Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kotla85

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fővárosi Blog Elbontották 2014.08.30 13:11:00
Lényegében ennyi volt. A Margit körúton állt, egykor a Kohó- és Gépipari Minisztérium számára épült irodaháznak kampec. Elhunyt. Megszűnt létezni. Kimúlt és megtért a teremtőhöz. Ez egy néhai irodaház. Alulról szagolja az ibolyát. Földobta a talpát. Beadta a kulcsot. A…..
Egy 14 éves kisfiú javaslata 400 millió dollárnyi nyomtatási költséget spórolhatna meg az amerikai kormánynak, de Önnek is hasznos lehet. Suvir Mirchandani és családja számára a mindennapokban is központi kérdés a környezetvédelem, ezért a tinédzser elborzadva tapasztalta,…..
kotla85 2014.04.01 12:18:03
@bratya: nem is igaz, te kis huncut! ezt is arial-lal írtad :)
Naiv ügyfél táskáját kiemelték a bevásárlókocsijából a siófoki Tescóban, de a biztonsági őrök csak kiröhögték, hogy a kamerák a termékeket védik, rajta nem fognak segíteni. 2012.07.28.-át írunk. Bemegyek a siófoki TESCO-ba. Az irattáskámat egy percre letettem a…..
kotla85 2012.08.03 15:04:57
Átlátható és magyar A Jobbik programjának egyik meglepő pontja, hogy a jelenleg a kereskedelemben és logisztikában elterjedt vonalkódokat az ősmagyar rovásíráson alapuló rováskódra cserélnék ha hatalomra jutnak. A rováskód eddig azért nem terjedt el, mert leolvasása csak lovon…..
kotla85 2012.07.25 13:50:51
A Balatoni Vízügyi Hatóság az Új Széchenyi Tervnek köszönhetően két amerikai terepjáróval kezdhette meg a tó jegének feltörését.  "Nagyon hasít, és még rádió is van benne" - summázta a Hummerek első munkanapján tapasztalatait Kovács Mihály veterán…..
  ..
kotla85 2011.12.14 10:22:03
Frissen gőzölgő croissant-ok, hatalmas kakaós csigák és nagy kerek cipók. Csak néhány termék a péksütemények szerelmeseinek kívánságlistájából. Új sorozatunkban Veszprém ezen „aranybányáit” tárjuk fel, azaz a városban található legjobb pékségeket mutatjuk be. Mivel…..
Nem hamis pénzt, hanem csaknem másfél millió forintot érő húszezreseket sodort a szél a győri Nagy Imre út és Szigethy Attila út sarkán. - Először én is a kandi kamerát kerestem - idézi fel a nem mindennapi történetet a Skatula-duóból vagy éppen az Erogén Zóna…..
kotla85 2011.10.16 23:10:15
kotla85 2011.06.13 20:36:18
Hihetetlen, hogy még mindig vannak, akik azzal szórakoznak, hogy telefonszámokat gyűjtenek adatbázisba, aztán megpróbálják kiszámlázni a "szolgáltatást". Örvendetes hír, hogy a Doc cégét betámadó Magyartelefonkönyv.hu oldalt a jelek szerint már le is lőtte…..
Nem fogyasztóvédelmi Pulitzerre gyúrunk, naiv inviteles ügyfél mindössze (nagyon helyesen) pont akkor írta meg kurvaanyázós levelét, amikor elpattant a húr, úgyhogy aki nem bírja a csúnya, trágár szavakat, azoknak javasoljuk a kommentek olvasását. A történet banális, a…..
Balteus Motorola telefont szeretett volna venni a Vodafone-nál, de az összes akciós termék még karácsony előtt elfogyott. Ennek ellenére, több, mint két hete továbbra is hirdetik:2011. január 3-án, hétfőn bementem az ALLEE bevásárlóközpontban található Vodafone márkaüzletbe,…..
Élelmiszer-kiskereskedelem Zombifalván: Gergő csirkemellet - az eredeti helyesírás sokkal jobb: csirkemellett - kért a szupermarketben. A szakember félrenyomta a gombot a mérlegen, így a mellizomból majonézes burgonyasaláta lett egy szempillantás alatt. Gergő ennek örül. Mi…..
Én olyan "bele a vaktengerbe" típusú rák vagyok, nem gondolkozom sokat, a számlára nyomtatott 10-12 százalékos felszolgálási díjat is világ életemben elfogadtam a borravaló kimosakodott szinonimájának. Ennek megfelelően ahol ilyet láttam a számlán, ott annyit adtam,…..
kotla85 2010.10.21 07:45:13
érdekes, hogy mindig kikérik maguknak a szolgáltatóiparban dolgozók azt a bizonyos tíz százalék borravalót. röhejes, hogy esek már a "felszolgálási díjat" is számlázzák, vagy külön díjat számolnak fel a pizzás dobozért, ha házhoz rendelünk. kérem szépen, ezeket szépen bele kell építeni az árakba, ne nevettessék már ki az embert (ugyanis amíg nem látom a doboz árát, nem gondolkodom rajta, hogy azért is én fizettem, és mégis megkapja a pizzás bácsi érte a pénzet). ennyi erővel az abc-ben is beírhatná a pénztáros, hogy másfél percen keresztül húzta be a párizsit a vevőnek. sőt, én is felszámolhatnék 5 forintot azért a hívásért a tudakozóban, amikor megmondom az ügyfélnek a máv direkt számát. csakhogy a munkabéremet már tartalmazza a hívás díja, hoppá! az a fodrász/pizzafutár/felszolgáló pedig menjen a sóhivatalba, aki az 1000-3000 forintos órabére után még azt várja(!), hogy az ügyfél azért fizessen, mert ő "hajlandó volt" kiszolgálni. mindezt persze feketén, úgy, hogy nem is adózik utána, és utána azon röhög, hogy megint lehúzott valakit. ha annyira el leszek ájulva egy szolgáltatástól, akkor majd adok 5 százalék borravalót. mentsen meg mindenki minket azoktól, akik goncimanó módon beleköpködnek az ember ételébe, és akik kiírják az étterem vécéjébe, hogy úgy mocskoljuk össze a vécét, hogy ugyanaz a kéz fogja feltakarítani, ami az ételt szolgálja fel. majd ha tanár leszek, kérjek pistike anyukájától 100 forintot azért, mert a 45 percből 5 percet vele foglalkoztam?
Andrea öccse a buta jogszabályok hálójában vergődik, szerencsére azért nem szó szerint, mindenesetre jól megszívta. Legálisan akart nyári diákmunkát vállalni, de hiába van érvényes diákigazolványa augusztus végéig, nem kötöttek vele szerződést. Ahhoz ugyanis…..
Judit megdöbbenve tapasztalta, hogy tudta nélkül mások is lakhatnak otthonában. Bár lakását 2003-ban vásárolta, az oda korábban bejelentett férfit sehogysenem hajlandó onnan kijelenteni a Népességnyilvántartó. Így viszont párját nem tudja oda bejelenteni. A Homár sajnos nem…..
kotla85 2010.05.29 20:04:16
Lássuk csak:- "Majd eladom ezt a randa kannát az interneten" közepes ötlet- Fotózáshoz előkészített terep: fotelra terített bézs színű asztalterítő jó ötlet- Nem felöltözve tükröződő felületet fotózni KIBASZOTTUL ROSSZ ÖTLET..