Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laura webtrainer

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég szar lehet külföldről hazatérő járatot lekésni, de Gáborékkal ennél sokkal megrázóbb dolog történt. Már ültek a buszon, amikor kiderült, hogy az OrangeWays túlfoglalta a járatot, és a 64 tényleges férőhelyen felül eladott 12 virtuális hely pont az ő székeikre szólt.…..
Laura webtrainer 2008.06.27 21:15:50
Asdf vette észre teljesen véletlenül, amit Áronka már egy számla hátulján talált meg: a UPC ismét árat emelt, ezúttal a papíralapú számla kerül 96 forintba. A Homár kérdése a szokásos: ha ennyire aggódnak az esőerdőkért, miért nem lehet automatikusan átállni mindenkinél…..
Laura webtrainer 2008.06.21 00:55:05
Íme eddigi történetünk betűméretre legnagyobb backdoor kommunikációs üzenete. Zitbug fotózta munka közben Tatán, el sem merjük képzelni, mi lehet a melója. Madár a jelek szerint tényleg eléggé elmaradhatott a közös költséggel, dehát mindig sejtettük, hogy Fritz Sdunek mester…..
Gondolhatják, hogy igazán tapasztalt tízlábúak vagyunk, de összefirkált rántotthússal még sosem akadtunk össze karrierünk során. Geffry kollégái rendelték, mármint nem kérték kifejezetten a feliratot, de jött vele. Viszont ki tudja kisasolni, hogy mi van ráírva? A mi kocsányos…..
Laura webtrainer 2008.06.21 00:40:30