Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tele Norbi

24 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A karácsony közeledtével ne csak a szívünket, a lakásunkat és a karácsonyfát öltöztessük díszbe, de gondoljunk a legkitartóbb barátunkra: a mobilunkra is. A mobil karácsonyítása nem is olyan kicsi, de annál szórakoztatóbb és szívmelengetőbb feladat, úgyhogy tuti, hogy élvezni fogod ha belekezdesz.…..
Bori imád utazni, és megörökíteni mindent, amit lát. Valami viszont sosem stimmelt az utazásai során, és nem tudta, hogy mi az. Bárhova is ment, furcsa fájdalommal a vállában érkezett haza. A hétköznapokban nem volt gondja, az utazás utáni váll fájdalmai is hamar elmúltak, de ez a kísérteties…..
Minden évnek megvannak a sikermobiljai, és bár az évnek még nincs vége és a karácsonyi felhajtás is változtathat a számokon, az előzetes októberi felmérések szépen kirajzolták, hogy melyek lesznek azok az idei telefonok, amik felkerülnek az eladási toplista élére. Hogy egy kis csavart is tegyünk a…..
A Nokia 3310-es telefonról mindig az fog eszedbe jutni, hogy elpusztíthatatlan, és ha meglátsz valakinél egy 6310-eset, akkor biztos, hogy egy 20 évvel ezelőttről ideteleportált vállalkozóval van dolgod. Bár az évek során kikopott a Nokia név a köztudatból a gyártó mégis él és virul, ráadásul nem…..
Jó adni Így védd a telefonodat 2018.12.20 15:01:02
Gorilla glass és alumínium burkolat ide vagy oda, a telefon a legóvatosabb használt mellett is ki van téve a gravitáció és a karcolódások veszélyeinek. A biciklinél alapelv, hogy a kerékpár értékének legalább 20%-át lakatra kell költeni, úgyhogy egy százezer forintnál drágább telefonnál sem érdemes…..
Ha Jedik lennénk most azt írnánk egy impozáns karlendítés mellett, hogy "Le akarod cserélni a régi telefonodat!", de mivel nem vagyunk azok, ezért inkább mutatunk egy videót, ami alapján le akarod majd cserélni a régi telefonodat. A Samsung Galaxy S8 és a Huawei P20 között elég nehéz lesz a döntés,…..
Új mobilod van, és most már elég tárhelyed is ahhoz, hogy feltelepíts pár létszükséglet-típusú applikációt a fotópimpelőtől a zombis motivátoron át a szuper mentésig.  Ezekből válogattunk neked ötöt. 1. Szuper Mentés és visszaállítás Ha új mobilod van, ez legyen az első applikációd! Első körben…..
A telefonválasztás egyik sarkalatos pontja a fényképező és a videófelvételi képesség. Manapság már szinte dúskálhatunk a megapixelekben, és a hírneves gyártóktól származó márkás optikákban (Leica, Zeiss) sincs hiány. Ember legyen a talpán, aki ki tudja választani a megfelelő készüléket. Reméljük,…..
Mobilokból annyi van, mint égen a csillag, és legalább olyan nehéz közülük választani, mint 19-re lapot húzni. A mai cikkünkben megnézzük, hogy melyik mobilt, milyen konstrukcióban viheted haza ingyen, a végén pedig arra kérünk, hogy döntsd el az eldönthetetlent és válassz egyet, ezzel is segítve…..
A technológiai fejlődés a mobilokat sem kíméli, úgyhogy az elmúlt 1-2 évben olyan újdonságokat ismerhettünk meg ezen a téren, amik nem csak jobbá, de sokkal élvezetesebbé és tették az életünket. A mai cikkünkben ezeket vesézzük kis. VR, azaz virtuális valóság A VR technológia mobilos haszna…..
Azt már megszokhattuk, hogy a telefonok típusszámaiból annyi van, mint égen a csillag, és lassan már senki sem igazodik el közöttük. Szerencsére itt vagyunk, és segítünk ebben. A Honor fő csapásvonala a különböző virágnyelven beszélő nevek helyett az egyszerű betűs, számos megnevezések és egy kis…..
Az anyaság minden öröme ellenére néha történnek olyan esetek is, melyek visszavonhatatlan következményekkel járnak, és ezek a következmények gyakran vezetnek egy-egy új műszaki- vagy berendezési tárgyhoz. Kriszti példáján keresztül mutatjuk be a mobilját vesztett anya kálváriáját, a családi…..
Ha azt gondoltad, hogy egy középkategóriás mobillal nem élet az élet, akkor nagyot tévedtél. A Samsung Galaxy J6 és Huawei Y7 Prime is azért született, hogy kényelmesebbek legyenek vele a mindennapok. Hatalmas kijelzők, hihetetlenül gyors, 8 magos processzorok, és a 32 GB-os memória teszi ezeket a…..
Az idei karácsony három, belépő kategóriás, de kiemelkedő mobilját eresztettük össze a ringben, és próbáltuk eldönteni, hogy melyik lesz a nyerő. A Nokia 2.1 az akkumulátorával domborít, a Huawei Y5 a felbontásban jeleskedik, az LG K9 pedig kategóriájának középmezőnyét képviseli a tudása alapján.…..
Ismerjük meg a Huawei márkát, ami 30 éve még nem is létezett, napjainkra pedig az egyik legnagyobb techóriássá nőtte ki magát. Jól mutatja, hogy mennyire megvetette a lábát a mobilpiacon az, hogy hazánkban minden 4. ember Huawei mobilt tart a zsebében. A Huawei telefonok típusaiban sok "fantázianév"…..
Telefont nem csak kapni jó, de jó adni is. A feladat persze nem olyan egyszerű, mert mindenki máshogy közelíti meg a mobil témáját. Van, akinek fotózásra kell, van, aki a tárgyalások közben is segítségül akarja hívni, és olyanok is vannak, akiknek fel sem tűnik, ha nem csörrent meg 2-3 napig a régi…..
Manapság semmi sincs ingyen, pláne nem egy mobil; sok szolgáltató akciója mégis arról szól, hogy 0 forintért juthatsz hozzá az új telefonodhoz. A vásárlók egy része nyilván vérszemet kap, a másik fele rögtön átverést szimatol, lesznek érdektelenek, és olyanok is, akik hosszasan mérlegelik a…..
A tarifacsomag választás nem egy életre szóló döntés, de ettől függetlenül érdemes körültekintően dönteni a kiválasztásánál. Ebben számos szempont segít és a szolgáltatónak is érdeke, hogy úgy alakítsa ki a csomagjait, hogy még a legváltozatosabb elvárásokat támasztó ügyfelek is megtalálják azt, ami…..
István 45 éves, imádja az életet, imádja a családját és a munkájában is jól teljesít. Mindenki ügyes embernek ismeri, még a háztartásba is besegít, ha van rá ideje és energiája, de ettől függetlenül néha még ő is hibázik. És akkor valami megsérül… István múlt héten hamarabb ért haza, úgyhogy…..
Végigsvenkeltünk a Samsung telefonok típusain A-tól S-ig: alapvetően melyiktől mit érdemes elvárni ár, tudás és egyéb funkciók szempontjából, és az is kiderül, mit rejtenek a betűk. A telefon választásban általában két fő szempont dominál: az egyik a készülék tudása, a másik pedig az ára. A…..
A következő 2018-as készülékek között ezek biztosan viszik a prímet szerethetőségben, használhatóságban, és nem utolsósorban árban is.  Legalábbis szerintünk.Jöjjön az idei szubjektív top 10-es listánk! Belépő szint a mobilok világába Ha azt mondjuk, hogy titütűdü titütűdü titütűdü tíííí, akkor…..
Kamera, méret, hangminőség, gyorsaság, oprendszer és számos olyan jellemző befolyásolhatja a telefonvásárlást  - az ára mellett -, ami miatt elódázod a döntést? Vagy impulzusvásárlóként lecsapsz a legcsillivillibb darabra? Összegyűjtöttük, melyek a legmacerásabb és legszembetűnőbb jellemzői a…..
Ránézésre sem sok különbség látható a gyártók egy-egy modellje között, de van, hogy még a típusszámok között is csak egy-egy kis szó rejti a lényeget. A pro-plus-compact-lite kiegészítések tudománya nélkül persze boldogan lehet élni - maximum addig a pontig, amikor is tokot szeretnél rá vásárolni.…..
Ha nem is az egész, de a fél élete biztos a mobiltelefonjában tárolódik az embernek. A csere lehet, hogy szomorú, de szükséges időnként, melynek okairól és lehetőségeiről készítettünk egy rövid összefoglalót. Arra is kíváncsiak vagyunk, ti milyen gyakran és miért cserélitek a telefonotokat.   A…..