Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wwolf

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is olyan régen, a legdrágább ételek listája kapcsán írtunk a különlegességnek számító szerbiai szamársajtról, ami úgy tűnik a világ jelenleg első számú teniszezőjének is megindította a fantáziáját. Novak Djokovic jelenlegi tenisz világranglista-vezető, aki eddig…..
27 éves, két diplomás fiatal vagyok. Poltiológia, közgazdász végzettésgem van. Már az egyetem mellett is dolgoztam, de így is kénytelen voltam diákhitelt felvenni, amit most törlesztgetek vissza. Én mindent megpróbálok, de esélyem nincs egyről a kettőre lépni. Szerencsére van…..
Wwolf 2011.10.27 12:24:28
@steverubellreborn: FYI en is "kozgazdasz" vagyok, szinten 2 diplomaval, BGF es Corvinus, de ezeken a helyeken 6 ev alatt nem sok ertelmeset tanultam, raadasul nem is igazan kellett megszakadni...egy jogrol vagy egy mernoki karrol ugy kivagtak volna hasonlo teljesitmennyel mint macskat szarni. Mas kerdes h full munkaidoben (nem diakmunka) dolgoztam a 2.evtol kezdve, es igy diplomaztam nappalin 2x is, ami sokat elmond ezen intezmenyekrol...
de logikat es pszichologiat ott sem tanitottak, mondjuk az elobbit nem is nagyon lehet, az valoszinusitheto a kommentedbol is ...viszont az utobbi neked nagyon profin mehet, ha nehany haveri velemenyen alapulva pontos jellemrajzot tudsz adni tobb ezer BME-s hallgatorol...illetve az en nehany mondatom alapjan rolam is. Gratulalok, velem ellentetben igazi mestere lehetsz az emberi leleknek...
Belsőség Ezt mi betiltanánk! 2011.07.20 06:00:00
Milyen autó lenne, amit mi tervezünk? Betiltanánk minden felesleges vackot, ami csak bosszúságot okoz és köteleznénk a gyártókat néhány dologra. Sértegetésig menő vita alakult ki. Mai cikkünk blogposztja...
Wwolf 2011.07.20 13:18:03
kurva eletbe, elszallt az egesz feloldalnyi hozzaszolasom! nem irom ujra, de a lenyeg: talan nem a magyarorszagi viszonyokat kell az egesz vilagra vetiteni! pl:

hangvezerles: nem csak hasznos, de kifejezetten gyorsabb es biztonsagos navigacio input eseten, mint pl. az i-drive-ot tekergetni. En imadom. ja hogy magyar nyelven nem mukodik? hat akkor tuti szar, en kerek elnezest.

xenon: ha jol van beallitva, nem zavar masokat, es ejszaka oriasi plusz a vezetonek.

follow me, behajlo tukrok: akinek nem kell kikapcsolhatja ezeket.

ulesallitas: egyetertek, de nyilvan jocskan megdragitana az olcsobb autokat. Azert altalaban ez rendelheto extra. Pl. elektromos ules eseteben legalabb 8 felekeppen lehet allitani, plusz kulcsonkent el lehet menteni a poziciot, ami tobb vezeto eseten roppant kenyelmes.

azonos tomeg, ugyanannyi esely a tulelesre: hat ez oriasi baromsag. 40-50 ev mulva ugyis autopilot kellene legyen az autokban, addig meg rohadt veszelyes marad a kozlekedes. Fel evszazad mulva, nem fogjak elhinni az emberek, hogyan kozlekedunk ma. Varoson kivul jelenleg a sebesseget betartva is 180 km/h sebessegkulonbseggel haladsz el egy meterrel egy szembejovo mellett, naponta tobb szazszor!!! es az eleted kizarolag a masik soforon mulik....nincs az az autoversenyzo, aki kivedene egy frontalis utkozest, ha a szembejovo veletlenul radhuzza a kormanyt...nem ezt kellene kiiktatni? Szerencsere a fejlesztesek ebbe az iranyba haladnak. Igen, igen, a sokat szidott elektronikai segedeszkozok...
Enikőt szombat este hívta fel a Saphir Aqua hotel, hogy hiába fizette ki előre és vette meg a vonatjegyeket, mégsem mehetnek wellnesshétvégézni, mert tulajdonosváltás történt. Minthogy nemaradjle.hu-s kuponnal foglaltak, lemondási opciójuk nekik nem volt, csserébe viszont a hotel…..
Wwolf 2011.07.04 11:31:49
www.hotelsaphir.hu/vendegkonyv/

ugy tunik, meg vannak paran, akik igy jartak

elkepeszto, mit meg nem lehet tenni Magyarorszagon...hozzateszem, nem kene hagyni, hanem odamenni
Wwolf 2011.07.04 11:35:01
@tocibacsi: na es az ismeros ideje? oda vissza minimum 4 ora, de inkabb 5. Raadasul 2x is (odavinni, ertemenni).

en tuti nem kernek meg erre semmilyen ismerost.
 Ilyenkor télen, főleg a karácsony előtti hektikus rohangálásban mindig elfog a vágy, hogy visszatérjek az egyik legbékésebb és leginkább autentikus kirándulásom színhelyére, Laoszba.Ez a jelentéktelen ország még ahhoz sem elég fontos, hogy elfoglalják a szomszédok,…..
Jégkorong Irány Svájc! 2008.11.24 12:43:00
Megindult a készülődés, a jegyvásárlás, a szálláskeresés és az útszervezés a svájci A csoportos világbajnokságra. Az eddigi tapasztalatok alapján óriási meglepetésben részesíthetik a magyar szurkolók a jégkorongvilágot, ha soha nem látott létszámban veszünk részt a…..
Hát lássuk. Ez ugyan csúnyán mellément, de emiatt busongjanak a zselések – háttérben az Azori-szigetek és Madeira siratókórusa játszik. A foci ugye csapatjáték. Mondhatnók: there’s no I in team. Tévedtünk, mikor azt gondoltuk, hogy ebben a dizájnos csomagolású…..