Regisztráció Blogot indítok
Adatok
(ehh)

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország 997-1301 1. ÁRPÁD 2012.08.20 08:26:23
A rendszerváltás A kommunista párt diktatúrája lassú erjedéssel hanyatlott. A Világbank és a Nemzetközi Valutaalap képviselői már a Géza-rezsimmel is több fontos szerződést aláírtak. Az Egyesült Államok tanácsadókat küldött az országba, a nyugati államok sorra…..
(ehh) 2012.08.20 09:52:01
Elszabadult az anális fixáció a Magyar Nemzet szerkesztőségében. Nem tudjuk, milyen durva öncenzúra lehet az, amely azt eredményezi, hogy a Nemzet egyik munkatársa 24 soros cikkében, amely a Bazilika körbe-kordonozásáról szól, csupán a szarásra tudjon gondolni, de kemény lehet az…..
Barbarának nem sikerült bejutnia pénteken a Múzeumok Éjszakáján a Sziklakórházba, hiába utazott emiatt Veszprémből. Bár elvileg hajnali fél 3-ig tartott a heppening, a személyzet 1 órakor elálmosodott és bezárt. UPDATE 16:00 A többi múzeummal szemben, ahol fél 3-ig tartott…..
A srácok blogja igazi aranybánya a retro játékgépek és zenegépek szerelmeseinek, a hozzáértőknek és persze nyolcvanas-kilencvenes évek játékteremtöltelékeinek: több mint kilencven régi játék leírása, a Mortal Kombat-tól a PacMan-ig! Jelenleg böszme Rowe Ami zenegépeket…..
Őszintén szólva erről a helyről indult az egész sorozat ötlete, mert pár éve olyan reggelit ettem itt, hogy azóta is emésztem. Jó volt az íze, benne volt minden, aminek bele kellett kerülnie, és olyan laktató volt, hogy délutánig nem éheztem meg tőle. Delejes étel a Stex Alfréd…..
Az egész egy hete kezdődött, elhatároztam, hogy megnyitom a Rosso di Montalcino boromat Csabáéknál, megünnepeljük egyrészt az esküvőjét, másrészt az államvizsgáját, harmadrészt meg úgy általában. Nagy napok az életben.A bor pedig méltó ezekhez. Montalcino egy kis olasz…..
(ehh) 2011.06.21 16:23:25
Egy dolog biztos ebben a városban: ha hivatalosan is kurvának lehet öltözni Budapesten akkor olyan tömeggel kell számolni, hogy utcákat kell lezárni. Vad csajok, vicces férfiak pénteken a PeCsában! Vastag Csaba kamionosnak öltözik most pénteken az utolsó KK-n a PeCSában? Jóhír…..
(ehh) 2011.03.23 11:59:16
Subba A nap képe: Buli van! 2010.12.15 10:55:00
Dave Lee Roth, a Beastie Boys és Sean Penn!..
(ehh) 2010.12.15 15:24:43
Nagyon hosszú várakozás és a legutóbbi félbemaradt turné után végre hazánkba látogat a '90-es évek egyik legjobb leghallgathatóbb popzenekara, a svéd Roxette! Kiváncsi vagyok, Viktorék tiszteletüket teszik -e az eseményen, hisz anno a Listen to your heart-tal kampányoltak az első…..
Subba Sugár Meliton él és virul! 2010.09.20 08:30:00
Sugár Meliton, aki blikkfangos nevét az árvaházban kapta és akinek maga Szily Katalin volt a gyámügyi előadója, a 90-es évek pesti éjszakájának egyik legjellegzetesebb figurája volt (a rózsát áruló 900 éves bácsi mellett). Saját verseit árulva/tarhálva járta végig a kor…..
Subba Kaland Játék Kockázat!! 2010.06.02 12:45:00
Ki ne emlékezne a KJK könyvekre? Az 1982-ben indult sorozat, amit végül 21 nyelvre forditottak le és 16 millió példányban kelt el, ma is kultikusnak számít.  A zagor.hu-ról az összes itthon megjelent könyv letölthető pdf-ben, sőt iPhone-ra vagy iPod Touch-ra is szedhetünk le ha…..
A New York Times különböző szempontok alapján helyezte el (ld. a képen) a 2003 és 2009 között a városban történt mintegy háromezer gyilkosságot a város térképén. Cikk a projektről itt. ..
Subba Magyar Taraj! 2010.04.10 17:30:00
Nem is tudtam, hogy (már két éve) feltöltötték a valaha volt egyik legjobb magyar punkfanzine, a Magyar Taraj cikkeinek nagy részét a netre. A lap zseniális volt, a kilences számot egyszer négy hónapig olvastam a WC-n, és mindig találtam benne újdonságot!..
Kedves olvasó!A mai nappal bezár a Subba.blog.hu. Köszönjük az eddigi látogatást, az archívum továbbra is elérhető lesz. Viszlát, Subba..
(ehh) 2010.04.02 10:03:01
Franciaország, és Zinedine Zidane. Illetve Zinedine Zidane, meg még néhány kékbe öltözött játékos, jó nagy adag mázli, és világbajnok Franciaország, méghozzá úgy, hogy valóban a világ legjobb csapatának is tűntek. 1998 hozott nekünk élő adásban ejakuláló holland…..
Mielőtt nekiveselkednénk a Bajnokok Ligája-sorsolásnak, lássunk két fontos alapszabályt, hogy ezekkel már később ne kelljen foglalkoznunk: -    Azonos szövetség által benevezett (aka: egy országbeli) csapatok nem kerülhetnek össze. -    A csoportok…..
Fogadni mernénk, ezt a párosítást a németek nem egészen így képzelték, sokkal inkább a horvátok által lefárasztott luzitán válogatottal és egy Csorluka-Srna páros által puhára főzött CéRonival kívántak mérkőzni – az elődöntőben. A Nationalelf nagyjából azt hozza,…..