindig, már megint az…..
Kritikán aluli fotók, és értelmezhetetlen, helyesírási hibáktól hemzsegő hirdetések lepik el az internetes portálokat, valamint a hirdetési magazinok hasábjait. Kevesen tudják és figyelnek rá, hogy lakáseladásnál kiemelt figyelmet kell szentelni a külsőnek, annak, ami első…..
Valahogy el kell jutnunk az ágyásokig, illetve kezdenünk kell valamit a kitaposott helyekkel. Építsünk járdát vagy valamilyen izgalmas térburkolatot! Hol fusson a kerti járda? Esztétikai és gyakorlati szempontok Az útépítés ízlés dolga Karbantartási feladatok Hogyan készítsünk…..
Az esővízgyűjtéssel sokat spórolhatunk, nem mindegy viszont, hogy hogyan csináljuk. Lássunk néhány házi és profi megoldást! Mennyi vizet használunk nap, mint nap? Miért jó az esővíz? Mire és hogyan tudjuk használni a lakásban? Hogyan használjuk a kerti öntözőrendszerben?…..
A legutóbbi lakberendező szoftverekről alkotot bejegyzésem után kicsit utána néztem, hogy változott-e valamit a helyzet, és lám milyen sokat, egy halom lakberendező programottaláltam az interneten, melyek jó része ráadásul ingyenes (nyilván, mert azt kerestem :)IKEA…..
Úszómedence a kertben! Aki kertes házban lakik, a forró nyári napokon biztosan elképzelte már, amint a saját kis medencéjében hűsöl. Ideje tájékzódni:Milyen az ideális hely a kerti úszómedence számára? Mekkora l. A víz medenegyen a medencénk?Milyen vízkezelést igényel egy…..
Ingatlant eladni manapság szinte csak az Interneten keresztül lehet. A jó fényképek az ingatlanról nélkülözhetetlenek, melyek minősége nagyban befolyásolják az értékesítés sikerét.A következő 10 tipp segít abban, hogyan fényképezd le az otthonod:Használj állványt! Ez segít…..
Alapterület: 440 m² Telekterület: 940 m² Ingatlan állapota: újszerű Szobák száma: 7 Épület szintjei: 4 Fűtés: gázkazán Komfort: luxus Cím: Budapest, 2. kerület, Szépvölgyi útVételár: 440 millió FtII.kerületben, eladó egy 2002-ben épült 7 szobás…..
Régió: Somogy megye - ZamárdiAlapterület: 120 nmTelek területe: 1200 nmIngatlan állapota: Jó állapotú Ingatlan felszereltsége: részben bútorozott Fűtés típusa: gázfűtés Szobaszám: 6 Ára: 160 millió FtTovábbi részletek: csendes, riasztó, parabolaantenna,…..
Régió: Pest megye - Verőce Alapterület: 300 Telek területe: 275 Ingatlan állapota: Jó állapotú Ingatlan felszereltsége: bútorozott Fűtés típusa: cirkófűtés Szobaszám: 6 Ára: 130 millió Ft Hirdetés szövege: Verőce dunapartján, fantasztikus panorámával rendelkező,…..
Nem költöztem túl gyakran, de az a pár alkalom (és a folyamatos "rendezzük át a szobát" kényszerem) elég volt hozzá, hogy nagyon hiányozzon egy ügyes kis alkalmazás, amiben a bútorok tologatása nélkül kitalálhatom, melyik a számomra legideálisabb elrendezés. Nem…..
Az erős forintnak köszönhetően akár több ezer forinttal is csökkennek egyes devizaalapú hitelek törlesztőrészletei. Ha azonban ilyen vagy még gyorsabb ütemben vesszük fel a devizaalapú lakáshiteleket, néhány év múlva komoly problémákkal szembesülhetünk.Mi volt előbb: a tyúk…..
guru 10 tipp verseny 2008.07.08 22:44:35
Indítok egy versenyt, hogy mindenki aki blogol, gyártson egy 10 tippből álló listát a kedvenc témájáról.Mindenkit, aki részt vesz a versenyben ide belinkelek!1, 2, 3, akkor indul a verseny!A célfotó augusztus 10-én készül, addig lehet szavazni, hogy melyik a legjobb lista.Itt a…..
Manapság az ingatlan piacot túlkínálat jellemzi, ami azt jelenti, hogy sokkal nehezebb eladni a lakásokat és házakat. Szerencsére azért ez nem lehetetlen, de be kell fektetni némi időt, energiát és pénzt. A következő 5 tipp segít neked, hogy rövid idő alatt nagyszerűvé…..